.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Водолеите не стават. Тоя още по-малко.
    Водолей е най-готината зодия.Това, че не ги разбираш или попадаш на единици , които не струват е друг проблем ;3

Цитирай Първоначално написано от amaz1nG Виж мнението
    Водолей е най-готината зодия.Това, че не ги разбираш или попадаш на единици , които не струват е друг проблем ;3
    Имам приятели водолеи. Разбираме се, помагаме си и така. Но за гадже.. няма как да стане просто (ако си приличат на зодията).
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Имам приятели водолеи. Разбираме се, помагаме си и така. Но за гадже.. няма как да стане просто (ако си приличат на зодията).
    И аз съм водолей и си има доста истина в това,което тя казва. Не става дума ,че водолеите тотално не са хора или абсолютно не стават за връзка ,че са ужасни хора и тн. Напротив,аз също много си обичам зодията и за мен тя е най-хубава,но и знам къде са ни слабостите.Тръгнеш ли с мъж водолей, приготви се да си възможно най-интересния човек и със здрави нерви.Тръгнеш ли с жена водолей,усети ли те,че си по-слаб характер от нея и на по-ниско интелектуално ниво... следват един ред неща. Има моменти,когато момчетата водолеи възмъжават и се създава впечатлението,че са супер верни и не търсят разнообразие.Чиста заблуда на противника,просто на него му се играе ролята на 'верен мъж' до един момент и толкоз. Най-важното нещо за водолеите като зодия е свободата.Тя им е начин на мислене,цел и философия.Отначало изглежда много просто и приятно,обаче навлезеш ли в дълбините ,тогава осъзнаваш ,какво разбират те под 'свобода' .

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Колкото е по-свободен един водолей,толкова е по-верен )

а и още нещо...ако тръгнеш да се правиш на сърдита,нас грам не ни трогва това
    Последно редактирано от MarkKnight : 01-04-2013 на 18:28

Ама вие ме изкарахте, че едва ли не водолеите с камъни да ги убием... не съм имала това в предвид. Хора- всякакви, някои не си приличат на зодията, а на асцендента примерно и тн.

Водолеите мъже, които съм срещнала са капризни, лигави, свикнали са да са център на ненужно внимание, разсеяни, нецелеустремени, глезени, обидчиви, постоянно забравящи нещо. Аз лично с такъв човек връзка не мога да имам. Падам си по друг тип хора. Не виждам смисъл да се коментира повече моето мнение, ако можете, помогнете на авторката като сте фенове на водолейчетата. И @сънсет, едно е мъж водолей, друго е жена водолей...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^козирог такъв! (h)

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^козирог такъв! (h)
    теленце, любимо

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И @сънсет, едно е мъж водолей, друго е жена водолей...
    Абсолютно!

Аз лично предпочитам мъжете телец...

Иначе на авторката и казахме да се откаже от въпросния мачо. С такова унижение до никъде няма да стигне.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Ами явно и дори да спра да го търся (защото попринцип винаги като съм спирала и започват те да ме търсят,защото човек харесва това,което му бяга) той няма да ме потърси,просто защото не е такъв.........
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara Виж мнението
    Ами явно и дори да спра да го търся (защото попринцип винаги като съм спирала и започват те да ме търсят,защото човек харесва това,което му бяга) той няма да ме потърси,просто защото не е такъв.........
    изобщо няма да те потърси,когато си навие на пърста,че е той прав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    С мъжки такива не се познавам,но баба ми е Водолей, няколко приятелки също и няма такива същества. Тооооолкова да закъсняват , да са отнесени от вихъра, все не са наясно с нещо.
    А,мерси
    maDamn

Голям фен Аватара на notlike
    Стига с тези зодии бе, егати чудото. Водолеите били това, отписвали ги тези, тези и тези. Аз какво да направя, че съм се родил на тази дата? Ще отсвириш човек само задето майка му го е родила на дадена дата? Това е комплекс, нищо друго! Не съм голям фен на зодиите, чета ги за удоволствие, но не вярвам на 100%, защото няма как да съм еднакъв със стотици милиони души и нямам и намерението да бъда. Но ако искате нещо от зодия водолей, ще ви кажа поне нещо от мен за мъжете водолеи:
    -ние не се трогваме от нацупени физиономии
    -ние защитаваме справедливостта, не защитаваме приятели, които са се осрали
    -ние сме по-умни от останалите
    -ние знаем, че сме по-умни от останалите
    -ние искаме да сме център на вниманието, защото го заслужаваме.
    -разпилени
    -живеещи в епохата на Водолея
    -винаги една идея пред останалите

Cheers!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Спри да го търсиш, не за да започне да те търси, а да се отървеш от него!!

