- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко плащате за ток на месец?
"Проста" сметка, вика![]()
60-70, но нямаме много неща, които да са на ток, така че ми се вижда доста надвишена сметката.
134 лева за януари, при положение, че платихме 70 за декември. И съм УБЕДЕНА, че ни цакат. Ама у б е д е н а, защото няма как да е истина. Основно се топлим с печка на дърва. Включваме електрическа печка само в моята стая за малко вечер. Колкото ток сме изразходвали през декември, толкова ток сме изразходвали и през януари.
:@
ЕДИТ: То неслучайно хората се вдигат на протести. Януари сме ползвали повече ток заради празниците. Да, 100%. Само си намират оправдания. Кой знае какви далавери въртят.
Последно редактирано от Colouring : 02-07-2013 на 08:41
100 лева,но се отопляваме с климатик,пък и бойлера се включва през ден .
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Миналия месец беше към 180, аз в моята стая рядко пускам печка.. просто не обичам да ми е много топло.
Лятото към 50-60, но всичко е на ток.
Бтв, тези до нас /отбелязвам, че са от страната на асансьора/, никога сметката им не е над 40лв, а са изцяло на ток и в тях е адски топлоДали е възможно да са направили някоя схема и да са се свързали някак си към асансьора?
Чисто любопитство ;д
Дрън-дрън
Мен тока не ме дразни толкова, но схемите с парното ме карат да беснея. У нас се пуска рядко. Само да загреем моята и на мама стаята по веднъж дневно за малко и толкоз. И двете по цял ден ни няма та не е пуснато. И накрая 240лв. Ок.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Около 100-200 през зимните месеци, през пролетта - под 100. Жилището им е много малко, обаче се отоплявам само на ток.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
70-80лв. през зимата.
През лятото към 50.
40 до 60лв.... а сега дойде 90-100лв сметка от тия мизерници....
Дали надписват ли? Еми мтел,глобул и вивател дали надписват?... ето ви отговора....
В днешно време,ако някой не надписва ще може да си стъпим на двата крака..
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
лятото-малко се пускат климатиците на студено, ползваме същото като през останалите сезони:70-80 лева
зимата-3 климатика не се спират почти от ноември до март, плащахме по 100-120, очаквахме 140, но пристигна 200 ....
не знам, вече ми е смешно, въпреки, че майка едвам я плати тая тъпа фактура
дано да имат ефект протестите
и знаете ли кое е по-смешното, за да ти преразгледат фактурата от шибаните ЧЕЗ или ЕОН, един дол дренки, искат 50 лева...![]()
Аз съм само на ток и в последните 3 месеца сметките са ми: 38,36,39 лв
Ние плащаме някъде около 50 лв. и със сигурност ни надписват. Преди 4-5 години се получи така, че за 1 месец изобщо не платихме нищо и това било защото са объркали нещо и няколко месеца сме плащали повече... На следващата година се получи почти същото - за 1 месец платихме само 8 лв., което е абсолютно невъзможно, така че си надписват както си искат сметките. За щастие не сме имали инфарктна сметка от 100 лв. и повече да речем. Дано и да нямаме.
Влязох просто да сравня сметките ви с моята и се уплаших.
Ние се топлим на парно, а този месец сметката за тока ни е малко над 170 лева.
йе
местя се в Австралия
Този месец цяла България изрева, не си само ти @marble.
мии за декември-203, с пускани климатици, бойлери, перални когато дойде
за януари-1000 кв дневна, 250 нощна, при положение,че никой няма вкъщи по цял ден, перални, съдомиялни, бойлер-нощес, климатици само от 8-9 вечерта до 6 сутринта, сметка:190 лева
същият кур....................
150-200 през зимата.