В тази колекция
http://romantika-fashion.com/?page_id=458
и в тази
http://romantika-fashion.com/?page_id=448
има страхотни попадения
Тия са много яки
![]()
Какво значение има?
тия сватби са такава отживелица![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Лешояди!
Сватбите дали са отживелица, не знам дали вече може да се твърди със сигурност.
Поприцип разликата е там, че преди време, преди да заживеят двама души заедно са се женили..и тогава се събират под 1 покрив. В днешно време живеят 2-3-4-5 години на семейни начела и накрая все пак се женят.
Всяко момиче иска да се види като булка, а всеки влюбен и обичащ мъж би направил този жест за половинката си.
Около мен масово се сгодяват и женят.. Така че дали са отживелица тия сватби.. Май само на приказки.
Т'ва червеното що-годе става, ама другите две...
Леле, тука в махлата колко изискан вкус са имали, а аз дори не подозирах... O.o
По принцип не се нося с рокли, но ще направя някакъв компромис за бал и сватба. Относно вкуса... Има хубави дрехи, но хората си падат по камъни, блестящи неща и грозни платове. Тогава става кич. Отделно дето трябва да се заглеждаш и в огледалото дали нещо ще ти седи добре.
Пример - при мен преобладава тъмния цвят - шоколадово кафяви очи и коса, тена също е по-тъмничък значи ще бъде нещо червено. Представям си го дълго до коленете или мъничко по-нагоре, изчистено от всякакви... боклуци плюс черни обувки на не-много висок ток и малка черна чантичка. Косата си я представям леко накъдрена и пусната по раменете.
DarkTemplar, нищо не съм решила.
За мен сватбената рокля трябва да е бяла, всичко друго от рода на синьо, зелено, червено и т.н. си е циганска история.
Попринцип циганките сменят по 5-6 шарени рокли на сватбата си.
Гледала съм предаване в което имаше циганска сватба в Америка (ест. не български цигани), отново се носеха рокли във всички други цветове - само не и в бяло.
Да де ама видях, че Ива е праснала некви циганейшъни развейшъни по-горе.
Вярно, екстравагантно е, но не е за сватба.
Като порасне малко ще и се промени на мнението.
По-голям аргумент от любовта?
Едва ли..
И не само за да начеше крастата на мацката. Не става въпрос за краста.Става въпрос за любов и уважение тук.