- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с туркиня!
Като каже туркиня братле, си представям неква с космати крака, потен мустак и цялата в нек'во гадно мръсно злато.
Има яки мангалки, ама са рядкост, гнусно ми е ткова, не мога...
Разбира се, от толкова много мюсюлмани, все ще има някое друго изключение. И всъшност ПОВЕЧЕТО наистина не живеят в 19 век, а някъде 16-17ти, дори може и по-рано от това. Където и идат да живеят, си носят чалмите и се завиват с чергите, да не ги види случайно някой.
Познавам достатъчно от тях, за да знам за какво говоря. А вие иначе си гледайте турските филми и въздишайте за това, колко е хубав живота там и колко много свобода имат, те нали точно за това и ви ги излъчват по телевизията.
Не е до националността, а до човека. Ако ти харесва, взимай я..
(и това, че е туркиня, не означава на 100 %, че е и мюсюлманка ..)
С риск да се оказа тъпа ама турците са си мюсюлмани по религия попринцип . Може да си сменят вярата но са много малко .
Айде сега всички да си отворите учбничетата по история и да прочетет дали НОРМАЛНОТО ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ е било със зли намерения към българския народ. Не отричам че турците са се гаврили с българският народ, но това е била ТУРСКАТА АРМИЯ, командвана от СУЛТАНА. Обикновените селяни са живеели спокойно с българите. Големи националисти се изкарахте всички. Всички са хора, щом се харесват да тръгнат. Расизма е нещо гнусно, а виждам че тук има доста расисти... Затова чакам началото на flame-a от тях. Bring it on
Така както го казваш, все едно само в семейство с мъж турчин може да се случи това. Против двойните стандарти съм, а това го има в много семейства, без значение каква народност и религия.
Относно темата - най-тъпото нещо е да се гледа в чуждата паничка. Кой с кой спи - все ми е тая. Не оценявам хората по това с кой са в леглото, нито някой го интересува аз кво правя. Към автора - имаш си глава на раменете, решението си е твое с кой, какво и как да правиш.
Значи като някои хора започнат да ми говорят за 500те години робство и да го повтарят механично като някакви папагали нещо започва да ме напъва сериозно отвътре.Кои са клали българите? Обикновените селяни или Османската армия изпратена от тези по на-високо. Българите не са ли клали византийци? Просто такива са били времената и такава е била обстановката.Изобщо не омаловажавам това,което се е случило и каквото е било,но като че ли и тогава като сега на повечето богаташи са им раздали имотчета и предимно по бедните българи са се борели.Добре,че Русия са имали интерес да ни освободят,че и досега не е гарантирано,че сме щели да сме свободни.Какво са виновни денешните българи или турци за постъпките на дедите си.По вашата логика може бащите ви да крадът и да убиват и това автоматично значи,че и вие не ставате за нищо.Но логика нали? А черни овце и промити мозъци си има и в България и в Турция.Да религията им вдествителност е малко по патриархално заложена като че ли.Ние само си се дървим на турците както македонците на нас.Утре да решим,утре ще ги смажем.При Турция нещата са същите само дето не много в наша полза,защото армията им е може би една от най-добрите и докато ние вече не можем да наброим 8 млн те само в Истанбул са 12 млн. А това,че тук има разни структури тип ДПС дето се провъзгласяват за турски партии,но целта им е само да се налапат е друг въпрос.Да малко повечко са ни турските сериали,но пък турците нали някъде трябва да ги продават и ги продават евтино.Нашите като ги купуват. Иначе са за информация. Зейнеб Маджурова е туркиня,Есил Дюран също,не снимах рецепциониската на хотела ни в Турция 2006та година,която беше българска туркиня тръгнала си след промените каква мацка беше,или пък двете манекенки в един от градовете.Момичето от Пловдив, с която покрай един съученик бях по почти 12 часа в продължение на една седмица на една ръка разстояние от нея пък макар и баща и да не я пускаше навън като си била в тях след втората смяна на училище.Наистина много точен човек беше.Певицата Кали е циганката,имаше и някои други по известни готини циганки. Дори за Златка Райкова (русата Златка) и Николета Лозанова се говори,че са циганки или имат нещо циганско в тях. Цветелина Грахич от Шоуто на Слави също е мюсюлманка резултат от смесен брак между босненец и българка.Един приятел разказваше,че му правила свирка срещу заплащане една готина руса и бяла мацка,която в последствие тоя дето го беше насочил към нея спокойно му обясни,че всъщност била циганка. И т.н.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-04-2013 на 08:06
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
abe nqkoitam твоя приятел да не е бил с черно бели очила :Д ..
