.
Отговор в тема
Страница 97 от 141 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 3520
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Момичета,препоръчайте ми някакъв фдт,който за издържа доста часове.
    Попринцип не ползвам фдт,а пудра,но съм решила да си взема някакъв качествен и да го използвам на бала,понеже ще си правя грима сама.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Аз ползвам Евърластинг на Орифлейм, който си е дълготраен, но е по-скоро ежедневен - като за парите си е много много много много добър :Д . За някакво по-специално събитие мисля, че е подходящо да си вземеш нещо по-скъпо. Калърстей на Ревлон? Фотореди като за събитие и снимки? Личният ми фаворит що се отнася до дълготрайност - 24Оре на Дебора Милано?
    И освен това, може да си вземеш прозрачна пудра, за да фиксираш всичко и да не мърда - POLLINA много похвали тази на Радиант. Ако имаш някакви проблеми с кожата - тъмни сенки, червени петънца, може да си вземеш трицветен коректор. Бронзиращи перли също би била добра идея - стоят страшно добре на снимки.
    Подкрепям с две ръце и два крака идеята ти сама да си правиш грима! Ако можеше да върна времето, и аз бих.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Шоколадовия град
    Джоли,мерси за отговора.
    Ще погледна продуктите,които си изредила.
    Реших да си правя грима сама,защото съм от малък град и тук цените са върховни,понеже няма конкуренция. Отидох до един салон, видях "професионалните" гримове и се отказах. Някакви омазани фдт и пудри на Есенс,Голден Роуз и все такива ор'гинални продукти, и ми застанали, и претендират,ама те са много добри.Да добри са,ама, ако ще ме гримира баба ми и то за махалата. Останах с отворена уста,когато чух как цените варират от 70 лв. и то за основа,фдт,спирала,очна линия и гланц,а ако искаш някакъв друг лукс плащаш допълнително.За мен това са нереално много пари за свогенските гримьорки,които имат умения и дипломи,колкото аз имам. И така. Няма да дам пари за нещо,което мога да си направя сама. Сестра ми ще ми рисува ноктите и ще ми прави косата.Та аз се уредих да мина евтино.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ами аз съм много доволна от уменията на гримьорката си, но дотам. Продуктите, които ми сложи, въобще не бяха нещо особено, смея да твърдя моите са по-качествени и гримът беше хубав, но се развали много бързо.
    Как може да нямат диплома за курс за гримьор и да ти искат 70 леа и нагоре?
    Мога да ти дам ориентировъчни цени за нещата, които съм изредила, ако те интересува нещо. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Шоколадовия град
    Може да ми дадеш някакви цени,ако не те затруднява.
    Те имат дипломи за гримьори,но не знам кой им ги е дал? На хартия имат умения,но само до там.Съдя по грима на бала на сестра ми,който нямаше нищо общо с това,което очаквахме,а да не говорим,че се размаза/разтече след 1 час.Не знам кой им определя ценоразписите,но явно му хлопа нещо. Мис Бони ще взима по 80 лв.Тия за какви се мислят тцтцттц.

Спряла съм се на нещо подобно за очите:

http://www.prikachi.com/images.php?i...7/5888777m.png
    ИЛИ
    http://www.prikachi.com/images.php?i...2/5888782J.jpg
    Последно редактирано от pifiella : 02-18-2013 на 19:01

О, и аз ще си правя сама грима за бала, но и аз също не мога да си намеря фон дьо тен. Ядосвам се, че нямам път към София да отида до MAC и да видя дали там ще успея да си намеря цвета.

В прочем, ако можете да помогнете с предложения ще съм ви много благодарна. Търся си много светъл фон дьо тен. Според скалата на MAC би трябвало да съм около N15 - N20. В дрогерийните магазини никъде не намирам нещо, което да ми пасва. А не ми се иска да търся Chanel, Dior и т.н. заради огромните цени и факта, че преди да му изтече срока на годност сигурно ще го нося точно 10 пъти. Не ми трябва покривност, с лека или средна ще ми е окей. Кожата ми е нормална.
    Последно редактирано от Hayashi : 02-18-2013 на 19:13
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

За мис Бони да не чувам!
    С една приятелка ще правим гримьорско студио. аз лицето, тя очите. По-добри сме от половината му там гримьорки с дипломи.
    Евърластинг в другия каталог 9.50 , в този е 15.90
    Калърстей около 20
    Фотореди около 30
    24Оре около 30,ама като казват 24 часа, наистина ще са толкова ако не го изчистя ;Д
    пудрата на Радиант около 30
    трицветен коректор на орифлейм в момента около 10лв
    Бронзиращи перли на орифлейм са към 20 като ги намалят, а иначе меденката на флормар също мисля е добра инвестиция тя е около 12-13-14 не съм я пробвала, но имам желание
    Ако имах бал, бих си взела и онова червило на Римел, което Hayashi хвали. Опитът ми е доказал, че с червилата цената не винаги означава качество. Майка ми си взема по-скъпи, обаче по един час стоят.. тея там мейбълини манхатани и подобията им.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Джоли, този Everlasting колко е светло най-светлото? Много мразя да поръчвам от каталог. >w>
    На мен Colorstay ми е тъмен.

