- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с туркиня!
Мислиш, че тогава е било доброволно или заради голям ентусиазъм?
"Никой не би отишъл на война днешно време"...Знаеш ли колко Български войници изпратихме за САЩ? И знаеш ли колко от тях умряха? (Това едно, друго, че и инвестирахме към 13 млн. лева.)
Сега нашите врагове, нашите поробители са организациите, монополите, банките и правителството.И трябва да скочим върху тях.
ГЕРБ са ни врагове, БСП също - ние вече сме във война с тях, не забелязвате ли?
"Случайна война"...Няма такова нещо. Повярвай ми, всяка една война е внимателно премислена.
Тогава селяните са скачали с кирки и лопати на бой, не защото някой ги е карал на сила! Имало е голям дух и вяра ,за България.
Да имаме задължителна казарма?
Свърши се с това изпращане на войници.
За другото няма да ти отговарям,защото явно ми извърташ написаното.
Прочети по-внимателно.
Естествено ,че войната сега е със собсвеното ни правителство.
Имах в предвид при една ,,случайна'' , тоест нереална война.... хората няма да проявят такава смелост, каквато българския войник е проявявал преди, в името на днешната БЪЛГАРИЯ, такава , каквато е сега!
Иначе, да ... колко вече се запалиха...
Последно редактирано от klimatronik : 04-02-2013 на 17:23
Имах тройка по биология, ама съм около 98.36% сигурен, че корупцията не се пази като информация в ДНК-то. Останалите 1.64% си ги запазвам като свободна оперативна памет, за да ти кажа, че се смееш на нещо, което не съм казал, а ти не си разбрал... абе общо взето - вероятно си напушен...да...като гледам е правдоподобно.
все едно германец французойка или поляк рускиня
ОДИН!!!
Не, никога не бих тръгнала с турчин или какъвто и да било по народност мюсюлманин. Онзи ден даже се натъкнах на едно видео, направено от мюсюлманка, която обясняваше как трябва да правиш всичко за мъжа си, дори да те накара да носиш торба с камъни ей така в кръг, трябва да го направиш и така един ден ислямът в едната ръка, мъжът в другата и бегом към рая... болни мозъци.
Колкото до твоята туркиня, тя може много да те харесва ама ако не си един от тях, родителите и няй-вероятно няма да са много щастливи. Турчин за Българка може, но туркиня за Българин- не
Ще ти е много трудно, ако решиш да задълбочите отношенията си, защото както е написала HollyGolightly преди мен турчин за българка може, но обратното - не! Не, че не знам за такива истории, но хората много са изстрадали за любовта и щастието си. Ако просто те привлича визуално и т.н., по-добре не поемай риска да си имаш проблеми.
Моят приятел е турчин. Заедно сме от 2 год. и половина. Обичам го безкрайно и не ми пука за хорското мнение. В крайна сметка сърцето не подбира. Ако сега можех да се върна 2 год. и половина назад пак него бих избрала.
:Д Аз не помня да съм казвал такава глупост
Ами,че държавата е корумпирана не означава,че кръвта била корумпирана.
Ти си против умесването на различни националности.
Тук сме толкова смесени,че чисти българи няма.
За мен няма значение произхода,ако ще и ромка да е,ако се харесаме ще сме заедно ( вземи например известната Шакира, която е от ромски произход ..)
Последно редактирано от klimatronik : 04-02-2013 на 18:36
Обстоятелствата не са ли сила? И то доста мощна?
И тогава не е имало шибани пацифистчета...
Е, то хубаво се е свършило, но го е имало - достатъчен аргумент.
И точно - трябва да се прояви за Българията, която може да бъде и която е била - хората едно време за това са се борили.
Притесняваш се дали ще ти пуска само отзад?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ох няма да забравя една туркиня млада 18-20 годишна седеше зад мен на седалката на автобуса.Излегна се напред и си постави ръцете на моята.Такава миризма ме удари,че малко остана да повърна.Това е така,защото мюсюлманите не са усоляване като бебета и миришат на мърша.
Иначе имам един приятел мюсюлманин и мога да кажа ,че е спал поне с 20 българки.
Последно редактирано от Candyboy89 : 04-02-2013 на 22:17
брех че патриоти ама
ОДИН!!!
Аз съм си обещал никога да нямам приятелка туркиня,циганка,eврейка.И ми става супер гнусно като видя някоя от моя клас да се целува със някакъв турчин,циганин по скоро защото тука в България вече много малко истински турци има но познайте какво 2008 мисля по проучване те са били 550 000+ уж хора които са се нарекли турци,не знам просто едно средностатистическо българско семейство има 1.00 деца а едно мюсюлманско 8.67 това беше проучване за целият свят във един клип във youtube където се споменава,че не само България ще стане мюсюлманска държава а и цяла Европа,САЩ докато те не останат единствената раса не знам просто... Ето клипчето аз го гледах с български превод някъде ама не ми се търси - http://www.youtube.com/watch?v=3afg-oLOWHM
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Прочетох мненията и трябваше да отворя календара да се убедя, че наистина сме 2013-та година, а не 1878-ма.
Дискотека в арабския свят. Европейски DJ надъхва присъстващите крещейки на микрофона:
- Готови ли сте да избухнем!
Аудиторията му отвръща:
- Алах акбар!