- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [7]
И наистина смяташ, че това не е премислено?
Плам, аз много харесвам цветя и пеперудки, красивички са, готинки са, идеални са за лятна татуировка на почерняло гръбче с къна. Просто поставям под значимост масовата им употреба
А, аз съм далеч от мисълта, че моята татуировка е идеална/красива. Написана е с шрифт, в който аз съм влюбена, но който сигурно ще се стори много грозен на повечето хора. Да не говорим, че с тоя номер на китката сигурно приличам на евреин от концентрационен лагер или в по-добрия случай - на затворник
Ама я обожавам и ще й се радвам на 50 години!
Бла, Ирти, на Златни пясъци преди 2 години бях гледала една германка на възраст 55-65 години с татуировка над едната цица, на кръста, на крака и имаше още поне една, но не се сещам къде. Е, няма такава гротеска...
Ииии снимка - Старичка доста, ама да видите косище :д Направо ми идва да се гръмна, като я гледам колко зле изглежда.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-21-2013 на 18:11
Аз пък нямам тутрофкине виждам особен смисъл в тях за момента. Ако ме перне сачмата ,че искам да си сложа нещо по тЕлото ще го направя, и щом съм го направила значи искам всички да го виждат - следователно ще е на челото
Не, шегувствам се...сигурно ще е на дискретно място,където ще го виждат само специално хора.
maDamn
Здравейте и от мен в този доста приятен разделhttp://imgur.com/r7rspZb http://imgur.com/auGRUX6
Роза. Символизира лоялността ми към БКП, а понеже петолъчка не ми се стори достатъчно готина...
Ето една песничка, която сравнително подробно описва символиката (макар че не изцяло, поне за мен), за справка - албума се пръкна скоро след като си я направих, та не е заради песента![]()
Любовта към футболния клуб няма как да умре, клуба няма как да ти изневери или разочарова. Глупави са онези, които обичат отбора, отбора днес е тук, утре в турция (примерно), те са наемници и играят за пари. Клуба обаче не е
Не виждам, как ще стане това, лично аз да спра да обичам клуба си, града си и най- великото нещо страната си. Има разлика от харесване и обич, едното е във фейсбук, а другото в реалността.
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...92955092_n.jpg
Последно редактирано от stambelan : 03-22-2013 на 06:35
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Имам наблюдение, че PinkPan7her е толкова отворена към чуждото мнение и мироглед, колкото талибан към гей-парад. Имам богат опит с този вид емоцианална небалансираност, въпреки всички отваряния и затваряния на 7,8,9 и 10 чакри..се оказват най-фрустрирани обилно жестикулиращи, разкикерващи се в хисреията си дами.
Grumpy old madman
Аз само обсъждах, че един идеално приплетен в трайбъл китайски йероглиф, изработен от някой неуспял да влезе в художествена академия, е като белия квадрат на Mалевич. Розата е роза е роза е роза, ако ме разбирате. Татуиране заради самото тауиране е също толкова татуиране, колкото и тауиране с дълбоко скрит смисъл, ознаменуващ паметно събитие и повратен момент в битието.
Капиш?
Grumpy old madman
Canis_Dirus не си прав за Пантерата.
http://i.imgur.com/VPR4810.jpg
Много си хубава ,МА! :*
jjjj
maDamn
дай, дай ти снимките с каската :Д тя два пъти по-голяма от теб :Д
http://i.imgur.com/qqURJ4P.jpg
Въх,много тежи, бе
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...86689319_n.jpg
maDamn
Казвайте ми, че съм хубав, иначе ще ви пребия!![]()
Убав си,иначе ще ви пребия![]()
maDamn
дори се питам изказването на това момче - psychopath не е ли е всъщност превода на езика на дрехите на онази страстна защита на своя си любим професор по философия ,което тук едно момиче правеше..дали не са едно и също девойче,захвърлило през 50те хурката на баба си,минало през заводите и становете и осмонавтиката и днес отново върнато именно оттам където са го образовали -пак при хурката и вретеното на рекламата,комуникацията рекламата.
