.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Кога едно момче става мъж и кога едно момиче - жена?

Темата не е точно за биологичното израстване на организма и промените, които се случват с него, а е за това според вас кога едно момче става мъж и кога едно момиче - жена. Бих желала отговорът да е напълно личен и честен. Допълнителни въпроси към този биха били за условията при които ставаш мъж или жена; при всички ли е еднакво; години между които става или би трябвало да стане; зависи ли изобщо от възрастта или от нещо друго и т.н. Моля изразете вашата гледна точка! Благодаря предварително!

Супер фен
    Ми, според мен момчето става мъж като почне да поема някаква отговорност за действията си и да прави някакви пари, а момичето става жена като се научи да готви и чисти хахах

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Много забавници се вихрят из форума,хахах.
    За всеки е строго индивидуално,авторке.Точен отговор не бих могла да ти дам.Мисля,че всичко зависи от начина ти на живот,обкръжението ти и мисленето.Има хора,които се държат зряло на 15,има и хора,които на 20 не знаят къде се намират.Както казах,зависи.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Много забавници се вихрят из форума,хахах.
    За всеки е строго индивидуално,авторке.Точен отговор не бих могла да ти дам.Мисля,че всичко зависи от начина ти на живот,обкръжението ти и мисленето.Има хора,които се държат зряло на 15,има и хора,които на 20 не знаят къде се намират.Както казах,зависи.
    Отивай да готвиш освен ако не искаш да си останеш момиченце цял живот хахаххаха

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Отивай да готвиш освен ако не искаш да си останеш момиченце цял живот хахаххаха
    А ти отивай да се правиш на мъжле другаде

Голям фен Аватара на nevermind...
    Едно момче става мъж като спре да мисли, че жената става само за готвене и чистене..

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Едно момче става мъж като спре да мисли, че жената става само за готвене и чистене..
    Не не жената става и за много други работи ..

Но все пак е истина че една жена трябва да знае да готви и да чисти, и да гледа семеиство.. Това иска почти всеки мъж от една жена.. ако ще я зема за булка със сигорност ще погледне това в жената.. Докато днещно време малко са момичетата който готвят, чистят и т.н. а това трябва да го знае всяка жена .. така е било и така трябва да бъде

Red face

Аз съм момиче , по-малка от 16 и мога да готвя :P който иска да ме взема!
    И също съм на мнение,че момичето трябва да го прави.
    момиче!

Супер фен Аватара на scrooper
    Кога едно момиче става мъж и кога едно момче - жена? В 21.век.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    Освен това мъжете готвят превъзходно и никоя мацка не би отказала да го правят по-често.
    always late but worth the wait!

Относително е. За повечето хора един живот не стига.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    като имат под 10 пъпки на лицето
    n00bs

Повече от фен Аватара на mlf
    Всеки има свое мнение, а аз мисля така:
    За да станеш жена трябва да минеш няколко етапа ... още от самото ти раждане ти си жена .. после ти идва и допринасяш за това, после се учиш да готвиш, после правиш секс и пак допринасяш за това, после създаваш семейство, забременяваш и раждаш и тук вече си УСЪВЪРШЕНСТВАНА ЖЕНА !
    Същото е и с мъжа

Лично мнение

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    За да станеш жена трябва да минеш няколко етапа ... още от самото ти раждане ти си жена .. после ти идва и допринасяш за това, после се учиш да готвиш, после правиш секс и пак допринасяш за това, после създаваш семейство, забременяваш и раждаш и тук вече си УСЪВЪРШЕНСТВАНА ЖЕНА !
    Същото е и с мъжа

Лично мнение
    За да станеш мъж трябва да минеш няколко етапа ... още от самото ти раждане ти си мъж .. после ти идва и допринасяш за това, после се учиш да готвиш, после правиш секс и пак допринасяш за това, после създаваш семейство, забременяваш и раждаш и тук вече си УСЪВЪРШЕНСТВАН МЪЖ !

Нещо такова...?

Мега фен Аватара на Chacho
    Утре в 3 пред НДК.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    Същото е и с мъжа

Лично мнение
    А ако не родя няма да sъм "уsъвършенsтвена жена", а? Половин жена ли ще sъм? Или може би изобщо няма да sъм жена.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си