.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    знам,че не трябва и точно това ми е трудно ама.. не съм такъв човек.. може тайно да си поплача,но винаги съм била усмихната... знам какво е да погледнеш някой и той да е нацупен и целия свят да му е крив - не харесвам такива хора и точно за това не искам да изглеждам така... малко са хората пред които като ми е гадно си показвам настроението ... не знам.. странна логика имам ама предпочитам да съм весела
    Аз съм емоционална, покавам си каквото си ми е на душата и не го крия. Ако имам за какво да се усмихна ще се усмихна, ако ли няма, няма да се усмихвам фалшиво..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Аз съм емоционална, покавам си каквото си ми е на душата и не го крия. Ако имам за какво да се усмихна ще се усмихна, ако ли няма, няма да се усмихвам фалшиво..
    аз също съм ужасно чувствителна.... дори и най-малкото мога да го приема навътре,но съм останала с впечатлението,че не само аз не харесвам мрачни на вид хора.. за това на близките си показвам,но не и на останалите и мисля,че това е по-добрия вариант... а и винаги се сещам за нещо,което мой мн близък човек ми каза '' ако си постоянно сърдита никой дори няма да се бз с теб,а ако се усмихваш,дори и да в фалшиво някой ще се пошегува и ще се усмихнеш истински'' та.. по тая логика и аз действам

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз също съм ужасно чувствителна.... дори и най-малкото мога да го приема навътре,но съм останала с впечатлението,че не само аз не харесвам мрачни на вид хора.. за това на близките си показвам,но не и на останалите и мисля,че това е по-добрия вариант... а и винаги се сещам за нещо,което мой мн близък човек ми каза '' ако си постоянно сърдита никой дори няма да се бз с теб,а ако се усмихваш,дори и да в фалшиво някой ще се пошегува и ще се усмихнеш истински'' та.. по тая логика и аз действам
    А, не.. близки, неблизки - не ме интересува. Ако ми се плаче - ше плача, ако ми е весело - ше се посмея, ако съм садната - няма да се усмихна, зор ми е. Никой никога не ми е казвал нещо от тоя сорт, че никой няма да се шегува/бъзика с мен щото съм сериозна, винаги се намира кой да ме развесели.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А, не.. близки, неблизки - не ме интересува. Ако ми се плаче - ше плача, ако ми е весело - ше се посмея, ако съм садната - няма да се усмихна, зор ми е. Никой никога не ми е казвал нещо от тоя сорт, че никой няма да се шегува/бъзика с мен щото съм сериозна, винаги се намира кой да ме развесели.
    но винаги е по-добре да гледаш позитивно на нещата.... и на мен ми е зор - точно за това казах,че стана по-зле,но както казах предпочитам да съм весело човече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си