.
Отговор в тема
Страница 116 от 141 ПървиПърви ... 1666106112113114115116117118119120126 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 876 до 2 900 от общо 3520
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз ли съм единственият човек,на който всяка една пудра не стои добре? стои като брашно:Д
    а много исках да си взема

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Щом матриащия ефект трае не повече от 2-3 часа при теб (знам, че имаше нормална/суха понякога кожа ;д) ,сигурно при мен матиращия ефект ще е за 10 мин.
    Хахаха Ами аз матиращ ефект търся само за Т зоната,иначе пудра използвам за покритие и да не мажа фон-дъо-тен. Та,на Т зоната толкова издържа,ама и не мисля,че може една пудра да матира за 10 часа примерно.:Д

Супер фен Аватара на weheartiit
    моята е смесена,в Т зоната е мазна обаче бузките ми и някой други
    части от лицето ми се белят на периоди ;/ ;д
    е аз не очаквам толкова часове,но поне 4-5,може би
    искам твърде много

Ами пробвай с чиста салфетка с леки потупващи движения да обереш,доколкото е възможно себума и после сложи пудра. Може така да издържи малко по-дълго

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Искам да попитам тези,които ползват мицеларни води,понеже четох веднъж,че само в тази на Биодерма е оригиналната съставка на мицеларната вода и си я купих,преглътнах скъпата й цена.Обаче сега се замислих има ли нещо вярно в това твърдение или всичките мицеларни води са еднакви? Тя ли е най-добрата сред останалите? Някой може ли да каже? Има по-евтини води от тази на Биодерма и се чудя дали да си купя,дали почиства така,както и Биодерма?

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от Schatzi Виж мнението
    Не съм го ползвала, но в Бг Мама четох, че бил същият като розовия Сенсибо, но по-евтин
    точно заради това се замислям дали да взема бебешката мицерална, ако наистина върши добра работа, защото си има разлика в цената

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Искам да попитам тези,които ползват мицеларни води,понеже четох веднъж,че само в тази на Биодерма е оригиналната съставка на мицеларната вода и си я купих,преглътнах скъпата й цена.Обаче сега се замислих има ли нещо вярно в това твърдение или всичките мицеларни води са еднакви? Тя ли е най-добрата сред останалите? Някой може ли да каже? Има по-евтини води от тази на Биодерма и се чудя дали да си купя,дали почиства така,както и Биодерма?
    Мисля, че Биодерма са изобретили въобще тази вода. Моята е някаква съвсем евтина и обикновена, но става. Вероятно по-качествена и скъпа разбира се е по-хубава.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Пробвай с по-евтина и сама ще разбереш дали има разлика, това е моят съвет.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Сто процента ще има.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

И аз така мисля, помня, че ми показаха разликата с обикновена и такава на Lancome. С тази на Lancome мръсотията буквално се "отдръпваше" върху памучния тампон.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Коя е обикновената? Аз съм доволна от моята простичката с напълно ясното съзнание, че по-качествените са по-хубави, но ще си взема такава по-нататък във времето. Представям си я катоо има един демакиант за очен грим на Гарние, обожавам го, буквално с една капчица всичко изчезва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

"Обикновената" е тази в ценови клас 15-20 лв (за 200 мл). Ланкомската е мнооого скъпа, около 70 лв. И смятам, че щом между тези има такава разлика и между по-ниските ценови класове трябва да има.
    Пази моториста !!!

Голям фен Аватара на monroe999
    ех, замечтах се

къде мога да си намеря евтина и хубава четка за пудра? със сигурност съм чувала за тази на есенс, че е хубава, някой май беше споменавал и импала, но май не съм виждала никъде.. таа идеи?

