- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Има, тъкмо сложих пиленцето във фурната, хахаха.
Айде бе, асоциал, до кога ще киснеш по цял ден тук, чакайки да се появя, и да постнеш един и същ коментар? Грешка на природата си.
докато има наркомански парцали като теб, с които бършат подовете в дискотеките, ще има и такива, които да ви серат на живота и в устите
сега вземи едно огледало и си виж курвенско-наркоманското лице отблизо
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Докато има мишоци като теб, ще ги бутаме в каналите. Предлагам на мачока да направи опция за близки приятели като във фейсбук, за да ти излиза ново събитие, когато коментирам, и да не се налага постоянно да трепнеш в очакване, рефрешвайки непрестанно. Парцал не съм и именно защото имам достатъчно добра самооценка, не смятам, че заслужаваш да ти отделям минути от следобеда си, които няма да върна повече никога, така че те оставям да църкаш простотиите си в темата, очевидно са ти от най-забавните моменти от деня.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...99262143_n.jpg
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Тихонов,много си груб.
Совите не са това,което са!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...89467975_n.jpg
maDamn
А какво всъщност са совите?
Основа, мързи ме сега
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Първоначално написано от MAPATOHKOBKA
.. sometimes we need a little magic!
окейй ;д
и аз бях направила същата грешка.. доста време ги чаках да пораснат, дано ти не чакаш толкова, че е отчайващо ;д
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
обръсни ги в края, ще пораснат по бързо
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ЗАЩО ИМАШ ГОЛЯМО ДИЛДО В РЪЦЕТЕ СИ![]()
n00bs
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Страхотна снимка. Усещам дълбочината й...
minqmamnovi