.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 159

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Както би казал доктора, не желая да се идентифицирам по такъв начин.
    и защо не желаеш.................... какво те кара да определяш какво желаеш и какво не желаеш................. доктора отрича и разума и мисленето.

"не желая" означава "не искам", "не искам" означава "правя избор", "правя избор" означава "разсъждавам".
    Последно редактирано от defender : 06-06-2013 на 13:11

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    и защо не желаеш.................... какво те кара да определяш какво желаеш и какво не желаеш................. доктора отрича и разума и мисленето.
    Както казах по-горе, казвам каквото мисля. Не целя да съм възпитан, в смисъла, че не държа да мислят, че съм научен на маниери, които хората смятат за правилни. Нито пък целя да съм заядлив, в смисъла, че се опитвам да създам ненужни дразги и да засягам някого. Целта ми е да си изложа мнението, най-вече за да потвърдя/отхвърля истинността му и донякъде да помогна. Понякога може да изглежда възпитано, понякога не, но това няма връзка с моята цел.

По-общо, извън конкретния случай, ценностите ми не се състоят от възпитание и заяждане. Следвам други принципи, които може да се окачествят като възпитани или не. Важното е, че аз не изхождам от тях и не намирам в смисъла да ги определям като такива.

Ако си избираш работник, ще го гледаш колко добре може да свърши работата. Той може да е грозен, може и да не е, но теб надали ще те вълнува особено, няма да ти е нужно да го идентифицираш по тоя начин.

Това всъщност е и критиката ми към мацката. Беше голям проблем тоя страх. Ако наистина искаше да го реши, за какво й е да гледа дали й говорим нежно или грубо? За нея явно е по-важно да слуша мили думи, от това да слуша за проблемът й. Аз обаче не съм дошъл да коментирам, за да й създам хубаво впечатление. Така че нея щом я интересува, нека говори за възпитанието, само че аз интерес към тая дискусия нямам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

.........
    Последно редактирано от girl_12 : 06-06-2013 на 14:00

Мега фен
    ^
    Сега заяждаш ли се с Чачо. Нали преди малко каза:

"но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! " ..................

ПП: Всъщност с какво поведението ти се различава от нашето - "Каквото повикало, такова се обадило." ............... нямаш право да се оплакваш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от girl_12 Виж мнението
    хаха,сега и мацка ли станах.........от овца и тнт . какви блестящи определения! Явно в определенията към мен ще се изредят всички животни от зоологическата градина!
    Мацка го ползвам за нарицателно към потребителите от женски род, което от контекста ясно си личи, че не носи повече смисъл от това, че си жена.

Каквито други определения съм ти давал, смятам, че достатъчно обосновано съм ги използвал, но ако успееш да ми цитираш "овцата", за да си проличи, че съм те назовал така, ще отхвърля всичко казано от мен дотук.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си