.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Мисля ,че се осраха с това преувеличаване по новините.
    Те трима умрели.... и мен кво ми пука ? Мислите ли,че българските национални трагедии съпроводени с много повече жертви се представят по ТВ в Америка или някъде? Но , защото е Бостън ... да бяха 1 000 000 жертви от ядрен зрив..

и те също правиха репортажи и писаха статии за атентата на летище бургас, пък и атентата в бостън стана на маратона пред очите на много хора, по-добре е да се съобщава на света за тези неща, но да има повече хора, които да се молят на Бог в името на Исус за решение на проблемите
    Последно редактирано от npp : 04-18-2013 на 22:24

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и те също правиха репортажи и писаха статии за атентата на летище бургас, пък и атентата в бостън стана на маратона пред очите на много хора
    Тези атентати ще стават все повече и по-големи. И така ще е докато системата не се промени .. и войната е близо

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Тези атентати ще стават все повече и по-големи. И така ще е докато системата не се промени .. и войната е близо
    Добре де, предложи някаква готина система, ................. кво ше кажеш за 4-4-2.

ПП: Всъщност мисля, че когато Чачо си пафка, система няма значение, а сатанистите извън бариерата, стават лекари в обществото (живота в което всъщност го отричат).
    Последно редактирано от defender : 04-18-2013 на 19:39

Мега фен
    Аз не съм мозъка , който ще я измисля. Дори да има човек , който да я измисли - не може да я приложи.
    Но видимо е ,че кризата ще става по-голяма.

Мега фен
    а какво ще кажеш за системата на всички да ни се яви Иисус и да ни направи "езичници-спасители свидетели на словото", като npp.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а какво ще кажеш за системата на всички да ни се яви Иисус и да ни направи "езичници-спасители свидетели на словото", като npp.
    Вярвам ,че в бъдеще от небето може да дойде нещо. Но това няма да е Исус или Аллах, ами някои извънземни.
    Иначе войната рано или късно ще се случи

Мега фен
    каква война - трета световна ли ............... или между джадаите и извънземните .......... дано поне тия извънземни да са манекенки, иначе нищо не става от тях.

Мега фен
    каква война - трета световна ли ............... или между джадаите и извънземните .......... дано поне тия извънземни да са манекенки, иначе нищо не става от тях.
    абе нищо няма да стане.. ко се стряскаш и ти извънземите са мн хубави манекенки

Мега фен
    Минутка след като вляза в този раздел посягам към шкафа за аспирин...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Не знам що пиша в тема дето е жив пример на принципа че сложното изразяване прикрива липсата на съдържание. Сигурно от същото тщеславие което те води и тебе. Пак те питам с какво твоя живот се различава от тоя на "сивите хора"?
    Всъщност наистина смешното е обвиняваш другите в това че са проводници на чужди идеи и мисли, а същевременно не казваш нищо ново, чужди философски теории възпроизведени посредствено.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не знам що пиша в тема дето е жив пример на принципа че сложното изразяване прикрива липсата на съдържание. Сигурно от същото тщеславие което те води и тебе. Пак те питам с какво твоя живот се различава от тоя на "сивите хора"?
    Всъщност наистина смешното е обвиняваш другите в това че са проводници на чужди идеи и мисли, а същевременно не казваш нищо ново, чужди философски теории възпроизведени посредствено.
    > "Съвсем спокойно можеше вие да сте на тези снимки, или пък аз."

> "Идеята ми съвсем не беше за това колко са фалшиви хората, нито беше критика в тази посока"

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Всъщност наистина смешното е обвиняваш другите.
    Интересно къде си видял обвинения, и то мои.
    Всъщност не се изненадвам, просто си видял това, което си търсил да видиш.

