.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 118
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GRINGO-93 Виж мнението
    Не съм чел надолу, щот ми стаа ясно щом и е казал курва до къде може да се стигне ем да не се е зарибявала.. немога да ва разбера ем искате сериозна връзка ем да правите квот си искате и да ревете после по форумите ами не стаа така
    ем си зле, ем не разбираш за какво иде реч..

Такива като теб карат момичетата да се чувстват виновни, дори за една приятелска прегръдка с друго момче.

чиба
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен
    абе щрудел ти за приятелско може да имаш да ти се отъркват в путака и задника .. who knows ..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    абе щрудел ти за приятелско може да имаш да ти се отъркват в путака и задника .. who knows ..
    още повече циментираш мнението ми, че си селяндур, с потенцЯл да има жена, която ще му стои само в кухнята, носеща салата и ракия, щото 'това й е работата'..

Аз приятели момчета имам точно двама, т.е. приемам ги така, както и момичетата. С единия дори не сме се виждали от 298535 години, но знам, че винаги ако му се обадя, може да ми помогне поне душевно.
    С другия също се виждаме мега рядко, но никога не съм гледала на него като на човек от срещуположния пол, макар че е бая очарователен и готин.
    Имам и трети, с който се познаваме от 5-6 години виртуално и на който мога да кажа абсолютно всичко.

нИ ми казвай кое е приятелско и кое не.
    Ти си си типичен селяндур, който едва ли може да каже, че има приятелство между мъж и жена, който най-вероятно мисли, че мъжа е много повече от жената, която от своя страна трябва да си стои кротко до него и да не издава звук. айде моооооооооля ти се.
    4XCOKИ

Фен
    спри с заучените фрази .. тва с ракията аз ракия не пия christ sake.. много наизуст ми говориш и бъркаш като цяло .. не че ми дреме.. много ясно ,че има право да я ревнува както и тя него ? ако той прегърне мацка с силиконови цици която едната и е колкото главата ти, може би ще ренуваш ако твоя най-добър .. въображаем приятел или истински за теб ( doesnt matter) те прегърне няма право да те ревнува : ) вервай си

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Аре не извъртайте темата в посока, която няма много общо с първоначалния замисъл.

Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Абе не прави секс вече и проблема ти е решен .... уф че си патка...
    Ето го решението на проблема ти.

Бъзика настрана, ама твоето са някакви сложни женски драми, които честно казано не разбирам.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    спри с заучените фрази .. тва с ракията аз ракия не пия christ sake.. много наизуст ми говориш и бъркаш като цяло .. не че ми дреме.. много ясно ,че има право да я ревнува както и тя него ? ако той прегърне мацка с силиконови цици която едната и е колкото главата ти, може би ще ренуваш ако твоя най-добър .. въображаем приятел или истински за теб ( doesnt matter) те прегърне няма право да те ревнува : ) вервай си
    ок.. какво обичаш? Бира? Уиски? х) Така става ли? х)

и есТ, че си вЕрвам. Много добре знам къде е границата.

Ако говорим за мен - аз ревнувам от най-НАЙ-малки дреболии, но не го показвам. Просто оставям да си премине, защото е вредно. Въпроса е, ако позволиш на тая ревност да се прояви. И то много.
    Ако 'той' прегърне въпросната, може и да ми стане гадно, ама нищо няма да направя, нито да кажа. А ти какво? Ще скочиш на бой, или ще му теглиш една майна на този, които ти прегръща момичето, или то него?
    4XCOKИ

Фен
    ми не попринцип не пия.. бира пих последно лятото.. сега преди 2 седмици ме черпиха и тва е .. попринцип не пия,но нали ти трябваше да си изиграеш ролята добре отначалото до края, и да си мислиш че съм си казал '' ей тва момиче много ги разбира нещата'' е да ма не е така поне за мен : ) за тая ревност кво да ти кажа, не бих го пребил( за псувнята не знам ) (ще изчакам 1,2 пъти и ще видя има ли нещо между тях или е чисто приятелско наистина .. се пак имам интуиция ,а тя НИКОГА не ме лъже : ) ) тва е
    Последно редактирано от footballitsmylife : 03-25-2013 на 20:41

