.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Добре бе, мацка, аз единственото, което не успях да схвана от всичко написано е ЗАЩО е нужно да му следиш всяка дума, какво е казал, защо го е казал, на кого го е казал. Усещаш ли колко дразнещо, задушаващо и разни подобни неща може да е това? Че и ти е проблем, че излиза. Някакси не ми звучи в рамките на нещата чак да пускаш тема във форум за това, че той Излизал. Аз реален проблем не виждам в случая. Просто си се филмирала за някакви типично женски глупости, които реално нямат почва според мен.
    Прекарва и време с теб, не те пренебрегва заради приятелите си. А и е напълно нормално в приятелска компания да се държи и говори по малко по-различен начин, лично мнение.
    Знам,че си права.Блгаодаря.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Знам,че си права.Блгаодаря.
    Щом знаеш, че съм права - в КОЕ точно е проблема?
    Държанието към теб?
    Думите?
    Къде е проблема?
    То и моя е страшен циник и простак, когато е с приятели, аз не се доближавам дори малко до това, обаче никога не съм седнала да се тюхкам и да правя някакви филми. Е, мрънкам от време на време на шега, обаче до там. Нали затова сте заедно - за да се търпите с хубавите и с лошите си качества.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Щом знаеш, че съм права - в КОЕ точно е проблема?
    Държанието към теб?
    Думите?
    Къде е проблема?
    То и моя е страшен циник и простак, когато е с приятели, аз не се доближавам дори малко до това, обаче никога не съм седнала да се тюхкам и да правя някакви филми. Е, мрънкам от време на време на шега, обаче до там. Нали затова сте заедно - за да се търпите с хубавите и с лошите си качества.
    В думите и в държанието,когато е с тях.Ей,така покрай разговора и не знае какво говори,понякога.Е,не казвам,че казвам кой знае какво,но неща,които лично мен могат да ме засегнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си