- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да правя секс с друг мъж..
"зле" ще викаш на тоя който ти го буха целия![]()
ми момичето ако види че приятеля й се прегръща с приятелка .. веднага ще започне да ревнува.. не ми са прай на важна само и да ми викаш "чиба" тва го казвай на приятеля ти
Наполеон Бонапарт е казал: "Всички жени са курви, освен майките ни ама и те са жени"
Case closed [;
Ами... мацката не е трябвало при всяка раздяла да си хваща нов, на гаджето й му е било неприятно, но това не го оправдава да и говори така или да я удря, все пак докато е била с него не е правила нищо. А относно, че не искаш да спиш с друг, с друг може да ти е дори по-хубаво, всичко ти е в главата...... спри да го мислиш вече![]()
тая пантера и тя много зле .. ма и грозна.. за теб може да не значи курва като трябва да ги го вкара в ануса, но курвенските номера и поведение като ЦЯЛО са много .. така че на НИКОЙ не му ПУКА
братка зле си и то много.... Дай щото подозираме кви ли не неща и си вкарваме филми за гаджето, ' щото не сме сигурни в себе си да му избием зъбите... Не уцели варианта (: Ревност в известна степен окей... Но тва да почнеш да я удряш и да я наричаш и украсяваш с кви ли не епитети не е нито любов, нито мъжко
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Някой май някоя мацка го е зарязала и сега с лее злобата по всички жени . С това отношение към жените до никъде няма да стигнеш . Кой си ти да казваш коя жена е курва и коя не писнало ми е от такива момченца като тебе дето плюват по всяка жена .
По темата- Мацка приятелят ти е тъпак , никакво право няма да те нарича курва това говори колко въобще те е обичал . Спокойно ще си намериш ,някой по добър .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-27-2013 на 12:48
Моля? естЕ, че ще ти викам както си искам. И нали това ти обяснявам бе, идиот? Тя може и да си ревнува, но важни са действията.
А след като всички са курви, сложи си на задника една табелка, приветстваща 'по-добрия' пол по твоята логика.
GRINGO-93 - същата работа.
Мъже ми били. Жените това и онова заслужавали.. Абе я си бийте чикии, докато 'курвите' се чукат с истинските мъже, без това да им 'влиза в задълженията'.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
пслкл;сповефопьцфлг .......... щрудел ти не си слагай табелка, щото на челото ти е изписано '' аз излизам само с зубрачи и аутсайдери'' да сигурно това са истинските мъже .. ЗА ТЕБ
Много сте ми забавни.
К'во, някоя не ти ли е пуснала ли?
Ох, миличкия. Дай ще ревем тука всичките с теб, та белким се успокоиш малко.
Точно ти пък да знаеш колко си определящ за това коя жена е курва и коя не, че простооооо как да ти кажа, че света ще спре да се върти без теб.
4XCOKИ
Преодолей този боклук и тъпото му изказване относно теб.
Говорил ти е пълни простотии, а ти си взела, че си го взела на сериозно и си съсипала част от самочувствието ти. Нали не си такава, нали не си с него, нали те привличат други - тогава нищо да не те притеснява.
щрудел какво говориш .. чел съм някои, твой коментари и не знам дали го правиш нарочно или не , но цялата ти психика ми изглежда объркана : )
4XCOKИ
4XCOKИ
да много е перфектна и насякъде ти си права.. : ) ( да може и да е така, но тука специално си пристрастна на няколко пъти повтаряш '' шибай се с мъже '' що някой трябва да се шиба с мъже .. ако не правите курвенски номера е друго,но тва е в кръвта ви явно..)
Последно редактирано от footballitsmylife : 03-27-2013 на 14:00
Я, footballitsmylife! Ти си като херпеса бе, брато. Само се появяваш, засърби ни малко от тебе и пак зачезваш. За тая една година пак ли въртиш същата плоча, че жените са курви до една?
Пич, след 20-тото ти завръщане ще сереш вече квадратни лайна от злоба.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хахаха връщам се.. аз си чета форума тва че ме е домързяло да те нахраня малко не е злоба пичага.. аз се забавлявам да газя боклуци като теб ( ти си мазохист, колкото те плюят искаш 2 пъти повече)
Ма издай сигнал, че си тука поне, така ни дебнеш в сенките, па нас ни домъчнява. Нас нема кой да ни фули самоцелно, тебе нема кой да ти влива акъл, накрая и двете страни разочаровани.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
щрудел дали съм задоволен или не тва няма как да знаеш : ) много ясно,че ще си кажа мнението ако някоя върти курвенски номера, но оня не и го е вкарал значи няма проблем.. за вас може и така да е но ако сте на мястото на тоя на който му въртят номера друго ще кажете .. няма смисъл да ти обяснявам кое е курвенско и кое не това трябва да знаеш ти, но щом не го знаеш .. продължавай да си мислиш,че да ти се отъркват в задника през дънките е окей , и някой да се ебава с тебе на ''майпат'' няма проблем също : )
Последно редактирано от footballitsmylife : 03-27-2013 на 14:15