.
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Тема: Евреите

Threaded View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Ха
    хо
    Хе!

Грешиш, приятелю, чела съм и двете гледни точки.
    И понеже виждам, че слабо си запознат с темата, препоръчвам ти трудовете на Пол Расиние, Ричард Харууд, нашия страхотен журналист Георги Ифандиев с няколкото му тома "Сянката на Цион".
    Ти на кое вярваш, на дневника на Ане Франк ли? За който е доказано, че е художествена измислица? Или пък на разказите на "очевидци", които дори не са виждали въпросните газови камери? Защо до днес не е описано подробно на какъв принцип са работили тези камери? Защо са работили с газа "Циклон-Б", който е бил предназначен за обезпаразитяване? Нима нацистите са му намерили друго приложение?
    Наистина ли мислиш, че в разгара на войната, когато Германия водела отчаяни битки на 2 фронта, нацистката върхушка е могла да задели най-малко стотици хиляди войници, да оголи цели фронтови участъци, ДА ПРЕВОЗИ евреите до концентрационните лагери, за да организира такава касапница за "милиони евреи"? ...След като просто е могъл да ги използва за труд повреме на войната ?!
    А пещите за какво са? За да горят дрехите, които са обезпаразитили ли? Доста тъпи обяснения за измисления холокост бях чувал, но това е нелепо.. Дневникът на Ане Франк даже не съм го чел, боклИка Ифандиев съм го слушал няколко пъти още като беше в Скат, тоя е пълна пародия. Изобщо, гледам да не вярвам сляпо на някой или на нещо, без да съм го видял с очите си или без лично да се убедя в истината.
    И какво учудващо има в това че по време на война е извозвал хора към концлагерите, Хитлер се е доказал като непрагматичен и дори нелогичен "тактик". Напада СССР докато не е завладял все още дори Англия и Франция.. за което, в интерес на истината, си има причина де - горивото, което германците нямат в достатъчни количества, а руснаците имат. И не съм казал че лагерите са били само за евреи - имало е поляци, руснаци, чехи, комунисти, евреи... Здравите и годните за работа, са били експлоатирани и са били използвани като роби, а старите и болните са поемали направо към газовите камери. И как може дори да питаш как така са имали време за концлагери и смърт.. Ти изобщо знаеш ли кое е едно от най-важните неща в нацистката идеология и едно от първите, които е започнал да прави Хитлер след идването си на власт? Именно унищожаването на "неарийските" раси" и "унтерменшите"..
    Последно редактирано от RedArmy : 06-01-2013 на 22:49
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си