- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Хора а някой за олимпиадата по химия ? Ние имаме госпожа, много добра по химия и всяка година нейни ученици стигат до Варна ( тази година Бургас ) . Иии се очаква мнооого от мен и още няколко човека. А аз не харесвам химията, нямам стимул да уча, а ако никой не стигне до там ( защото никой няма стимул ) тя няма да го преживее. :д
Еми аз ще ходя. Не че знам кога е, ама искам да отида. И нашата госпожа е много добра и така. Аз днес щях да ходя по физика, ама се отказах .. Някой ходил ли е на физиката?
Даже много лесни... Ама не се знае дали ще се ходи на областно![]()
Аз харесвам химията и си уча хубаво , но не ми се явяваА и засега не мисля да се насочвам нанякъде с химия и затова мисля , че няма смисъл
![]()
Здравейте всички :3. Искам да се запиша за темата и отдавна ви следя :д ;д ;д. Съученик съм на "dimitar.," :д. И аз ходих, на олимпиадата по физика, беше доста лесно :Д. А някой на олимпиадата по история ходи ли?![]()
Емиииииии, да :д. При нас, в Хасково, се проведе на 19.12.Даже и резултатите излязоха . И двамата с Димитър сме минали ^^.![]()
Сори, че се включвам, ама dimitar., ти 7 клас ли си ? о.0
Да поспамя-имам 6 на класното по математикаМного се кефя
![]()
Аз имам 6 на класното по български и 5 на класното по математика :Д По математика не е много добре , но като цяло съм доволна ;д
Вие как сте на класното !?
http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...IIkl_pomin.pdf Ето линк към минималните балове в гимназиите в София. Сигурно повечето ги знаете, но реших, че някой може да търси![]()
Ходих на олимпиада по химия в петък-някой друг да е ходил или да му предстои?
Да, аз ходих и току що се върнах. Беше ни днес и беше сравнително лесно![]()
И на мен ми беше много ама уникално лесно. Първите 5-10 мин бях готова с 33 задачи... и трябваше да чакам доста време да ме пуснат да си ходя![]()
аз ходих на олимпиядата по химия в неделя с химията сме скарани така че не очаквам много :X
Вчера ни казаха програмата за втори срок. Ето как изглежда четвъртък:
1. ЗИП-математика
2. ЗИП-математика
3. Химия
4. Физика
5. БЕЛ
6. БЕЛ
7. СИП-БЕЛ![]()
^Нашите зипове винаги са в петък. Имате и сип-ужас... Аз се класирах по химия, но забравих да ви кажа извинете ме :Д По биология ни е утре и ще ходя и по бел. Г-жата вече трябва да почне да ни събира, защото наближава
Здравейте! Аз също тази година съм 7-ми клас и съм ужасно притеснена. А при вас така ли е ?
Баси умрялата темаУтре ще ни бъде олимпиадата 2ри кръг по химия, вдругиден по физика а в понеделник по математика......