- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ноктопластика или гел
ноктопластика или гел кое е по- добре
Значии..за момиче,което има ноктопластика,ще ти кажа да не си слагаш,ако наистина нямаш нужда от нея.Аз си гриза ноктите от малка и просто не мога да си пусна толкова дълги..но да знаеш,че от ноктопластиката много се скапват ноктите..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
дали ще е гел, или изграждаща ноктопластика е все едно като цяло
разликата е в дължината на ноктите, иначе увреждането е едно и също
http://ask.fm/iwwkaa
Гелът стои много по-добре, а и с него пак можеш да си ги пуснеш, просто по-бавно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е, като ще опровергаваш, обясни.
казвам го от лични наблюдения /не само върху моите нокти / +това съм говорила не с една или две маникюристки .
Hostis Honori Invidia
Сиско да не говориш за гел лак?
Защото разликата между гел и ноктопластика е, че при ноктопластиката има удължители..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Бях със акрил аз около 3 месеца. Също ще ти кажа, че ако нямаш нужда от ноктопластика, по-добре не се слагай. Аз ги гризях моите, след ноктопластиката се пооправиха моите лично. Изобщо не се скапаха. Това лято смятам да бъде гел само върху моите нокти. И смятам, че гела седи по естествено някак си.
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Глупости, ноктопластиката е къде, къде по-вредна. А в дължината нз каква разлика има, можеш да си ги направиш колкото си искаш дълги по принцип. Гелът стои по-естествено а и е по-здрав, тъй като е върху цялата плочка. Кофтито и при двете, до колкото съм говорила с маникюристката ми е, че един вид задушават нокътя и с тях расте по-бавно.
Неее,за разтежа не съм съгласна,нормално си растат (поне моите)
Ми ти нищо по-различно не каза, ама хайде.
Всичките разбираме еднакво малко като гледам.Не знам кое е по вредно, еднакво вредни ми се виждат. Само с гел съм била от двете и то в продължение на 4-5 месеца, ноктите си ми растяха нормално, но след като го махнах плочките бяха много груби, не че е болка за умиране, възстановяват се. Според мен си заслужава, ако искаш да поддържаш хубав маникюр, а и е супер удобното.
Ами аз съм с ноктопластика от около 4 месеца,маникюристката ми сега я няма,а трябваше да ходя на подръжка.Тоест взеха да се отлепват и нацяло я махнах..и нотките ми са направо в ужасно състояние,тънички са направо като лист..тцтц
А между другото като ми бяха израснали ноктите бях само с гел и не виждах никаква разлика..
По-бързо от кое, бе, мамина златна?
Махайте ги тия гелове и ноктопластики, отдавна им мина модата, пък и има по-напреднали начини. Отидете в добър салон и попитайте за геловете без пилене - https://www.google.bg/search?q=Smoot...em%3B505%3B263
Бях с този за нацепени и релефни нокти, страшно добре ми се отрази, успях да ги пусна. Ето това е удобно за ежедневието. Не знам вашата представа за "естествено" каква е, но с обичайния гел (тоя малоумния с пиленето) стои суперфалшиво, за ноктопластика да не говорим.
^ съгласна съм.. имам хубав естествен маникюр и като ми се счупи някой нокът се ядосвам и тия от моя клас ''сложи си гел'' .. защо като мога да имам хубави нокти. супер неестествено стои и колкото и прецизно да е сложено просто си личи
Зависи как ти го направят гела,не си попадала на добра маникюристка явно.Аз лично съм с гел от повече от 2 години и ноктите са ми прекрасни,това го твърди всеки,който ги види.Не смятам,че стои фалшиво.Когато формата е хубава,не са като лопати,не са дебели и имат хубава декорация,не можете да твърдите,че не е красиво!!!
Да, да, добре.
Знаех си за аргумента с кадърната маникюристка. Виждала съм страхотна нокътна плочка, без гадното разширяване към върха и пак е кофти. Гелът удебелява, от разстояние си личи.
Хаха,добре,разбирачки !
Айде стига глупости,нали имам ноктопластика,ако не им кажа на хората,че имам въобще не се усещат..на доста мои приятели като ми казват,че са много хубави ноктите,веднага казвам,че е ноктопластика и те да бе,да..Стига все сте се правили на много знаещи.
Именно и аз се опитвам да обясня същото,но тук професорите се изказват...Момичетата масово са с гел или с удължители ,видиш ли било грозно на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ и НЕЕСТЕСТВЕНО! Айде стига вече с тия общи изказвания :Д
Пхахаха, да бе да!
За гела имаш някакъв шанс да ме убедиш, че не се забелязва много, обаче за ноктопластика - никакъв. Извинявай, ама приятелят ми забелязва ноктопластика, какво остава за мен...
Айде да ви видя ноктите и на двете колко са истински и не си личи.
Едит: Ще си позволя да използвам снимка, която Зайчето беше пуснала, не знам дали са нейните ръце, но давам пример: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...32268828_n.jpg
Кво, това ли не си личи? Айде моля ви се.
Ама поне момичето не спори.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-10-2013 на 17:48
Гелче.![]()