няма да повярвате..онова девяойче,което се бе уж изучило във франция при своя така значим професор по тази нашата наука ,то не знаеше,че го няма в листата с 1000 та най-известни френски философа..но за нея,това че бил артистичен е достатъчно ,за да бъде философ..да си бе стояла тук..пуяци като този и ма в нашия университет..
споменатия мислител-преподавател ,имал щастие да бъде гадже на леви щерка на бернар анри леви-предате--ултра -ренегат и крадец..дъщерята опита да пише книги поод амфетамин или докато спира амфетамина,някой се намери да и издаде..абе с такива бащи лесно ще ти изадат 100 бройки ..все пак на френски говорят в шв,белг,канада..
но не е това важното..вижте
как двете поколения имат съвсем различен вкус...независимо,че и двете свързали се с франция..
е..кажете ми..нужно ли е било родителите да изхарчат толкова много пари за престоя във франция-там храната и квартирата само да плащаш са 1200 евро ,а то има книги,тетрадки,моливи,абе не е евтино да се учи..има много безплатни места,кото са наблъскани с професори ,като този ,дето станал известен поктрай това,че се познавал с карла бруни.
а и на френски професор не е титла научна ,а показва мястото в образователната релация-преподавател -учещ.
така че,
както разбирате оттук насетне ще се опитваме да схванем как онова време на Метафизическа скука-комунизма -създаваше вкус(пък бил той създаван през някаква дребно бурж традиция от майка към дъщеря,както тук в сайта уместо са забелязали че се случва,в конкурса"мамо ти ме научи на стил" ..време на метафизическа скука,в коео има индустрия..ако иван еленков е срещал тънкото книжле на получилия в мозамбик професурата си иван калчев метафизика на смъртта,където обяснява накратко що е битие към смъртта,що е хайдегер и има ли почва унас,що е скука,и как тя може да се издърпа сама за косата като стане метафизическа скука..това е либералния чорбарлив даскал и 'учен" хахах!..
прочетет това в пирон,моля ви..токова е глупав този иван еленков..само колко старание е употребилв онаматопеята..на около 20 реда той пародира жаргона на култур но масовика..чак пък толкова старание да се наподоби жаргона на метафизическата скука " хаха доста с е се отарал проесора.."един приятел си кръсти кучето професор'-това беше коректен лаф от 70-те г на 20в ..забележете обаче,колко му е нескучна метафизическата скука на социалзма,комунизма на еленков.. чак "виши глас " за да напоодобява в своето кресчендо нещо от онова време..така историците търсят деикс,че има история,документ..
философската катасрофа обаче е,че ако едо нещо е метафизическо ,то не може да е скучно,както е скучно делничното..само погледнете от тази гледна точка УТОПИЯ и СКУКА..че това е най-наситеното с авангардизъм+ догматизъм време..
единствено мога да уважа в този броой на пирон
http://piron.phls.uni-sofia.bg/broj-...sko-osmisliane
Петя кабакчива,към която наистина още като студент имам много добро чувство..тогаз бях се избабнил с един дельозиански анализ на събитията от 1997. казано честно първите 20 стр на Анти едип..тя поне прави някакъв опит за анализ..другите се държат като влъхви и шамани..химаил меденчевци.
както и да е..
за съжаление тук имаме делничната констатация-Отиде до рим не видя папата" много българи днес виждат лондон париж,дори снимат преди показването на колекциите участват в разни уоркшопове,посещават студиа (берсо) но си идват обратно с наведена фешън глава .но това е хубаво..
чакайте..да не мислите,че това става за 2,за 3,за 4 години..това искам да кажа като гледам двете снимки..
това е професура..и както става ясно,много е важно съвестно да следваш научния си предмет,а не да се продадеш за 200лв на първия либерален проект,който е намерил пари да си прокара в обществото своите лапалисад тези.
Grumpy old madman
Канисе,сигурен ли си ,че си добре,душко?
maDamn