.
Отговор в тема
Страница 115 от 141 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 3520
    Супер фен Аватара на fizzyg
    ^

А,между другото,тези дни ще напиша публикацията в блога за крема на Виши. Вече направих двайсетина снимки и въпреки че за момента го харесвам много,ще изчакам още няколко дни проба,за да съм сигурна в мнението си.
    Hayashi, тъкмо гледах публикацията в блога ти за ББ крема и по цвета на крема,поне от снимките,мога да ти кажа,че Виши-то най-вероятно ще ти пасне като цвят

Кой е твоя блог? ^^
    Аз от Вишито не знам дали имам реална нужда тъй като имам почти пълен BB крем с фактор 30 PA ++. Ще си помисля за него.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ето го,но съм много нередовна. Определено не ме бива в съчетаването на няколко начинания наведнъж http://beautystuffandhealth.blogspot.com/
    А ти щом си имаш ББ крем с висок фактор,според мен също няма нужда да трупаш продукти )

Добави си притурката за следване в GFC.

Добре,поне ще опитам,защото попринцип хич не няма в тия неща

планирам утре да извърша важна покупка-пудрата Stay matte. По принцип използвам тази на Лореал-True Match и си я обожавам, ама много бързо ми лъсва носа, та смятам да си мацвам малко от римелската. Чух, че матирала за минимум 5-6 часа, така ли е?

Аз мисля,че имаш нужда от матиращ крем.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз мисля,че имаш нужда от матиращ крем.
    Категорично подкрепям. Аз съм с втора опаковка лореал и с рифайнъра на Биодерма съм изкарвала по 12 часа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ ооооокей, може би наистина е доста по-удачен вариант.. дори и на мен не ми звучи смешно да използвам 2 пудри, ама.. с тази моя кожа. Ще поразуча за матиращите кремове, мерси, момичета

Супер фен Аватара на weheartiit
    На мен пък пудрата на Римел ми свършва и се чудя дали да си взема пак нея
    или Creme Puff.
    Доволна съм ама нещо не си нацелих цвета на сегашната и ми правеше
    малко "брашняно" лицето. :Д и ми матираше най-много за 2-3 часа. ;/
    Знам че хвалите creme puff и сигурно ще я пробвам.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Категорично подкрепям. Аз съм с втора опаковка лореал и с рифайнъра на Биодерма съм изкарвала по 12 часа.
    И аз много се чудих за него, но осъзнах нещо - ти вече нали не си в тийнейджйрската възраст, а това е възрастта, в която най-много се омазнява кожата.Та мисля, че няма да подейств при мен.Или поне не 12 часа със сигурност!

Цитирай Първоначално написано от PureSoul Виж мнението
    планирам утре да извърша важна покупка-пудрата Stay matte. По принцип използвам тази на Лореал-True Match и си я обожавам, ама много бързо ми лъсва носа, та смятам да си мацвам малко от римелската. Чух, че матирала за минимум 5-6 часа, така ли е?
    При мен и римелската не свърши работа. -.-

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И как стигна до това гениално заключение? :Д Пробвала ли си го? Мазната кожа си е мазна, без значение от възрастта. Дори и трайността да не е 12h при теб, то със сигурност ще ти даде поне 2-3 допълнителни часа без омазняване.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз много се чудих за него, но осъзнах нещо - ти вече нали не си в тийнейджйрската възраст, а това е възрастта, в която най-много се омазнява кожата.Та мисля, че няма да подейств при мен.Или поне не 12 часа със сигурност!
    С мазна коса и кожа съм си и след пубертета. Имала съм достатъчно време да се убедя.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    На мен пък пудрата на Римел ми свършва и се чудя дали да си взема пак нея
    или Creme Puff.
    Доволна съм ама нещо не си нацелих цвета на сегашната и ми правеше
    малко "брашняно" лицето. :Д и ми матираше най-много за 2-3 часа. ;/
    Знам че хвалите creme puff и сигурно ще я пробвам.
    Крем пуфф е много добра,ама цветовете не стават. И да те предопредя,че и с нея матиращия ефект няма да е повече от 2-3 часа.

Голям фен Аватара на monroe999
    май не е точно за тук въпросът, но някой ползвал ли е бебешкия мицерален разтвор на Биодерма?

Не съм го ползвала, но в Бг Мама четох, че бил същият като розовия Сенсибо, но по-евтин

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Същият е, да.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    момичета,трябва ми помощ.Когато съм притеснена,ми е топло или точно като си слагам фдт кожата ми става червеникава нещо такова (не чак толкова ) http://www.esthetica.info/wp-content...ea-300x300.jpg Видях 3в1 коректора на есенс,но в Дм нито в града ми го има нито в Сф,само в сайт го намерих и то той е 5лв,а доставката ми е 6...Та бихте ли ми препоръчали коректор (не знам даи трябва да е ментов цвят,за да неутрализира) на някоя марка,която да не струва много?
    <3forbidden taste is the sweetest<3

За да неутрализира червеното, трябва да е задължително зелен, да. Catrice имат палитра от 5 цвята - зелен, жълт и три неутрални. Изглежда добра, особено че неутралните са три нюанса и ще си ги смесваш както си искаш. Иначе великият камуфлажен коректор на АртДеко също има зелен нюанс.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз преди 2 седмици си взех коректора на Seventeen Anticernes Mint. Много добра работа ми върши да прикрива зачервяванията. Ако обаче цялото ти лице е червеникаво ти препоръчвам да си вземеш зеленикава база за лице.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Крем пуфф е много добра,ама цветовете не стават. И да те предопредя,че и с нея матиращия ефект няма да е повече от 2-3 часа.

е малко ме разубеди
    ще си я нося с мен и като видя,че пак почвам да лъщя ще слагам ;д
    аз обаче съм много бяла и не знам дали ще ми паснат цветовете.
    за лятото мисля,че поне някой трябва да ми пасне, надявам се

да ви питам colorstay става ли да се ползва през лятото ?

Ама ти каквато и пудра да си вземеш,ако ти е мазна кожата,матиращ ефект над 3-4 часа максимум няма да получиш. Матиращ крем трябва.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от vivteen Виж мнението
    момичета,трябва ми помощ.Когато съм притеснена,ми е топло или точно като си слагам фдт кожата ми става червеникава нещо такова (не чак толкова ) http://www.esthetica.info/wp-content...ea-300x300.jpg Видях 3в1 коректора на есенс,но в Дм нито в града ми го има нито в Сф,само в сайт го намерих и то той е 5лв,а доставката ми е 6...Та бихте ли ми препоръчали коректор (не знам даи трябва да е ментов цвят,за да неутрализира) на някоя марка,която да не струва много?
    Зелен коректор имат Алверде в ДМ. Ако цялото ти лице е зачервено може да пробваш розовия крем за мазна кожа на Талодерма, той е зеленикав и може да тушира поне малко.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Щом матриащия ефект трае не повече от 2-3 часа при теб (знам, че имаше нормална/суха понякога кожа ;д) ,сигурно при мен матиращия ефект ще е за 10 мин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си