- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички жени над 18 са или курви или мъжкарани?
Използват грим - курви. Не използват грим и не ви пускат - мъжкарани.
Аз познавам момиче, което е адски красивото - в лице и тяло. Интелигентна е, има желание да бъде сред другите, но има един дефект. Не знам как се казва тая болест, но и е трудно ходенето (напр. на мен ако ми трябват 10мин да стигна до някое място на нея ще и трябват 20). И искам аз да питам защо на това момиче никой не и обръща внимание?
п.с. въпроса ми е главно към автора
Minwu
Всеки иска нещо хубаво , например аз бих тръгнал с абсолютно същото момиче което ти описа , но какво да се прави всички искат нещо хубаво![]()
Явно авторът е кьорав и прекалено много се вглежда в курвите и чалгарките, за да забележи нормалните момичета (а съм убедена, че има такива около него)
и всеки път като чета такива теми ми се![]()
няма няма патенце няма![]()
http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post10805509
Чети да се посмееш![]()
Ех, такъв е животътняма свесни момичета, а братята опъват сестричките си.
П.С Ти да не ме следиш какво правя на компа, току що я четох![]()
Не извинявай , а и няма как ! Паднах от стола след като прочетох коментарите![]()
Ама пак да се върна на темата - има поне едно свесно момиче, не ми унищожавайте оптимизма!![]()
Той човека е навътре в нещата бе. Разбира дали са свястни или не по грима...
Авторе, докато си толкова повърхностен и ограничен няма да си намериш момиче.
Авторът иска Памела Андерсън без грим![]()
![]()
Тука в България няма да намериш такава , бе !
![]()
Ами ако имат натоварен стресов живот или не живеят здравословно, нормално да " не стават за гледане".
Момичетата искат нещо красиво и затова всеки ден си купуват по едно червило![]()
![]()
![]()
Оле, бахти педофила, де'а. :х
Авторе я сложи една снимка да те видиме тебе
.. ама не търси някой пич от фейса
Добре бе момчета, как така като видите някое момиче с къси гащета и го определяте за миндил? По принцип съм съгласна, че в днешно време момичетата изглеждат супер пошло и евтино, но обувките на висок ток, грима и късите гащи(лято е), не те правят евтин...евтино изглежда момиче, чието поведение е такова и снимките в фейсбоклука са задължително полуголи. Интересно обаче как така всички мъже харесват такива жени, които постват такива снимки и се държат като миндили, а после като си хванат такава приятелка я обиждат на к*рве.
Иначе преди няколко дни видях едно момиче с толкова къси гащи, че задникът й целия беше отвън...това вече е курвенско да...то бива да страдаш от липса на внимание, ама чак пък толкоз да си прост да излезеш така.. Има и нормални къси гащи от които не ти стърчи задника.
О, и ми е изключително забавно когато някое момче се изкаже точно за тези момичета , че били "много скъпи". Тези простакеси, ако са скъпи, не знам...А с тези маркови ментета в последно време, които излязоха на мода, особено часовниците реплика от 50лв направо трепят
то бива селяндурска мода, ама чак пък толкова...Айде после ми разправяйте колко са "скъпи" нашите момичета, те за това й излизат полуголи - нямат пари за дрехи ;D
А особено ми е неприятно, когато тези селянки изпъкват в очите на мъжете пред нормалните жени, които задължително са възприемани от мъжете като девствени и грозни. Уви, аз се гримирам, винаги нося токове, не страдам от липса на обожатели, но не изглеждам евтино, просто защото не се занимавам с мъже, които не ме интересуват, камо ли да им пращам голи снимчици с цел просейки си коментар и тем подобни. Има и нормални момичета, които винаги са с грим,обувки на висок ток, изрязано деколте и какво? Всичко си е до държание и възпитание.
Последно редактирано от shoesaremydrug : 08-08-2013 на 14:27