Aз съм с такава http://www.angelcosmetics.bg/userfil...oduct_2993.jpg
    Добра е,като за 7-8лв

Супер фен Аватара на weheartiit
    аз ползвам на есенс и съм доволна .
    мисля,че беше около 6 лв. в дм и лили я има със сигурност

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На Есенс са кофти, на Катрис ми миришеха покъртително, на Еко Туулс бяха свършили, и в момента съм на някаква измислена марка, дето за първи път я видях, но я има в Лили, струват между 3(за сенки :Д) и 6лв(за руж, пудра и тн.) и са идеални. Един косъм не ми паднал, разнасят перфектно, мекички са и много им се радвам.
    Everything changes, but beauty remains ...

Ейй супер, ще има разходка до Лили скоро

Здравейте =) Прерових повечето страници на темата, но така и не можах да намеря отговор на моя въпрос. Предварително се извинявам, ако някъде сте писали за това, но от 116стр. трудно ще го намеря. Та въпросът ми е, какъв фон дьо тен бихте препоръчали за смесена към мазна кожа? Досега съм ползвала на Manhattan Clearface, но цвета не ми пасваше на кожата (макар че беше най-светлия), след това го смених с L'oreal Matt Magique, но цвета отново не беше като хората. Сега съм със Bourjois Healthy Mix, но това е възможно най-лошия избор, който съм правила досега, тъй като е изключително течен и подхранващ, тоест за суха кожа. Мирише много хубаво и е изключително лек, но след 1-2 часа на някои места кожата ми вече лъщи. Решила съм да си купя основата на L'oreal, но все пак ми трябва и подходящ фон дьо тен. Кожата ми не е толкова проблемна, от време на време ми излиза някоя и друга пъпка, а омазняването е основно в Т-зоната. Парите не са ми проблем, решила съм да се поохарча този път, тоест до около 40лв. А ако може към фон дьо тена да препоръчате и някоя матираща пудра ще съм ви много благодарна =) Очаквам мненията ви!
    Последно редактирано от krazyrayray : 05-14-2013 на 16:14

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от krazyrayray Виж мнението
    ...
    Базата на Л'Ореал, по мои впечатления, оставя озаряващ завършек и не е подходяща за мазна/комбинирана кожа. Хубав фдт за мазна кожа е Revlon Colorstay, но той е и доста покривен. По-добър вариант би бил да си избереш по-лек фдт и да си купиш коректор, аз съм доволна от този на Affinitone. Пудра: мисля, че достатъчно е говорено тук за нея - Rimmel Stay Matte. Относно мазната кожа, на миналата страница момичетата обсъждаха хубавите резултати от крема Bioderma Pore Refiner, може да го пробваш и него.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

препоръчайте ми фон дьо тен за светла кожа

Хей здравейте. Аз искам да попитам дали някой използва био гримове. И ако да ако може да каже някакъв магазин в София. В интернет има доста сайтове, но за онлайн поръчки. В мрежата не намерих нищо полезно. Ще се радвам ако ми помогнете.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Някой поръчвал ли си е от този сайт : www.kikocosmetics.co.uk (За колко време ви дойдоха продуктите?)

Цитирай Първоначално написано от vqra Виж мнението
    Хей здравейте. Аз искам да попитам дали някой използва био гримове. И ако да ако може да каже някакъв магазин в София. В интернет има доста сайтове, но за онлайн поръчки. В мрежата не намерих нищо полезно. Ще се радвам ако ми помогнете.
    Ами Alverde се води naturalkosmetik ако това имаш предвид . Можеш да я намериш навсякъде в DM (:

Купих си нов фон дьо тен и пудра, които са идеални за мазна кожа. Фон дьо тенът е на L'Oreal Mat' Magique, а пудрата е на Max Factor Creme Puff. Досега съм използвала много други видове, но това определено е най-доброто. След 4-5 часа кожата все пак започва да се омазнява леко, но с един тънък слой пудра всичко изчезва. Фон дьо тенът се нанася най-лесно с пръсти, тъй като не е течен. Купих си също и нов коректор, от който също съм много доволна - Maybelline the Eraser. Има пухче накрая, с което се нанася много прецизно. Определено препоръчвам тези продукти на момичетата със смесена към мазна кожа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си