Спри да го търсиш, не за да започне да те търси, а да се отървеш от него!!
    ей това е.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Тооооолкова да закъсняват , да са отнесени от вихъра, все не са наясно с нещо.
    А,мерси
    Вярно е. Живея с един Водолей и не можем да се разберем относно възприятията ни за време. Аз като кажа "тръгвам" значи вече съм на път. Той като каже "тръгвам", трябва да се разбира: "довършвам две-три неща в офиса, после ще мина и през цеха ей тей щот нямам кво да правя... чакай ме след около час".
    Което, разбирай, си е кофти, когато си с тежък сак на автогарата при минусова температура.
    Или "Мило, изгоряха крушките в кухнята, купи на връщане". И така шест дни, в които аз повтарям: "Няма ли да смениш крушките", а той казва: "Нали съм ти казал, че ще го направя, спри да опяваш". Две седмици по-късно цъфна тържествен и божествен с нови крушки. Но аз вече ги бях сменила...
    И те така. Но пък е всеотдаен. Всичко прави за мен. Е... с някой друг час закъснение, но все пак.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на notlike
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Вярно е. Живея с един Водолей и не можем да се разберем относно възприятията ни за време. Аз като кажа "тръгвам" значи вече съм на път. Той като каже "тръгвам", трябва да се разбира: "довършвам две-три неща в офиса, после ще мина и през цеха ей тей щот нямам кво да правя... чакай ме след около час".
    Което, разбирай, си е кофти, когато си с тежък сак на автогарата при минусова температура.
    Или "Мило, изгоряха крушките в кухнята, купи на връщане". И така шест дни, в които аз повтарям: "Няма ли да смениш крушките", а той казва: "Нали съм ти казал, че ще го направя, спри да опяваш". Две седмици по-късно цъфна тържествен и божествен с нови крушки. Но аз вече ги бях сменила...
    И те така. Но пък е всеотдаен. Всичко прави за мен. Е... с някой друг час закъснение, но все пак.
    Е, че то времето си е разтегливо понятие, откъдето и да го погледнеш..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Бе де да знам. Аз под "1 час" разбирам 60 минути. Той разбира 360.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Радвам се, че обърнахте темата пак на "Звездите ми го говорят".

Здравейте. Имах/имам не знам и аз в момента връзка с едно момче, да подчертая зодия водолей е ( вярвам в зодиите) от около 1/2 месеца , харесвам го,но се скарахме на НГ жестоко,доста е дълго за обяснение,но той си мисли,че е прав ,аз също.. Нищо де аз отстъпих ,извинявах му се цял ден,смси, звъня му, той не ми отговаря.. Накрая си писахме и ме обвини за всичко,уж ме харесваше и му личеше, а накрая ми казва ,че чувствата му не идвали за 1месец....... Проблемът целия беше,че на нг бяха пияни искаха да ни закарат с моята приятелка до вилата,но ние не искахме да се качим,а искахме да ходим пеша, и за това приятелят му тръгна да ме удря,защото можело някой да ни изнасили в селото :Д. Другият скандал беше сутринта като си тръгнахме пеша с моята приятелка,защото ги чакахме 2 часа,а те ни бяха казали 15 мин и тръгваме.. и всеки нормален човек би се ядосал, е закараха ни и накрая аз даже не му казах чао на приятеля ми,защото в колата каза на приятеля си,че може да излязат,а на мен ми каза,че си имал работа :Д.. абсолютен филм,аз съм бясна от 3 дена...... Иначе моят човек не ме и защити пред приятелите си (което се очакваше),а ме обвини,че съм си го заслужила. Простих им,но той пак ме изкарва виновна и не знам как да се оправим... Дайте идеи ,казва ми,че съм го изложила,че приятелите му казвали как можел да ме търпи и всякакви подобни глупости,но отностно случката ,на който и да я разкажа,всеки казва ,че аз съм права.... Страшен инат е аз също.. Но не знам как отново да го спечеля .... Някой да знае нещо за водолейте, как се постъпва към такива мъже..
    Ти се занимавай още с идиоти ,пък ги оправдавай, щото видиш ли били еди каква си зодия.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ех, тия проклети водолеи... Аз съм везни и само на такива попадам. Някак ме привличат. Като се запозная с много хора странно как точно с водолеите се заприказваме и по-точно момчетата водолеи. Изпитвала съм силни чувства към три момчета и тримата са били водолеи Не че някой го интересува де... Та общо взето са доста труден характер - интелигентни, мистериозни, заинтригуващи - така бих ги определила. И да, женкари също, но смятам, че всеки рано или късно си намира майстора. Забелязала съм, че харесват "играта" на котка и мишка, т.е. да си недостъпна, инат, със силен характер, доза потайност, а те да трябва да те спечелят. Поднесеш ли им се наготово, край с идеята ти за сериозна връзка, по-скоро ще те приемат за играчка.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    София
    направо ни е*ахте майката в тая тема

Град
    Beyond reality
    Ооо,по-зле от мойте няма,споко.
    maDamn

Хахаха за последния месец успях да срещна 4 водолея. И четиримата не стават за нищо повече от познати или евентуално приятели Аз лично не харесвам тази зодия, сториха ми се прекалено разсеяни.. безцелни.. незаинтересовани и точно пуснати по течението . Такива впечатления ми оставиха, но все пак всичко е до самия човек, а не до това каква зодия e макар че и това понякога доста влияе на характера

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Наби ми се на очи следното:
    Ооо,по-зле от мойте няма,споко.
    Не се научихте,майна, че множественото число се пише с И накрая . ШИБАНИ ИДЕИ!
    ...
    Никой не е безгрешен, ама поне не се правете на такива и спрете да нападате останалите.

И това, какъв е човека зависи от възпитанието му, не от зодията.

Град
    Beyond reality
    Извинявам се,въобразих се малко като дядо Вазов
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си