.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    girlsbg
    Guest

Wink ноктопластика или гел

ноктопластика или гел кое е по- добре

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Значии..за момиче,което има ноктопластика,ще ти кажа да не си слагаш,ако наистина нямаш нужда от нея.Аз си гриза ноктите от малка и просто не мога да си пусна толкова дълги..но да знаеш,че от ноктопластиката много се скапват ноктите..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Зайче..
    дали ще е гел, или изграждаща ноктопластика е все едно като цяло
    разликата е в дължината на ноктите, иначе увреждането е едно и също
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Гелът стои много по-добре, а и с него пак можеш да си ги пуснеш, просто по-бавно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    глупости

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Гелът стои много по-добре, а и с него пак можеш да си ги пуснеш, просто по-бавно.
    иии глупости

гела е по-малко вреден и ноктите растат по-бързо с него .
    Hostis Honori Invidia

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е, като ще опровергаваш, обясни.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    казвам го от лични наблюдения /не само върху моите нокти / +това съм говорила не с една или две маникюристки .
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Сиско да не говориш за гел лак?
    Защото разликата между гел и ноктопластика е, че при ноктопластиката има удължители..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Бях със акрил аз около 3 месеца. Също ще ти кажа, че ако нямаш нужда от ноктопластика, по-добре не се слагай. Аз ги гризях моите, след ноктопластиката се пооправиха моите лично. Изобщо не се скапаха. Това лято смятам да бъде гел само върху моите нокти. И смятам, че гела седи по естествено някак си.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Глупости, ноктопластиката е къде, къде по-вредна. А в дължината нз каква разлика има, можеш да си ги направиш колкото си искаш дълги по принцип. Гелът стои по-естествено а и е по-здрав, тъй като е върху цялата плочка. Кофтито и при двете, до колкото съм говорила с маникюристката ми е, че един вид задушават нокътя и с тях расте по-бавно.

Град
    Yambol
    Неее,за разтежа не съм съгласна,нормално си растат (поне моите)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    казвам го от лични наблюдения /не само върху моите нокти / +това съм говорила не с една или две маникюристки .
    Ми ти нищо по-различно не каза, ама хайде.

Всичките разбираме еднакво малко като гледам. Не знам кое е по вредно, еднакво вредни ми се виждат. Само с гел съм била от двете и то в продължение на 4-5 месеца, ноктите си ми растяха нормално, но след като го махнах плочките бяха много груби, не че е болка за умиране, възстановяват се. Според мен си заслужава, ако искаш да поддържаш хубав маникюр, а и е супер удобното.

Град
    Yambol
    Ами аз съм с ноктопластика от около 4 месеца,маникюристката ми сега я няма,а трябваше да ходя на подръжка.Тоест взеха да се отлепват и нацяло я махнах..и нотките ми са направо в ужасно състояние,тънички са направо като лист..тцтц

Град
    Yambol
    А между другото като ми бяха израснали ноктите бях само с гел и не виждах никаква разлика..

Мега фен Аватара на Зайче..

гела е по-малко вреден и ноктите растат по-бързо с него .
    изграждащата ноктопластика се прави със същия гел, така че изобщо не са глупости
    http://ask.fm/iwwkaa

anonymous708973
    Guest
    по-бързо с него .
    По-бързо от кое, бе, мамина златна?

Махайте ги тия гелове и ноктопластики, отдавна им мина модата, пък и има по-напреднали начини. Отидете в добър салон и попитайте за геловете без пилене - https://www.google.bg/search?q=Smoot...em%3B505%3B263
    Бях с този за нацепени и релефни нокти, страшно добре ми се отрази, успях да ги пусна. Ето това е удобно за ежедневието. Не знам вашата представа за "естествено" каква е, но с обичайния гел (тоя малоумния с пиленето) стои суперфалшиво, за ноктопластика да не говорим.

Banned Мега фен
    ^ съгласна съм.. имам хубав естествен маникюр и като ми се счупи някой нокът се ядосвам и тия от моя клас ''сложи си гел'' .. защо като мога да имам хубави нокти. супер неестествено стои и колкото и прецизно да е сложено просто си личи

Зависи как ти го направят гела,не си попадала на добра маникюристка явно.Аз лично съм с гел от повече от 2 години и ноктите са ми прекрасни,това го твърди всеки,който ги види.Не смятам,че стои фалшиво.Когато формата е хубава,не са като лопати,не са дебели и имат хубава декорация,не можете да твърдите,че не е красиво!!!

anonymous708973
    Guest
    Да, да, добре.
    Знаех си за аргумента с кадърната маникюристка. Виждала съм страхотна нокътна плочка, без гадното разширяване към върха и пак е кофти. Гелът удебелява, от разстояние си личи.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq_f Виж мнението
    Зависи как ти го направят гела,не си попадала на добра маникюристка явно.Аз лично съм с гел от повече от 2 години и ноктите са ми прекрасни,това го твърди всеки,който ги види.Не смятам,че стои фалшиво.Когато формата е хубава,не са като лопати,не са дебели и имат хубава декорация,не можете да твърдите,че не е красиво!!!
    айде бе... да не би да съм виждала 10 момичета с гел ? виждала съм хора и хора.. не ми харесва,не стои толкова нежно,изглежда изкуствено и както казах колкото и прецизно да е сложен си личи ....

Хаха,добре,разбирачки !

Град
    Yambol
    Айде стига глупости,нали имам ноктопластика,ако не им кажа на хората,че имам въобще не се усещат..на доста мои приятели като ми казват,че са много хубави ноктите,веднага казвам,че е ноктопластика и те да бе,да..Стига все сте се правили на много знаещи.

Именно и аз се опитвам да обясня същото,но тук професорите се изказват...Момичетата масово са с гел или с удължители ,видиш ли било грозно на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ и НЕЕСТЕСТВЕНО! Айде стига вече с тия общи изказвания :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Айде стига глупости,нали имам ноктопластика,ако не им кажа на хората,че имам въобще не се усещат..на доста мои приятели като ми казват,че са много хубави ноктите,веднага казвам,че е ноктопластика и те да бе,да..Стига все сте се правили на много знаещи.
    Пхахаха, да бе да!
    За гела имаш някакъв шанс да ме убедиш, че не се забелязва много, обаче за ноктопластика - никакъв. Извинявай, ама приятелят ми забелязва ноктопластика, какво остава за мен...
    Айде да ви видя ноктите и на двете колко са истински и не си личи.

Едит: Ще си позволя да използвам снимка, която Зайчето беше пуснала, не знам дали са нейните ръце, но давам пример: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...32268828_n.jpg
    Кво, това ли не си личи? Айде моля ви се.
    Ама поне момичето не спори.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-10-2013 на 17:48

bigcityprisonx
    Guest
    Гелче.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си