Първоначално написано от FuCKkK13 айде вземете се и вие вече стига сте се обичали аз със друго освен женско не се взимам.
Първоначално написано от RagioL аз със друго освен женско не се взимам. горките те най лошото на това да си мъж е,че трябва половинката ти да е жена
Първоначално написано от FuCKkK13 горките те най лошото на това да си мъж е,че трябва половинката ти да е жена Не просто жена а умна, красива и да може да готви. За жалост в пакета вървят също ревност и скандали.
Първоначално написано от RagioL Не просто жена а умна, красива и да може да готви. За жалост в пакета вървят също ревност и скандали. умна и красива на едно не върви и да.. и аз мн се радвам на жени,които могат да готвят ( включвам и себе си в това число ^^ )
Първоначално написано от FuCKkK13 умна и красива на едно не върви и да.. и аз мн се радвам на жени,които могат да готвят ( включвам и себе си в това число ^^ ) Човек би си помислил че те е обзел нарцисизъм.
Първоначално написано от RagioL Човек би си помислил че те е обзел нарцисизъм. ае глупости за това сложих смеещата се емотикона по-надолу щото прозвуча надуто а и аз мн малко неща си харесвам така че не ми убивай ентусиазъма да говоря така и да,готвя хубаво,да те е яТ
Правила