- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Готова ли съм ?
Здравейте, чудя се дали съм готова. Искам приятеля ми и то много, но само като си помисля, че ми е за първи път ме хваща страх. На 14 съм, а той на 17. Той има опит, знам че ще е по-добре за мен да съм отдолу, но проблема е, че не знам как да превъзмогна този страх.
Ти сама трябва да си отговориш.Щом питаш...дали си сигурна...?
maDamn
Просто това сложих като заглавие, при мен проблема е в страха, който не мога да преодолея по точно не знам как да го преодолея. А както вече споменах го иска адски много : )
Страх? Да не би да скачаш с бънджи?
И щом задаваш подобни въпроси и както гледам си едва на 14 годинки, значи не си много готова…
Готова ли си?
Ако отговорът на този въпрос не е твое твърдо "да", ами изпитваш колебание, страх, притеснение, блаблабла - по-скоро не си. Когато се почувстваш достатъчно уверена и сигурна в себе си, в приятеля си и в теорията на нещата, тогава ще си готова. А засега ти предлагам да четеш и да се образоваш сексуално, преди да пристъпиш към правенето на секс.
Защо не започнеш първо със свирки за да видиш как е и след известно време секс?Така ще се възбудиш и може да поискаш сама секса и да надделееш над страха си.
Какъв тис трах мен лично въобще не ме боля!!!! Зави си при всяка жена е различно, а и ако той се постарае да те възбуди достатъчно въобще няма да се замисляш за болката!!!.... КЪСМЕТ!:*
Ако беше готова нямаше да питаш по форуми...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Колко пА опит да има на 17..
Като кажете за някой 16-17-18 годишен, че 'има опит' все едно дресира озверели коне от 10 години..
но каТ да е, не си готова, но нищо не ти пречи да се натискате и пипате, пък като видиш че ти става много хубаво, да продължите и нататък..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Според мен не си готова щом се колебаеш и питаш по форумите значи не си готова . Но както и да е ти си знаеш дори ние да ти говорим , че ти не си готова едав ли ще ни послушаш .
Какво означава искам си прителя ми и то много... Да не би да ти е поставил условие? И според мен не си готова,едва на 14 си,ще съжаляваш след време....
Като видя 8класнички с тройно повече бройки от мен ми прилошава..... За къде бързате не знам.
~
Според мен се притесняваш дали не си малка. Ако той успее да те накара да се отпуснеш пред него, просто да му се довериш, би трябвало да няма проблеми.
"Искам приятеля си и то много" беше в смисъл "Желая го", а не в смисъл, че има ултиматум.
Иначе, щом се страхуваш, значи не си готова. Когато спреш да изпитваш страх от...и аз не знам от кое?!
От какво те е страх, от болката ли? Заради 1-2 пъти болка, която може дори да липсва ли е всичко?
Щом питаш, значи не си. И нещо приятелят ти не ми изглежда толкова опитен, колкото го описваш. Вижда се само от факта, че ходи с 14 годишна.
Ъъ, 14 годишна?! Айде бе.. пък и като гледам, не си много сигурна. Има време за това, закъде си се разбързала... После ще съжаляваш.