- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да бъдеш човек
Имаше един клип в youtube за едно момче, което има такава болест, че ако пипнеш кожата му и се отлепва. Ако го прегърнеш може да го убиеш. Всеки ден трябва да му се сменят превръзките, което означава всеки божи ден да изпитваш тая ужасна болка. Други са родени брез крайници. Представи си детето ти да е и глухо, сляпо и нямо с тази болест. Единствено усеща допир и мирис, като допирът му е 90% от времето свързан с болка. Ако ти напише на едно листче, че иска да умре, не иска този живот, ти ще го караш до последно да се напъва, защото животът е важен.
Наистина ли смяташ, че всеки живот е толкова свят, че смъртта не е по-добра алтернатива? Какво ли му е на такъв човек, цял живот да се чувстваш, сякаш си в една черна стая напълно сам и да изпитваш болка без причина в по-голямата част от времето? Всъщност ще се питаш защо си жив и ще го мислиш за несправедливост.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
сега говорим за съвсем друго нещо
наистина това е много лоша ситуация, но нима се очаква от мен да сложа край на живота на детето си?
това мисля, че няма как да стане
нз..няма как да знам
не съм го преживявала, ако имам такова дете често казано наистина не знам как бих постъпила, но сигурно смъртта му ще е последното нещо, до което ще прибегна
ще търся всякакви алтернативи, но това е твърде трудно и болезнено решение
а и нали знаеш, че надеждата за живот умира последна
Ти дала ли си си цялото аз за тях?
Какво е чувството да си си го дала и да ги изгубиш?
Моля ти се, в момента гледаш на живота си като на живот с бъдеще, а не на извървян път.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
О, не, живота си е логичен... Има една група хора, които действат напълно нелогично, но казахме, че няма да се занимаваме с този проблем тук...![]()
Смисъл?
До преди час бях навънка, ама е жега та не се трае...