- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бихте ли спали с..
^Не само с теб. Но тва е форум, не вярвам, че мога да те засегна. Най-много да си направиш извод след провокация или да спреш да ми обръщаш внимание. Навън не можеш да получиш толкова възможности да си затвърждаваш и шлайфаш позициите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ми е интересно. Можеш да ме слагаш в неефективни рамки (както в случая правиш предположение, че те впечатлявам и затова се надувам). Не можеш да ме провокираш да мисля иновативно. Даже не можеш да ми набараш убежденията. Прекалено ми е предвидимо.
Готин пуловер има малко тя
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Абе, какво всички го повтаряте Спиндера наляво-надясно, като имаше 100-1000 лайка и вътре бяха най-яките неща с турците, циганите и другите кочини, всички обяснявахте, че е пълна тъпотия.
Аз винаги съм си го тачел.
Коне
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
значии не бих спала с момичето, просто не е мой тип ;д
Чачи, мнооо си интересен
и като по чудо ще се съглася с Фък и подкрепям казаното от нея по отношение на Якузата