- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Преди 2-3 години не знам как така се получи, не си спомням дори, но се озовах в Горна Оряховица на много странно място с много странни хора, въртяхме козчета, та господин 100 кила беше отвън с нас.
После влязох да си поръчам едно уиски, а той там някакъв си рапираше, хахаха, с малоумните си текстове, които реално беше забравил до половина, защото не знаеше какво се случва.
Смърт за него и феновете му.
Той идва в Горна доста често, защото тук има хубав материал. ^^
Не ми се спори, защото за да кажеш нещо такова, трябва да си заблуден, а и не ми се изпада в някои подробности на такова публично място.
Нека да кажем, че нямате в Горна.И не ме питай дали знам за какво става въпрос, или не, идвала ли съм, не съм, просто нямате нищо, хахаха. Е, имахте некви интересни работи миналата година пролетта, но изгърмяха.
Окей, няма да споря с какички, които не са от тук, но все пак „разбират“ за какво става на въпрос…
Поздрави!![]()
Най ми е яко, когато тръгнете да спорите кой повече разбира от тези неща в тийн форум...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Когато някой бълва простотии, които знам, че не са така, но той твърди, че е прав, обичам да му напомням, че се е объркал. И не става въпрос само за тази тема, която повдигнахме горе, а като цяло.
аз предлагам да съм дегустатор, пращате ми, пробвам и обявявам кой крив и кой прав, ама всичко за ваша сметка де![]()
Не схващам откога това, че си 'дегустирал' една камара забранени вещества, и това, че знаеш къде има по-хубави, е символ за гордост. Аз ако знаех такава информация, бих я пазил далеч от публичното пространство, включително и интернет. Най-малкото, че тук влизат всякакви хора. Смешно е.Just my 2 cents, правете си к'вото искате.
тая тема става по-забавна by the minute
големи пиячи, ебачи и пушачи