- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашите знаят ли?
Е, на тия години се досещат. Не съм на 12. Знаят и че имам сериозна връзка. Майка ми разбра, че правя секс отдавна, но не съм ѝ казвала. Баща ми май на скоро разбра.
Не споделям сексуалния си опит с тях.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Майка ми често се опитва да говори с мен за секс,само дето не разбира,че имам достатъчно богата сексуална култура.Иначе съм девствена,но тя не ми вярва,защото си имах приятел дълго време и бяхме много близки.Ако го направя,не мисля,че ще й кажа,но ако ме попита бих й споделила,а и родителите ми не са глупави,че да не се досетят,че в близките няколко години няма да съм.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
С майка ми сме бахти клюкарките. Всичко се говори, нито едната, нито другата има цедка на устата. Даже ония ден и обяснявах доста детайлно разни простотии дет' съм правила и супер много се смяхме. Естествено, има и табута, но аз си знам и си ги заобикалям тези части от историите.
Баща ми... с него не си говорим много. Но ме счупва от смях от време на време. Преди няколко месеца дръпнАл една лекция на майка ми как вече ми било време да започна да се интересувам от момчета (и съответно да правя секс), 'щото вече съм била окъснявала спрямо връстниците си.![]()
И двамата знаят.![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Преди 10 години бащата искаше да ми говори за секса. Попитах го какво иска да му обясня. Обясних му някой работи и от тогава ме пита да му помагам с позите..... (майтап разбира се).
Девствена съм, но един ден не мисля, че ще събера куража да им кажа, че съм правила секс. Баща ми е с доста остарели разбирания и не знам как ще реагира..
сигурно си мислят,че не съм девствен но си мислят сигурно че съм ебал само сегашната ми приятелка че само нея познават а аз колко съм чукал не си говоря с тях за това