- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
еми все още не съм почнала да се готвя, но мисля към средата на август да започна
Последно редактирано от dens1 : 08-11-2013 на 16:15
То и аз планирах доста неща да свърша/уча,ама далеч не се получи такаНадявам се септември да си възвърна формата.Само се чудя дали да ходя на уроци по БЕЛ.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
малиии, нищо не съм пипнала, нищо!![]()
а то да кажеш нещо на море да съм, купони а-у - не. просто не искам да почвам, не искам да го приема факта, че ще съм 12-ти клас и тва е :Д
сега си намерих старите бележници, горе-долу дипломата (без ДЗИ-то и вътрешните ни изпити за квалификация) ще ми е към 5,92, което ме радва де :Д
намерих и на сестра ми дипломата (от преди 5години) има 5,94 на матурата по БЕЛ и 5,96 по АЕ, 'баси човека е о.о
искам и аз такива оценки!! :Д ама надали
абе хора само на мен ли не ми е интересен тоя ''тютюн''...очаквах да е нещо доста по-интересно,а то какво се оказа,но искам,не искам го чета.. |-) Хайде,ако някой др ще ходи на география да пише какво ще се подготвя ,какво ще преговаря.Даже дори ще се радвам ,ако споделяме или в една отделна тема или както решите.![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Масово предпочитат Железният светилник пред Тютюн, мен Тютюн повече ми хареса.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе ученето за матура не е толкова зор, вече ако ви предстоят кандидатстудентски - тогава трябва мааалко повечко да се понапънете.
maDamn
^ Права е, за матурата хич не е зор, като почнеш изглежда маааааааааалкоо множко, но бързо ядеш матрЯла, виж за кандидат студентските е друга бира, там трябва не зор ми направо зорище, ако искаш хубава оценка и място на 1-во класиране, особено ако сте се насочили към по-комерсиална специалност в хубав Университет..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Може ли някой да ми даде инфо за кандидат- студентския по журналистика!
За матурата не съм пипнала да уча.. 5,90 по български и 5,70 по френски.. успокойте се. Внимавайте в часовете и преди матурата прочетете тектовете и анализите по веднъж и сте чук.
Учете си за изпитите!
Втората ми матура ще е английски език.
С матурите мисля да кандидатствам в Софийския с начална педагогика (малко го поизклиючвам) или японистика.
Ще взимам уроци по рисуване за Художествената академия с Книга и печатна графика.
И ще се пробвам за НБУ с пластични изкуства 1-вата година. Якото е, че имаме някакъв договор с тях и ако влезна там ще е без портфолио и прочие, става супер лесно и взимам 2 години за една. Ама си е бая пара... ще видя.
Иначе трябва яко да зубкам по БЕЛ и АЕ.
nigga stole my bike
почвам го този клас другата седмица в сряда.
не ми се почва.
ужас.
Е,много ясно!
Даже ще ви залипсва в един период.
maDamn
DD, успеех!
Геш, ем ей така, не искам. :Д чувствам се като малко дете още, не искам този етап от живота ми да свършва, не съм му се нарадвала достатъчно.. ученето не ме притеснява толкова, свикнала съм, ама на изпити винаги си таковааам таковата от притеснение и всичко оплесквам ;д
плюс че там, където искам да следвам, наще нямат финансовата възможност и мда..