- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Мениджмънт на водния транспорт
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
И това каква перспектива има,какво можеш да работиш след това? (сериозно питам,щото не съм запозната?)
maDamn
Е не знаеш какво е "мениджмънт" и какво е "воден транспорт" ли? Ще менеджира компания, която се занимава с корабоплаване (ония големи метални неща, дето плуват във водата). Жалко, че в България не останаха сериозни такива, но пък ако знае Руски и Английски лесно ще е представител на някоя тяхна фирма тука.
Питам ,защото не ми е ясно , в България как ще си проправи път. Щото нашия корабен транспорт е цъфнал , та вързал.
maDamn
Управление на пристанищата , корабен мениджмънт и като цяло всичко свързано с финансовата и административната част на пристанищата .
А вторият ми вариант е туризъм , но за него не знам как седят нещата все още за Варна , към София като че ли не искам да се насочвам , но ще видим .
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Успех все пак, с това , с което ще избереш.
Иначе за матурата , сядай и решавай от предходни години,учи секторите и природните области.
ПС:Не съм казала,че трябва да учим право,просто се учудвам от решението ти. Аз не бих го взела,но щом смята,че може да се развива - нека. Разни хора,разни способности.
Факт е,че правистите са много, а вече малко знаят за какво иде реч. Някога и аз исках да уча право,ама навреме се спрях.
maDamn
Благодаря за съветите . Правото и медицината съм ги изключила изцяло като варианти, защото не се виждам в нито една от тези две сфери , а всички масово искат това около мен . Странното е , че не съм срещнала някой който също да иска това, което и аз в морското и не знам дали да се радвам или не . Главно интересите са ми в сферата на туризма , а също и много се интересувам от психология, но май и много психолози искат да се навъдят в последно време , а колко изкласяват и се занимават с това е отделен въпрос.
Интересна ти е специалността, колкото по-малко , толкова по-добре за теб.
Аз ще съм тази година с 80 човека.
maDamn
Международни отношения. Само международни , не икономическиче се бъркат.
maDamn
ъм ...запис
Здравейте!Какво мислите за образованието извън България?
Ще ходиш ли на уроци или сама ще се подготвяш? И какво по- точно смяташ да преговаряш?
Запис .. аз мисля втората ми матура да е по философия,но още се чудя![]()
Хораааа, как може вече да е почти средата на август....![]()
В България също можеш да получиш много добро образование, стига да се трудиш. Ако те мързи и нищо не пипваш - където и да те сложат, файда няма.
Вярвате ми или не, дори и да започнете да се готвите отрано,ако не ви идва отвътре сами предмет, няма да ви е лесно.
maDamn
завиждамвизавиждамвизавиж дамвизавиждамвизавиждамви завиждамвизавиждамвизавиж дамвизавиждамвизавиждамви завиждамвизавиждамвизавиж дамвизавиждамвизавиждамви завиждамвизавиждамви
искам12класискам12класискам 12класискам12класискам12клас искам12класискам12класискам 12класискам12класискам12клас
щесеразплачащесеразплачащ есеразплачащесеразплачаще серазплачащесеразплачащес еразплачащесеразплачащесе разплача
Chillah, не спичай де! Като се видим ще си правим кръжок за взаимна подкрепа![]()
maDamn