.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на Irti
    Задължително ще добавя коментар по-късно.

1. Успокояваш се, не си особено заинтересуван какво става около теб или при мен ми идва няква енергия. Виждаш нещата супер ясно. Все едно гледаш HD филм. Може да се притесниш, че сърцето ти бие по-ускорено. Пресъхва ти устата доста, затова е добре да имаш вода 1.5л. Дъхът се оправя с дъвка. Зачервяването на очите става, защото налягането от пушенето намалява.

2. Тревата по принцип не е вредна. Знам го от личен опит. Не можеш да се пристрастиш и който ти казва, че можеш да ходи да се гръмне! Леко се затрудняваш с концентрацията.

3. Като цяло съм се прибирал доста пъти напушен и нашите 1 път ме заподозряха само, ама аз тогава бях и на 1,5л бира ;д иначе не са ме хващали.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението

2. Тревата по принцип не е вредна. Знам го от личен опит. Не можеш да се пристрастиш и който ти казва, че можеш да ходи да се гръмне! Леко се затрудняваш с концентрацията.
    .
    Аз пък няма да ида да се гръмна. Не знам колко си пушил и какво си правил, но този коментар го пише човек, който пафка от.. казвал е в други теми колко години, а те не са никак малко.

Можеш да се пристрастиш. Аз чувствам зависимост, също и желание, също и кеф да кълва всеки ден. Пуша понякога по 3-4 пъти, а понякога по 7-8. Ставам нервен и избухлив, ако нямам. Към чувството се свиква и след време не ти действа, като в началото. Пристрастяването не може да дойде от няколко пушения или от година пушене по един на седмица. Идва с времето.

Марихуаната не ме кара да се смея или да ми се привиждат разни работи. С нея релаксирам след работа, успокоявам се и доста често си троша главата и си лягам.

Най-хубавото пушене е рано, когато изгрява слънцето.

За мен не е вредна от страна на това, че с цигарите си нанасям повече вреда. Като всеки вдишан пушек вреди по някакъв начин, но и помага за много работи. Затъпява някаква болка по ставите, лекува мускулна и още такива работи. На мен лично ми успокоява кашлицата от цигарите, а и главоболието.

Очите са ми дроб всеки път.

Времето се забавя и всичко ти е все едно. Не зациклям, а ми се отваря повече приказка. Огладнявам супер много, а и жаждата ме гони.

Когато мине действието няма как да разберат, ако не ти направят тест.

Аз започнах по-рано от твоите години и не мисля да спирам никога.

Писах по тоя въпрос и в другата тема Не ми се пише наново. Не знам за теб, обаче пристрастяването не е физическо (както към цигарите), а е на чисто психологическа основа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си