- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана с момичетата...
Малко груб изказ, но напълно вярно! Аз бях свикнала да съм в мъжка компания, да съм едва ли не една от мъжете.Чувах повече комплименти за бомбите ми, отколкото за очите ми.И приемах това поведение за еталон.Но се появи годеникът ми и всичко се промени.Той ми отваря врата,подаря ви цветя, прави комплименти, които да те разтопят, и ме накара да повярвам че съм дама, а не градска хаймана. Сега и аз се държа по-културно и оценявам жестовете му.Иначе мацката, с която си бил, явно е недорасла за да оцени тези жестове и е свикнала с големите батковци с БМВ-та, които не си правят много труда да хванат някоя като нея.
П.С. Това ме подсеща за вица "Знаете ли как казват обичам те в Перник?"
Аз пък си мислим, че това е начинът девойката да ти покаже, че не отвръща на романтичните ти чувства. Просто не знае как да го направи по друг начин.
Сигурна съм, че ако си падаше по теб, щеше да реагира съвсем различно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На 23.05.2013 заведоха всички момичета до една река и оттогава са такива.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всичко опира до смисълът който влагаш в тия жестове, жените го надушват. В случая искаш да й влезеш в гащите или по-зле, несъзнателно искаш да се докажеш пред нея, като не го свързваш директно със секс.
Аз откакто се помня отварям врати на всички момичета и точно щото ми е толкова безразлично, никоя не го взима прекалено на сериозно и не се чувства, че като й отворя вратата, ще трябва да ми ражда деца.
Цветята са сравнително непрактични. Трудно се разнасят, набиват се на очи и лесно се свързват със сериозни взаимоотношения. Еми и аз да съм момиче, което тепърва излиза с някой, с които нямат нищо задълбочено, и на мен ще ми е некомфортно да приема такъв подарък.
И още малко хляб за размисъл - възможно ли е милото ти отношение да се изразява в отваряне на врати, подаряване на цвета и други физически жестове, защото не можеш да бъдеш мил с нея на емоционално ниво?
Ето ти идея за джентълменски жест. Накрай я да си заслужи милите физически жестове. Под "заслужи" имам предвид дотолкова, доколкото и момчетата приятели ще трябва да се борят за добро отношение. А под "накарай" имам предвид да я мотивираш достатъчно да се държи добре, че наистина да го направи. Щото да мотивираш хората не е лесно, когато става на въпрос за техните действия, решението за никога не е в наши ръце.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Защото не си виждал мен хаха. Аз от край време ходя без грим и с рошава коса.Малко съм мъжкарана, но в поведение, не във външен вид.Предпочитам прави поли до коляното и спортно-елегантен панталон. Описанието ти по-скоро е за момичетата с гимназията и средните училища.Не че казвам нещо, но дори в този форум има момиче на почти 15 ,което има татуировка/и , гримира се и ходи на маникюр. Но това не я прави курва.Не определяй хората по облеклото само. то магаре се раждаш, не можеш да станеш.Но си много прав за насаждането в главите на момичетата,че трябва да са кукли, да са перфектни и да са лесни, за да са харесвани.Това е от край време така и не виждам как скоро ще спре.
"ако си около 20 годишен по-добре се ориентирай към момичета на 15-17" само дето момичетата на тея години са много по-зле отколкото ти си мислиш. не знам преди колко време си бил в гимназията ама тия "чалга курва" са масово, да не говорим какви са простачки и лигли с акъл на 10 годишни 99,9% от момичетата (не че момчетата са по-добре де). малко се нахлебих и себе си тука 'щото спадам във възрастовата група, но като се върна миналата година и се сетя за решения, начин на мислене и тн. ми идва не да потъна в земята, а не знам какво. човек принципно израства постоянно, ама не с всички е така. сестра ми е на 23 и приятелките и до една са супер откачени (в добрия смисъл), адски забавни и никоя от тях не отговаря на типа, който ти описа. света е голям, хора всякакви. който търси, намира.
Не мога да разбера защо слагате всички под един знаменател, като добре знаете, че ги има и едните и другите? Който търси, намира.![]()
о повярвай ми има огромна разлика.. направи си експеримет и мини пред някое училище когато им е голямото или свършват да видиш за какво говоря. деградация с пълна мощност. или са леки, или наркомани, или и двете.
една вечер имаше някво парти във фабрика 126, на една и' бяха викали линейка 'щото беше предрусала и си отиваше направо, след като линейката едва я свести, прибрала се в тях, поспала и идва на училище в понеделник с ентусиазиран разказ как това е било най-якото и велико нещо и как задължително трябва да повтори. тя е 9ти клас.
ти си педофилствай колкото искаш, ама поне не съветвай нормалните хора да го правят.
от човек до човек има разлика, независимо от какъв пол е.
Пич, ти май живееш в собствен свят нещо? Или ми се струва само, а? Извинявай, че така ще се изразя, ама това, че твойто татенце ебе младички, не значи, че всичко мъжко що има 10-15-20 години брак зад гърба си го прави. Мисълта ми е, че това, че ти си се нагледал на такива не значи, че всички са такива. Плюс това се опитваш да 'наредиш' момичето, че се е опитало да ти покаже, че не гледаш реалистично на нещата. WTF?!
Ако изляза с някой някъде за първи път, няма да се чувствам изобщо особено близка с него, за да се почувствам добре, когато получа цвете или някой друг подобен подарък. Ако ми е симпатичен младежът, разбира се, че ще ми е приятно, но все пак странно и неуместно. Наречи го учтивост, аз го наричам по друг начин. От подаръци на първа среща се впечатляват или лудите мацки по теб, или мацките, които по принцип се впечатляват от подаръци.
Аз вярвам, че джентълмени и дами винаги ще има, както и винаги ще има такива, които не са. Затова и зависи отношението, което заслужават тези хора.![]()
Не всички момичета са такива. Ти, авторе, хубаво си правиш като се държиш по тоя начин, а момиче, което не го оценява не е за теб!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5