.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Майка ми за цикъла не можа да ми каже, когато бях на 9, за секса ще и споделям пхаха. На 17 години съм, не живея с тях, нямат представа, че съм имала връзки, че имам една в момента. Следователно и за секса не знаят. Баща ми, обаче, няма да реагира изобщо хубаво. Той обясняваше как на 18 години още не знаел какво е това, а пък ние на 14 вече всичко можехме. Ами, имаше образователни предмети в училище, хах

Пък и не смятам, че това е нещо, което ги засяга.
    не е по темата,но щом си на 17,с кого живееш?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^С брат-близнак в чужбина.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^С брат-близнак в чужбина.
    оо кеф
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Е, на тия години се досещат. Не съм на 12. Знаят и че имам сериозна връзка. Майка ми разбра, че правя секс отдавна, но не съм ѝ казвала. Баща ми май на скоро разбра.

Не споделям сексуалния си опит с тях.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Майка ми често се опитва да говори с мен за секс,само дето не разбира,че имам достатъчно богата сексуална култура.Иначе съм девствена,но тя не ми вярва,защото си имах приятел дълго време и бяхме много близки.Ако го направя,не мисля,че ще й кажа,но ако ме попита бих й споделила,а и родителите ми не са глупави,че да не се досетят,че в близките няколко години няма да съм.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на babity
    С майка ми сме бахти клюкарките. Всичко се говори, нито едната, нито другата има цедка на устата. Даже ония ден и обяснявах доста детайлно разни простотии дет' съм правила и супер много се смяхме. Естествено, има и табута, но аз си знам и си ги заобикалям тези части от историите.

Баща ми... с него не си говорим много. Но ме счупва от смях от време на време. Преди няколко месеца дръпнАл една лекция на майка ми как вече ми било време да започна да се интересувам от момчета (и съответно да правя секс), 'щото вече съм била окъснявала спрямо връстниците си.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Когато майка ми е била на моите години, аз вече съм била на няколко... К'во говорим.
    Възраст
    44 MILF

По темата:девствена съм,но дори и да го направя,не мисля,че това е нещо,което ги засяга

И двамата знаят.
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Знаят.
    nigga stole my bike

Преди 10 години бащата искаше да ми говори за секса. Попитах го какво иска да му обясня. Обясних му някой работи и от тогава ме пита да му помагам с позите..... (майтап разбира се).

Голям фен Аватара на yolo..
    Девствена съм, но един ден не мисля, че ще събера куража да им кажа, че съм правила секс. Баща ми е с доста остарели разбирания и не знам как ще реагира..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Знаят, да. Защо трябва да го крия? Единственото, което казват, е да внимаваме какви ги вършим и да не станем родители на млади години.
    Същото.

Супер фен Аватара на NissaN
    сигурно си мислят,че не съм девствен но си мислят сигурно че съм ебал само сегашната ми приятелка че само нея познават а аз колко съм чукал не си говоря с тях за това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си