- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо пропада поколението?
Мен пък ме кефи чалгата
Ето един поздрав от мен
http://www.youtube.com/watch?v=PszLIpt3VpU
Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
На 15 с 8 момчета съм правила секс.Гадже не сам имала досега.
![]()
Да, по е добре — като почнат с онези наркотици и стигнат до бруталните убийства. Нали виждам какво се случва в моя град. Вчера го даваха по новините даже, да не повярва човек.
Чалга — масово щракане с пръстите по дискотечките и придобиване на леко селски манталитет, стига се и до носене на поли тип „коланче“.
Метъл — като се почне от масовото пиене на бири всеки ден по 2-5 литра и се стигне до наркотиците, мисля, че е това.
Не казвам, че при всички е така. Познавам момчета, които слушат метъл и са супер хора, но има и такива изроди, че ми иде да им бия една кубинка в главата.
После ми кажете пак, че музиката не оказвала влияние. Оказва, ама не при всеки.
Наистина има метъли , дето шмъркат и се бодат и пият , и пушат. ОБАЧЕ: Познавам такива , дето не го правят (аз също не ги правя тези неща , още по - малко , че не съм в техния стил - обличане , цветове на косата , прически , там разните им флешове , татуировки и т.н.). Пък и някои могат да рисуват , да пишат и да пеят , а чалгарите какво могат?
Чакам логично доказателство как:
чалгата вреди
как от метъла стигаш до наркотиците
и че чалгарите нищо не могат.
Сано.Ботеж.Плондиш - все едно живееш с баба си и дядо си, същият ти е манталитета.
Е защо трябва да ми е като вашия?! И не , не живея с тях.
Ама аз не те карам да е като моя. В крайна сметка не всички могат да са умни и изтънчени.
Ти ни караш да сме като теб и ни убеждаваш, че чалгата води до пропадане.
Еми води - да. Много голямо и непокрито самочувствие имаш. Защо да ви карам да сте като мен?! Не бъдете като мен , но и не толерирайте чалгата. Нека никой в тая страна не слуша чалга най - много 2 седмици и да видим какво ли ще направят чалгарките , дето се прозяват , за да могат хората пак да ги слушат...
Чалгата до какво води??! Еми първо до затъпяване, след това решаваш да носиш долни гащи нявскяъде и почваш да го правиш на 14, а на 11 ти е била първата целувка и от тогава вече си заклет пушач. Алкохолът също почва да става ежедневие.
Метъла до какво води?! Пиене на бира. Ставаш бунтар по характер и толкова.
Чакам доказателства. Повечето метъли са доста асоциални, контактуват само с други метъли. Имат лоша лична хигиена.
Спорът е излишен момче, не представяш никакви доказателства за твърденията си.
А аз не разбрах- в темата говорим за метъли просто като хора, които слушат метъл, или онези метъли с черните фланелки и мазни, безформени коси? Защото има много и от едните, и от другите.
Както и с чалгарите- има нормално изглеждащи хора, слушащи чалга, както и кифли, на които не можеш да им видиш лицето от фон дьо тен, но за сметка на това и виждаш цялата анатомия заради късите и мрежести/прозрачни рокли.
Аз не съм излагал никаква теза, че да трябва да я защитавам.
Е аз съм от първите метъли. А ти от кои си и защо не ми отговориш на ЛС - тата?
То ако беше само от музиката, аз трябваше да съм наркоман. Но е факт, че КПД-то на чалгарите е равносилно на това, на мн, мн мн, умрял тапир.
n00bs
И от метълите има мн дебили, които заслужават евтаназия. Тука на концерти бяха чупили надгробни плочи.
n00bs