- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъж водолей - как да го привлека???
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз съм водолей и си има доста истина в това,което тя казва. Не става дума ,че водолеите тотално не са хора или абсолютно не стават за връзка ,че са ужасни хора и тн. Напротив,аз също много си обичам зодията и за мен тя е най-хубава,но и знам къде са ни слабостите.Тръгнеш ли с мъж водолей, приготви се да си възможно най-интересния човек и със здрави нерви.Тръгнеш ли с жена водолей,усети ли те,че си по-слаб характер от нея и на по-ниско интелектуално ниво... следват един ред неща.Има моменти,когато момчетата водолеи възмъжават и се създава впечатлението,че са супер верни и не търсят разнообразие.Чиста заблуда на противника,просто на него му се играе ролята на 'верен мъж' до един момент и толкоз. Най-важното нещо за водолеите като зодия е свободата.Тя им е начин на мислене,цел и философия.Отначало изглежда много просто и приятно,обаче навлезеш ли в дълбините ,тогава осъзнаваш ,какво разбират те под 'свобода' .
Колкото е по-свободен един водолей,толкова е по-верен)
а и още нещо...ако тръгнеш да се правиш на сърдита,нас грам не ни трогва това
Последно редактирано от MarkKnight : 01-04-2013 на 18:28
Ама вие ме изкарахте, че едва ли не водолеите с камъни да ги убием... не съм имала това в предвид. Хора- всякакви, някои не си приличат на зодията, а на асцендента примерно и тн.
Водолеите мъже, които съм срещнала са капризни, лигави, свикнали са да са център на ненужно внимание, разсеяни, нецелеустремени, глезени, обидчиви, постоянно забравящи нещо. Аз лично с такъв човек връзка не мога да имам. Падам си по друг тип хора.Не виждам смисъл да се коментира повече моето мнение, ако можете, помогнете на авторката като сте фенове на водолейчетата. И @сънсет, едно е мъж водолей, друго е жена водолей...
![]()
Ами явно и дори да спра да го търся (защото попринцип винаги като съм спирала и започват те да ме търсят,защото човек харесва това,което му бяга) той няма да ме потърси,просто защото не е такъв.........
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
С мъжки такива не се познавам,но баба ми е Водолей, няколко приятелки също и няма такива същества. Тооооолкова да закъсняват , да са отнесени от вихъра, все не са наясно с нещо.
А,мерси![]()
maDamn
Стига с тези зодии бе, егати чудото. Водолеите били това, отписвали ги тези, тези и тези. Аз какво да направя, че съм се родил на тази дата? Ще отсвириш човек само задето майка му го е родила на дадена дата? Това е комплекс, нищо друго! Не съм голям фен на зодиите, чета ги за удоволствие, но не вярвам на 100%, защото няма как да съм еднакъв със стотици милиони души и нямам и намерението да бъда. Но ако искате нещо от зодия водолей, ще ви кажа поне нещо от мен за мъжете водолеи:
-ние не се трогваме от нацупени физиономии
-ние защитаваме справедливостта, не защитаваме приятели, които са се осрали
-ние сме по-умни от останалите
-ние знаем, че сме по-умни от останалите
-ние искаме да сме център на вниманието, защото го заслужаваме.
-разпилени
-живеещи в епохата на Водолея
-винаги една идея пред останалите
Cheers!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Вярно е. Живея с един Водолей и не можем да се разберем относно възприятията ни за време. Аз като кажа "тръгвам" значи вече съм на път. Той като каже "тръгвам", трябва да се разбира: "довършвам две-три неща в офиса, после ще мина и през цеха ей тей щот нямам кво да правя... чакай ме след около час".
Което, разбирай, си е кофти, когато си с тежък сак на автогарата при минусова температура.
Или "Мило, изгоряха крушките в кухнята, купи на връщане". И така шест дни, в които аз повтарям: "Няма ли да смениш крушките", а той казва: "Нали съм ти казал, че ще го направя, спри да опяваш". Две седмици по-късно цъфна тържествен и божествен с нови крушки. Но аз вече ги бях сменила...
И те така. Но пък е всеотдаен. Всичко прави за мен. Е... с някой друг час закъснение, но все пак.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Бе де да знам. Аз под "1 час" разбирам 60 минути. Той разбира 360.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Радвам се, че обърнахте темата пак на "Звездите ми го говорят".![]()
Ех, тия проклети водолеи... Аз съм везни и само на такива попадам. Някак ме привличат. Като се запозная с много хора странно как точно с водолеите се заприказваме и по-точно момчетата водолеи. Изпитвала съм силни чувства към три момчета и тримата са били водолеиНе че някой го интересува де... Та общо взето са доста труден характер - интелигентни, мистериозни, заинтригуващи - така бих ги определила. И да, женкари също, но смятам, че всеки рано или късно си намира майстора. Забелязала съм, че харесват "играта" на котка и мишка, т.е. да си недостъпна, инат, със силен характер, доза потайност, а те да трябва да те спечелят. Поднесеш ли им се наготово, край с идеята ти за сериозна връзка, по-скоро ще те приемат за играчка.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ооо,по-зле от мойте няма,споко.![]()
maDamn
Хахаха за последния месец успях да срещна 4 водолея. И четиримата не стават за нищо повече от познати или евентуално приятелиАз лично не харесвам тази зодия, сториха ми се прекалено разсеяни.. безцелни.. незаинтересовани и точно пуснати по течението . Такива впечатления ми оставиха, но все пак всичко е до самия човек, а не до това каква зодия e макар че и това понякога доста влияе на характера
![]()
Извинявам се,въобразих се малко като дядо Вазов![]()
maDamn