- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
аз ли съм единственият човек,на който всяка една пудра не стои добре? стои като брашно:Д
а много исках да си взема![]()
моята е смесена,в Т зоната е мазна обаче бузките ми и някой други
части от лицето ми се белят на периоди ;/ ;д
е аз не очаквам толкова часове,но поне 4-5,може би
искам твърде много![]()
Ами пробвай с чиста салфетка с леки потупващи движения да обереш,доколкото е възможно себума и после сложи пудра. Може така да издържи малко по-дълго![]()
Искам да попитам тези,които ползват мицеларни води,понеже четох веднъж,че само в тази на Биодерма е оригиналната съставка на мицеларната вода и си я купих,преглътнах скъпата й цена.Обаче сега се замислих има ли нещо вярно в това твърдение или всичките мицеларни води са еднакви? Тя ли е най-добрата сред останалите? Някой може ли да каже? Има по-евтини води от тази на Биодерма и се чудя дали да си купя,дали почиства така,както и Биодерма?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Сто процента ще има.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз така мисля, помня, че ми показаха разликата с обикновена и такава на Lancome. С тази на Lancome мръсотията буквално се "отдръпваше" върху памучния тампон.![]()
Коя е обикновената?Аз съм доволна от моята простичката с напълно ясното съзнание, че по-качествените са по-хубави, но ще си взема такава по-нататък във времето.
Представям си я катоо има един демакиант за очен грим на Гарние, обожавам го, буквално с една капчица всичко изчезва.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
"Обикновената" е тази в ценови клас 15-20 лв (за 200 мл). Ланкомската е мнооого скъпа, около 70 лв. И смятам, че щом между тези има такава разлика и между по-ниските ценови класове трябва да има.
къде мога да си намеря евтина и хубава четка за пудра? със сигурност съм чувала за тази на есенс, че е хубава, някой май беше споменавал и импала, но май не съм виждала никъде.. таа идеи?![]()
Aз съм с такава http://www.angelcosmetics.bg/userfil...oduct_2993.jpg
Добра е,като за 7-8лв![]()
аз ползвам на есенс и съм доволна .
мисля,че беше около 6 лв. в дм и лили я има със сигурност![]()
На Есенс са кофти, на Катрис ми миришеха покъртително, на Еко Туулс бяха свършили, и в момента съм на някаква измислена марка, дето за първи път я видях, но я има в Лили, струват между 3(за сенки :Д) и 6лв(за руж, пудра и тн.) и са идеални. Един косъм не ми паднал, разнасят перфектно, мекички са и много им се радвам.
Everything changes, but beauty remains ...
Здравейте =) Прерових повечето страници на темата, но така и не можах да намеря отговор на моя въпрос. Предварително се извинявам, ако някъде сте писали за това, но от 116стр. трудно ще го намеря. Та въпросът ми е, какъв фон дьо тен бихте препоръчали за смесена към мазна кожа? Досега съм ползвала на Manhattan Clearface, но цвета не ми пасваше на кожата (макар че беше най-светлия), след това го смених с L'oreal Matt Magique, но цвета отново не беше като хората. Сега съм със Bourjois Healthy Mix, но това е възможно най-лошия избор, който съм правила досега, тъй като е изключително течен и подхранващ, тоест за суха кожа. Мирише много хубаво и е изключително лек, но след 1-2 часа на някои места кожата ми вече лъщи. Решила съм да си купя основата на L'oreal, но все пак ми трябва и подходящ фон дьо тен. Кожата ми не е толкова проблемна, от време на време ми излиза някоя и друга пъпка, а омазняването е основно в Т-зоната. Парите не са ми проблем, решила съм да се поохарча този път, тоест до около 40лв. А ако може към фон дьо тена да препоръчате и някоя матираща пудра ще съм ви много благодарна =) Очаквам мненията ви!
Последно редактирано от krazyrayray : 05-14-2013 на 16:14
Базата на Л'Ореал, по мои впечатления, оставя озаряващ завършек и не е подходяща за мазна/комбинирана кожа. Хубав фдт за мазна кожа е Revlon Colorstay, но той е и доста покривен. По-добър вариант би бил да си избереш по-лек фдт и да си купиш коректор, аз съм доволна от този на Affinitone. Пудра: мисля, че достатъчно е говорено тук за нея - Rimmel Stay Matte. Относно мазната кожа, на миналата страница момичетата обсъждаха хубавите резултати от крема Bioderma Pore Refiner, може да го пробваш и него.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Хей здравейте. Аз искам да попитам дали някой използва био гримове. И ако да ако може да каже някакъв магазин в София. В интернет има доста сайтове, но за онлайн поръчки. В мрежата не намерих нищо полезно. Ще се радвам ако ми помогнете.
Някой поръчвал ли си е от този сайт : www.kikocosmetics.co.uk (За колко време ви дойдоха продуктите?)![]()
Купих си нов фон дьо тен и пудра, които са идеални за мазна кожа. Фон дьо тенът е на L'Oreal Mat' Magique, а пудрата е на Max Factor Creme Puff. Досега съм използвала много други видове, но това определено е най-доброто. След 4-5 часа кожата все пак започва да се омазнява леко, но с един тънък слой пудра всичко изчезва. Фон дьо тенът се нанася най-лесно с пръсти, тъй като не е течен. Купих си също и нов коректор, от който също съм много доволна - Maybelline the Eraser. Има пухче накрая, с което се нанася много прецизно. Определено препоръчвам тези продукти на момичетата със смесена към мазна кожа![]()