Аз си имам всичко и дефакто единственото, което ми липсва е един хубав фон дьо тен. Затова не мисля, че има смисъл да давам 100 лева за грим при положение, че същото ще си го направя и сама.

Червилото е най-малкият проблем, то може да се оправя и на всеки час. Проблема е да не ти се разтече фон дьо тена, да не лъснеш, да не се съберат сенките и да не се окажеш с панда очи, заради гадна спирала.

Иначе за момичетата от София, аз лично бих отишла до MAC да платя за грим-урока, който е под формата на закупени продукти за 150 лева. xD

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Хаяши, от Фотореди 002(Vanilla) тъмно ли ти е?
    Everything changes, but beauty remains ...

Евърластинг всичките са доста светли, аз имам най-тъмния и ми е нормален. Преди това имах 5тия , който е по-светъл от 4тия (много странно) и ми стана светъл даже. Освен това се сливат доста добре с тена, затова ми харесва толкова. Както казах, невероятно добър като за супер малкото си пари.
    Спиралата, която ми сложи гримьорката ми на бала, още помня беше ColorTrend..... как да ви го обясня
    Закупени продукти за 150лв от МАК какво ли би било? 120милилитровият фондьотен?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

То не е задължително да купиш само един продукт.
    Фотореди не съм го намерила да го пробвам. Ще го потърся тези дни. Пише, че е NC 15 по скалата на MAC. Дано да ми пасне, направо ще ме спаси.

Аз имам същия проблем с фон-дьо-тените(не,че съм се скъсала да ползвам) и Фотореди е единственото, което ми пасва идеално. Търси го, дано и на теб да ти е окей

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    24Оре около 30,ама като казват 24 часа, наистина ще са толкова ако не го изчистя ;Д
    Това как изглежда?

Вчера бях в Лили - пак :д, купих си един куп готини нещица за никви пари.
    Загледах се във фон-дьо-тен-ите, харесах си Wake Me Up на Rimmel и един на Catrice, отделно съм хвърлила око на една британска марка Astor (май). И трите фдт ми пасват уж :д Мисля да си купя един, но ще внимавам, че с Lasting Performance претърпях огромно разочарование - откровено розов ми е, слагала съм го точно веднъж и не знам какво да го правя. А е покривен и не особено евтин.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-19-2013 на 08:24

Мразя розовеещи фондьотени.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Пантерке, в никакъв случай не купувай директно. Мацни си на ръката, излзиаш на светлина и гледаш кой ти се слива. Изкуствената светлина е адски коварна :Д Кой на Катрис си харесала?

Супер фен Аватара на gabi_94
    Като се спомена Катрис, аз искам да похваля матиращия. Никой друг фон дьо тен не ми е издържал толкова на лицето без да лъсна - ползвала съм буржоа, мейбълин и римел. Хубавото е, че има и много светли нюанси, които не розовеят - точно като за моята бледа, жълтеникава и лъщяща кожа
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Да се похваля, от днес вече съм горд собственик на Revlon Colorstay 150 Buff. Отидох за Photoready и Vanilla e почти идентичен с Colorstay Buff, но съвсем леко ми розовееше и реших, че ще взема Colorstay. Покритието ми е една идея по-силно от колкото ми е необходимо, обаче си казах, че щом го взимам за снимки и за специални поводи няма да има проблем.

Преди малко се гримирах и щом майка ми ме хареса значи е супер. Единственото, което не ми допада е силната миризма на боя. Благодаря на всички за помощта!

http://www.ivis.bg/bourjois-flower-p...%B5-p7555.html

Някой ползвал ли е този продукт и какви са отзивите ви?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Пантерке, в никакъв случай не купувай директно. Мацни си на ръката, излзиаш на светлина и гледаш кой ти се слива. Изкуствената светлина е адски коварна :Д Кой на Катрис си харесала?
    Нещо с Photo беше :д

Повече от фен
    Отзиви за това

Много се събира в фините линии, личи по кожата, но пък е доста голямо количество :Д

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^ Помня,че много харесваш мат морфоуз-а на Лореал,намален е на 12лв сега http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-ma...%BD-p6765.html
    Поне в Ивис,ама може и другаде да е..

За съжаление няма как да си го купя :Д Тъмни цветове. Иначе е хубав, струва си в момента.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Много се събира в фините линии, личи по кожата, но пък е доста голямо количество :Д
    Значи отпада. Остава другият, за който се чудех http://www.enzo.bg/paese/matte-cover-techen-fon-do-ten/, дори има предимство в цената.
    Някой ползвал ли е на лореал това чудо, дето е като бояджийски валяк? Изглежда ми интересно

От козметичния салон майка ми си е взела този http://www.jeandarcel.bg/481-%D0%B1%...%B5%D0%BD.html Изпробвах го и много ми хареса, остана за мен. Много лесно се нанася, а тенът е равномерен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си