Мега фен
    докато не игре колана нищо не се оправя, то на жените не може с приказки да им се обясни нищо
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Krisi7yy Виж мнението
    Не съм му изневерявала ако съм харесвала някой друг съм го зарязвала бившия ми, там е работата , че после пак се събирахме .. и въпреки че не съм спала с тези други заради които съм го оставяла той не спираше с обидите си,скандалите и шамарите.
    Иди ми ,дойди ми.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми ти като си го разигравала така си си заслужила да те нареди накрая. Защо всички обвинявате момчето - да, кретен е, за това, че вместо да е спрял да се занимава с нея след първия ѝ курвенски номер я е обиждал. Глупаво е, но нейните постъпки също са отвратителни.

По темата - 1 месец ли наричаш "отдавна"?! Нормално е за толкова време да не ти е минал този период, въобще не е толкова далеч в миналото. Аз като прочетох "доста отдавна" си помислих, че иде реч за поне 4-5 месеца...

anonymous708973
    Guest
    В няколко теми вече забелязвам, че се включваш с категорично мнение, оплюващо момичето. Акциите ли си вдигаш пред мъжете, плюейки собствения си пол?

Факт е, че КАКВОТО и да е направила - щом не е спала с никого, няма право да й каже курва. Дори да беше... пак е спорен въпросът.
    Нейните постъпки?! Ти знаеш ли за какви постъпки говориш? Хвана се за едно "дори" на предната страница и айде...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В няколко теми вече забелязвам, че се включваш с категорично мнение, оплюващо момичето. Акциите ли си вдигаш пред мъжете, плюейки собствения си пол?

Факт е, че КАКВОТО и да е направила - щом не е спала с никого, няма право да й каже курва. Дори да беше... пак е спорен въпросът.
    Нейните постъпки?! Ти знаеш ли за какви постъпки говориш? Хвана се за едно "дори" на предната страница и айде...
    Курва
    Съществително нарицателно име, женски род, тип 47
    Обидна дума за жена склонна към развратно поведание и сексуална извратеност.
    Безотговорна жена, непостоянна и с променливо поведение, жена която не се съобразява с никакви задължения. Проявява се като личност свободна, разкрепостена и лесно достъпна сексуално при преследване от нея на каквато и да била цел.
    (прен.) Безотговорен мъж, непостоянен и с променливо поведение, непочтен, мъж който не се съобразява с никакви задължения и поети ангажименти.

Не е нужно да прави секс ,че да й се лепне етикет курва

Абе не мога да разбера, защо я изкарвате супер невинната, като сама си го е направила до известна степен?!

Ти примерно би ли останала с добро мнение за момче, което те зарязва, когато си хареса друга и после пак се връща при теб? Не мога да го възприема за нормално това поведение аз.

anonymous708973
    Guest
    "променливо поведение"
    "не се съобразява с никакви задължения"

Интересно. Мога да съм образец в това отношение, да съм мила, разбрана, подкрепяща, да не повишавам тон и да се чукам с още двама. Значи ли това, че не съм курва?

Докато не видите представата на вече бившия на авторката за "зарибяване", не дрънкайте глупости.

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Проявява се като личност свободна, разкрепостена и лесно достъпна сексуално при преследване от нея на каквато и да била цел.
    Май четеш това,което на теб ти отърва ?
    И да,курва ще си ,ако го правиш

"променливо поведение"
    "не се съобразява с никакви задължения"

Интересно. Мога да съм образец в това отношение, да съм мила, разбрана, подкрепяща, да не повишавам тон и да се чукам с още двама. Значи ли това, че не съм курва?

