- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- абе къде е Шаро ?
аз дори още не съм завършила даскало
понякога завиждам на другите колко безгрижни са и ми се иска да им се нахвърля като някой ми каже: стегни се, имаш прекраснен живот, не е кой знае кво и тнт...
не всичко е пари мдаа..щастието и любовта не се купуват с тях
казват ти го за да гледаш с позитивен поглед на нещата... любовта и щастието зависят от това ти как ще ги възприемаш и направиш... затова има песимисти и оптимисти и всякакви хора.. щом не може да направиш промяна , трябва да опитваш да живееш хубаво и с това ,което имаш.. иначе дълго време ще ти е гадно
както и да е
няма как да разбереш какво имам предвид ;]
да, предполагам
не искам да казвам нищо повече
твърде лично е
нз какво си разбрал, детството ми е било хубаво, макар и нашите да са се разделили
бях щастливо дете, нищо, че всеки пое по своя път и обръщаха твърде много внимание на работата
може би и да не е било чак пък толкова хубаво, може и аз да си мисля така
знам ли, била съм дете..
да,а прекалено разлигавените деца като пораснат им е много по-трудно да се оправят сами
така е
надявам се да не съм разлигавена
нз, нз ;д
http://www.youtube.com/watch?v=cxgZ_a--aNQ
този Менсън![]()
като малка ме беше страх от него
аз най-добре да изляза с 'приятелите' ми щото ми писна
то пък едно приятели..интересува ги единствено, в коя чалготека ще отидат и колко ще изпият и изпушат
ма като няма други..
каква ирония само
аз, която слушам метъл съм виждала всички чалгаджийки
фИШАРЕ тоя и курортен комплекс си ебал майката от материал. Стой си ти пред компа лафи си с лапетии и с бий чекии.
п.п. ебем ти путката майчина и цялата рода до десето коляно.
Тази тема започва да ми досажда, тъй като всичките се псувате като каруцари.. Айде успокойте малко топката, хм?![]()
Не съм го очаквала.Реших, че си интелигентен поради факта, че имаш аватар на Джони Деп. Браво!