Но ми убягва, как точно предполагаемите обвинения имат нещо общо с показаното на снимките? Опитът ми беше да създам портрет на всеки един заснет човек, да се види света през неговите очи, не да правя обвинения от моя позиция. Обвиненията са в своята същност, налагане на АЗ-ът върху чужди обекти, в които АЗ-ът припознава своите недостатъци. Така чуждите образи се изкривяват през призмата на отправящия обвинения. Но не беше това целта ми. Изобщо не исках да правя разделението между мен и хората, че хората били сиви, пък аз съм еди-какъв си.
    Очевидно обаче се провалих. Явно сянката на "критикуващия" ме преследва в думите ми.... Или просто така си ме видял. Все пак, ако си сваля всичките претенциозни дрехи и обвинения, тогава би ли могъл да ме "видиш" изобщо? На какво би ме уподобил, за да ме "видиш"?
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-19-2013 на 11:25

Мега фен
    > "Съвсем спокойно можеше вие да сте на тези снимки, или пък аз."

> "Идеята ми съвсем не беше за това колко са фалшиви хората, нито беше критика в тази посока"
    Добре де, кво толкова, че и ние може да сме на тези снимки ...................... кво толко си се вживял в тая тема, а и отгоре на всичко драматизираш .......................... Всъщност не се изненадвам, просто си видял това, което си търсил да видиш.
    Последно редактирано от defender : 04-19-2013 на 12:08

Всъщност не се изненадвам, просто си видял това, което си търсил да видиш.
    Така е, всичко е по съответствие, и в гледането, и във "виждането".

Мега фен
    ^
    доктора коментира собствените си думи................. хихи

абе докторе, сам ли ще си говориш сега бе, а ............... ееее то па толкова самовъзхищение. .

ПП: Тва се казва индивидиум братче...............
    Последно редактирано от defender : 04-19-2013 на 12:43

Мега фен
    най-важното е поне да не съдите другите човеци, понеже който съди другиго а не прави добро е по-лош и от самарянин

"Във всичко показвай себе си пример на добри дела; в поучението си показвай искреност, сериозност, здраво и неукорно говорене, за да се засрами противникът, като няма какво лошо да каже за нас." 1 Тит 2: 7-8

Просто същото се отнася и за мен. Разбирам че го написа с цел да ме иронизираш, но то наистина важи и за мен
    А относно цитата отгоре пише "... написано от defender". Въпреки че е точно копие на моето изречение, употребата му от теб е в съвсем различен контекст, нагласа и внушение. А в крайна сметка, това определя всичко "зад" думите. Затова не мисля, че си говоря сам.

Мега фен
    ^
    ^
    толкова съм лош, какво да направя npp, ще ме посъветваш ли, за да стана като подобен на тебе и останалите езичници-свидетели и да говоря на "ние" все едно говоря от името на Бог.

Мега фен
    Затова не мисля, че си говоря сам.
    а трябва ............... бъди като един истински индивидиум.

по-лош и от самарянин

Мега фен
    искам да съм готин пич, а не лош самарянин, хулиган ............... а npp мълчи ли мълчи,

Мега фен
    Все едно слушам деца в детската градината.

Мега фен
    ^
    ^
    толкова съм лош, какво да направя npp, ще ме посъветваш ли, за да стана като подобен на тебе и останалите езичници-свидетели и да говоря на "ние" все едно говоря от името на Бог.

ние имахме предвид като цяло (- и няма как да изтъкваме себе си след като сме просто/само едни марионетки в ръцете на истинският Господ Бог пред цялото Божие Царство), не че съревнование кой е най-безгрешен от всички, тъй като целта не е да си съперничим, а да се осигури пълно спасение и изобилен живот за всички човеци до краят на вечността, така че целта е да се работи за спасението/осигуряването на човечеството в истинският Бог и истинският Исус без да се угажда на каквото и да е нещо, което не е безобидно/добро за всички човеци

"Никому не връщайте зло за зло; промишлявайте за това, което е добро пред всичките човеци; ако е възможно, доколкото зависи от вас, живейте в мир с всичките човеци. Не си отмъстявайте, възлюбени, но дайте място на Божия гняв(т.е. но оставете въздаянието в ръцете на истинският Господ Бог); защото е писано: "На мене принадлежи отмъщението(т.е. въздаянието е Моя работа, не ваша), Аз ще сторя въздаяние, казва Господ". Но, "Ако е гладен неприятелят ти, нахрани го; Ако е жаден, напой го; Защото, това като правиш, ще натрупаш жар на главата му(т.е. защото така ще направиш той да стане по-добър)". Не се оставяй да те побеждава злото; но ти побеждавай злото чрез доброто." Римляни 12: 17-21,