Докато не видите представата на вече бившия на авторката за "зарибяване", не дрънкайте глупости.
    Май не си прочела този пост:
    Цитирай Първоначално написано от Krisi7yy Виж мнението
    Не съм му изневерявала ако съм харесвала някой друг съм го зарязвала бившия ми, там е работата , че после пак се събирахме .. ...

anonymous708973
    Guest
    Май четеш това,което на теб ти отърва ?
    И да,курва ще си ,ако го правиш
    Ти каза, че нямало нужда да прави секс, какво ми се обясняваш, като доказваш моята теза :ДДД

В момента мисля,че обсъждаме авторката,която не е правила секс с другите момчета,но се е проявила като непостоянна,безотговорна и несериозна към приятеля си,нали?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    ми не попринцип не пия.. бира пих последно лятото.. сега преди 2 седмици ме черпиха и тва е .. попринцип не пия,но нали ти трябваше да си изиграеш ролята добре отначалото до края, и да си мислиш че съм си казал '' ей тва момиче много ги разбира нещата'' е да ма не е така поне за мен : ) за тая ревност кво да ти кажа, не бих го пребил( за псувнята не знам ) (ще изчакам 1,2 пъти и ще видя има ли нещо между тях или е чисто приятелско наистина .. се пак имам интуиция ,а тя НИКОГА не ме лъже : ) ) тва е
    Ама на мен ми е изключително смешно как започваш да се обясняваш. Очевидно те хвана яд.
    И да, много си неграмотен. Ужасно!

Фен
    хахаааххахаха от кое да ме е яд не разбирам ? а тва за грамотността, ще оставя да си вярваш.. аз не пиша презентация поствам нещо няма да го преглеждам по 50 пъти както ти правиш, по простата причина че няма смисъл да си губя времето важното е да разбереш кво съм ти казал : ) когато започнат да ти дават пари, за тва че си редактираш поста към непознати ( v nqkav forum ) тогава ми се хвали ! ( е да чат пат като ми е кеф поправям но за кво да си правя труда за теб ? ) ХАХАХААХХААХАХ
    Последно редактирано от footballitsmylife : 03-26-2013 на 14:41

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    смотльо

И в никакъв случай не можете да наречете момичето "курва" В час ли сте или?
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    В момента мисля,че обсъждаме авторката,която не е правила секс с другите момчета,но се е проявила като непостоянна,безотговорна и несериозна към приятеля си,нали?
    Той й е позволил да е непостоянна.
    Безотговорна и несериозна - бих поспорила.

Факт е, че познавам такива ревнивци, които не дават на гаджето си да си вземе глътка въздух без тях, камо ли да си пише/излезе с друго момче.

П.С. Тоя пък горе... ако имаш нужда да провериш 50 пъти нещо, за да си сигурен, че е грамотно :Д :Д Нормалните хора слагаме запетайки успоредно с писането, а не да напишем цял чаршаф и после да тръгнем да го поправяме.

Ама айде...

Повече от фен

Ебем ти факта... И мене да ме разиграва така веднага бих и теглил една майна па да хои да се шиба с краставици после, нейн проблем

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Ебем ти факта... И мене да ме разиграва така веднага бих и теглил една майна па да хои да се шиба с краставици после, нейн проблем
    Открий разликата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    хахаааххахаха от кое да ме е яд не разбирам ? а тва за грамотността, ще оставя да си вярваш.. аз не пиша презентация поствам нещо няма да го преглеждам по 50 пъти както ти правиш, по простата причина че няма смисъл да си губя времето важното е да разбереш кво съм ти казал : ) когато започнат да ти дават пари, за тва че си редактираш поста към непознати ( v nqkav forum ) тогава ми се хвали ! ( е да чат пат като ми е кеф поправям но за кво да си правя труда за теб ? ) ХАХАХААХХААХАХ
    Че къде съм казала, че аз преглеждам поста си по 50 пъти? Това, че съм грамотна, не значи, че проверявам поста си по 100 пъти. Не се хваля, просто ми прави впечатление как много критикуваш и знаеш, но пишеш като пълен селянин. Жалко за теб.
    Дори не ми се ще да те питам на колко години си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си