- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
TrollFaace виждал си малко мои снимки за това ти изглеждам по-голяма![]()
неее....просто ми се струва странно,защото сега моите години с техните ми се струва нормално.. странно ще ми е ако сега примерно баща ми щеше да е на 50,а не на 40 ... иначе и аз имам приятел (20) който току що има бебче и са си заедно ама тяхната история с майката е много много дълга
Аутъфконтрол , ти не беше ли на 27?
just asking
http://i.imgur.com/eypYb.gif
maDamn
Помня някъде го беше споменал...ама не помня кога![]()
maDamn
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Е и на лично може аз имам много свободно място за съобщения![]()
![]()
искат деца,а половината са някакви лигли,които не готвят щото разбираш ли не били прислужници примерно ... а да работят - ами всеки иска да се издържа сам..1во заради самочувствие,2ро че така се научаваш на доста неща като сам си изкарваш пари и т.н но и това е много дълга тема ... абе не съм сигурна дали и мъжете са толкова сериозни.. тоя моя приятел дето сега има бебе един негов приятел е питал дали е мислил да напуши бебето.. според теб това по-добре ли е от мисленето на жените,не мисля
![]()
Ако разровя 100 % ще я открия, фбр ми е прякора.
maDamn
всъщост повечето се хващат на работа и за 300 лв само си само за да имат оправдание за да не си вършат домакинските задължения, това е основната причина да работях, защото е по лесно да бачкаш в някое магазинче на топло и да излизаш навънка да пушиш цигарки и да пиеш кафе или пък да си сервитьорка някъде и да се радваш на мъжки погледи, отколкото да за занимаваш с дете и домакинска работа
хахаха
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...