"И тъй, увещавам, преди всичко, да отправяте молби, молитви, прошения, благодарения(т.е. благословения) за всичките човеци(т.е. за спасението/изправлението на всички човеци), за царе и за всички, които са високопоставени, за да поминем тих и спокоен живот в пълно благочестие и сериозност. Това е добро и благоприятно пред Бога, нашия Спасител, Който иска да се спасят всичките човеци и да достигнат до познание на истината(т.е. и всички те да станат/бъдат праведни). Защото има само един Бог и един ходатай(или: и един Господ) между Бога и човеците, човекът(т.е. одушевеното същество) Христос Исус, Който, като своевременно свидетелство за това, даде Себе Си откуп за всички; за което аз бях поставен проповедник и апостол, (истина казвам, не лъжа), учител на езичниците във вярата и истината. И тъй, искам мъжете(т.е. братята в вярата) да се молят на всяко място, като издигат ръце свети(т.е. искайки само добрите неща), а не гневни и препирливи(т.е. но не и да постъпват противно на доброто), Така и жените(т.е. така и сестрите в вярата) да украсяват себе си със скромна премяна, със срамежливост(т.е. с смирение) и целомъдрие(т.е. и доброта), не с плетена коса(т.е. не с чрезмерна мъдрост) и злато(т.е. и тщеславие) или бисери(т.е. или човешки предания) или скъпи дрехи(т.е. или възвишеност), а с добри дела, както прилича на жени, които са се посветили на благочестието(т.е. на вярата)." 1 Тимотей 2: 1-10

искам да съм готин пич, а не лош самарянин, хулиган ............... а npp мълчи ли мълчи,

нямахме предвид че самаряните са зли, но че досега вярващите обикновено (си) мислеха че да си вярващ би трябвало да означава (че си) по-добър/праведен/свят (дори и) от самаряните, които бяха известни с това че могат да бъдат добри (дори) и без да вярват в Бог и без да следват верческа/духовна традиция, и от тази гледна точка онези, които са вярващи/религиозни но съдят ближния и не са добри към всички човеци, могат да се окажат по-лоши и от самаряните - и съжаляваме че не сме непрестанно на линия в този форум, понеже сме заети/имаме да свидетелствуваме и в други форуми по света където е пълно с хора, които наистина са жадни за Свидетелството от истинският Господ Бог
    Последно редактирано от npp : 04-19-2013 на 20:17

Голям фен Аватара на sneering
    Много силна тема,браво на автора.Има една шибана нередност в това,че един живот може да мине точно като на снимките черно-бяло и постно за всички,но всъщност да е емоционално най-силния филм които може да сте гледали,просто няма зрители и не се забелязва.
    Има известна тъга в темата,ама е от онази градивната!

Мега фен
    и съжаляваме че не сме непрестанно на линия в този форум, понеже сме заети/имаме да свидетелствуваме и в други форуми по света където е пълно с хора, които наистина са жадни за Свидетелството от истинският Господ Бог
    npp, абе ти си бил някакъв интернационален "свидетел" ............... а в коя държава "свидетелстваш" сега. ............... там как ти приемат свидетелството.
    Последно редактирано от defender : 04-19-2013 на 20:21

Мега фен
    npp, абе ти си бил някакъв интернационален "свидетел" ............... а в коя държава "свидетелстваш" сега. ............... там как ти приемат свидетелството.

има много хора от целият свят, които желаят да чуят нещо ново, което да ги води към съвършенство във Вярата, от: северна и латинска америка, англия и другите западно-европеийски държави, австралия и нова зеландия, израел, арабският свят, филипините, африка, и още много други - досега сме свидетелствували пред хиляди човеци от цял свят, което дължим изцяло на истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос както и на истинските Светии, иначе едва ли щяхме да имаме тази възможност
    Последно редактирано от npp : 04-19-2013 на 20:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си