- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
^![]()
![]()
А,между другото,тези дни ще напиша публикацията в блога за крема на Виши. Вече направих двайсетина снимки и въпреки че за момента го харесвам много,ще изчакам още няколко дни проба,за да съм сигурна в мнението си.
Hayashi, тъкмо гледах публикацията в блога ти за ББ крема и по цвета на крема,поне от снимките,мога да ти кажа,че Виши-то най-вероятно ще ти пасне като цвят![]()
Кой е твоя блог? ^^
Аз от Вишито не знам дали имам реална нужда тъй като имам почти пълен BB крем с фактор 30 PA ++. Ще си помисля за него.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ето го,но съм много нередовна. Определено не ме бива в съчетаването на няколко начинания наведнъжhttp://beautystuffandhealth.blogspot.com/
А ти щом си имаш ББ крем с висок фактор,според мен също няма нужда да трупаш продукти)
Добави си притурката за следване в GFC.
Добре,поне ще опитам,защото попринцип хич не няма в тия неща![]()
планирам утре да извърша важна покупка-пудрата Stay matte. По принцип използвам тази на Лореал-True Match и си я обожавам, ама много бързо ми лъсва носа, та смятам да си мацвам малко от римелската.Чух, че матирала за минимум 5-6 часа, така ли е?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ ооооокей, може би наистина е доста по-удачен вариант.. дори и на мен не ми звучи смешно да използвам 2 пудри, ама.. с тази моя кожа. Ще поразуча за матиращите кремове, мерси, момичета![]()
На мен пък пудрата на Римел ми свършва и се чудя дали да си взема пак нея
или Creme Puff.
Доволна съм ама нещо не си нацелих цвета на сегашната и ми правеше
малко "брашняно" лицето. :Д и ми матираше най-много за 2-3 часа. ;/
Знам че хвалите creme puff и сигурно ще я пробвам.
И как стигна до това гениално заключение? :Д Пробвала ли си го? Мазната кожа си е мазна, без значение от възрастта. Дори и трайността да не е 12h при теб, то със сигурност ще ти даде поне 2-3 допълнителни часа без омазняване.
Everything changes, but beauty remains ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
май не е точно за тук въпросът, но някой ползвал ли е бебешкия мицерален разтвор на Биодерма?
Не съм го ползвала, но в Бг Мама четох, че бил същият като розовия Сенсибо, но по-евтин![]()
Същият е, да.
Everything changes, but beauty remains ...
момичета,трябва ми помощ.Когато съм притеснена,ми е топло или точно като си слагам фдт кожата ми става червеникава нещо такова (не чак толкова ) http://www.esthetica.info/wp-content...ea-300x300.jpg Видях 3в1 коректора на есенс,но в Дм нито в града ми го има нито в Сф,само в сайт го намерих и то той е 5лв,а доставката ми е 6...Та бихте ли ми препоръчали коректор (не знам даи трябва да е ментов цвят,за да неутрализира) на някоя марка,която да не струва много?
<3forbidden taste is the sweetest<3
За да неутрализира червеното, трябва да е задължително зелен, да.Catrice имат палитра от 5 цвята - зелен, жълт и три неутрални. Изглежда добра, особено че неутралните са три нюанса и ще си ги смесваш както си искаш. Иначе великият камуфлажен коректор на АртДеко също има зелен нюанс.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз преди 2 седмици си взех коректора на Seventeen Anticernes Mint. Много добра работа ми върши да прикрива зачервяванията. Ако обаче цялото ти лице е червеникаво ти препоръчвам да си вземеш зеленикава база за лице.
Ама ти каквато и пудра да си вземеш,ако ти е мазна кожата,матиращ ефект над 3-4 часа максимум няма да получиш. Матиращ крем трябва.