Защо? Изненадвате,че има бели и руси циганки ли или какво?
Та аз съм отрасъл с едно цигане със светла коса и бяла кожа та чак розова, та един комшия даже му викаше на бъзик розов. Ако не знаеше човек,че е джуравец нямаше по всяка вероятност и да се усъмни.Сега малко се поиздължи и погрозня.Майка му се обява за българка,но знае ли човек въпреки,че и тя е бяла и със светла коса.Самият ми баща,който малко и той гледа поняга малко с лек расизъм на тези неща понеже е служил в Симитли ми е разказвал какви хубави и бели циганки имало там,които ако сами не си признаят трудно би ги определил като такива.Да не говорим,че попринцип се срещат и по-черни българи,които пък изобщо не спадат към циганският или турски род.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-04-2013 на 08:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^Доколкото ми е известно даже чистите турци са руси и светли, а тия черните дето ги знаем са някви.. мешани![]()
Хора, не е ли време вече да се отърсим от това минало, където вината изобщо не е в днешните турци?
Каквото си е било - било. Не отричам, че е неправилно и в никакъв случай не омаловажавам нещата, но просто - не знам вече къде ми бърка това механично повтаряне на "петвековното робство". То и българите са клали византийци - и какво сега, българския народ не става ли?
Разберете вече, че за това какво е било през 19 век, петвековното робство и така нататък - вина днешните турци нямат.
Според мен това от какъв етнос е,не е определящо за почти нищо.Не можем да съдим и разделяме хората на турци,българи,араби и т.н...Никой не е сигурен по време на робството дали някой турчин не си е хвърлил семето в неговата рода.Историята си е история,живеем в 21 век,в мирно време...Каква вина имат днешните турци,че дедите им са поробвали българите?Ако се обичате и се харесвате,не виждам пречка да не сте заедно.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Всички ,които споменават за турското ,,робство'' явно не са учили история, ами кои чули и недочули от учителките-истерички в 6 клас нещо , та вече само това им останало в главите.
Да, имало е зверства , насилие, но особено към края на 18 и 19 век живота се подобрява значително.
Ако не беше Русия, която ни освобождава с желанието тя да ни завладее... вероятно нямаше сами да се освободим така, както Левски е искал..
Защото вече е имало толкова много богати български чорбаджии, търговци , занаятчии и въобще хора с устроен живот,че не са искали ни най-малко това ,,освобождение'' ! Не случайно е имало и толкова предатели.
А българските как са клали , колили и чекнели не само византийците ...
Супер ограничено мислене от половината разписали се.
Жалко е да съдиш за човек по името и произхода му.
Аман от псевдо патриотчета в тази държава!
Аз лично, точно заради това делене мразя религиите и не им робувам ..
Религията е опит, и то много успешен, една група от хора да конролира съдбите на масата. Успявали са над 3000 години. Сега вече влиянието й не е чак толкова голямо и не би трябвало да има пречка две човешки същества да имат каквато и да е било връзка. Независимо то расата
Всеки си има право на личен избор.
Туркините нали си пазеха "честта", ти готов ли си да бъдете само по детински заедно? Нейните родители /ако спазват родовите закони/ за нищо на света не биха я оставили да се размотава с българин. В случай, че са толкова добродушни, колкото казваш, би могло да се получи нещо, но честно казано тук ми намирисва на "забраненият плод е най-желан". Айде успех с дилемата и премисли добре нещата![]()
Аве кво ти пука, че е туркиня.? Ходете заедно, прайте секс, оженете се ако искате!! Но пък да знаеш, че ако си необрязан, няма как да се измъкнеш! По-добре отиди да те обрежат, преди да се жените!
Жена мюслим може да се омъжи само за мъж от тази религия, есте секс преди това - не. Ако не е вярваща (семейството и), едва ли ще има нещо по-особено в отношенията ви.