.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Как да сваля момче ?

7ми клас съм.Момчето,което харесвам от началото на годината е в моя клас.Много е готин....Често излиза за ралика от мен.Познава много момичета и съм сигорна,че има и по-привлекателни от мен.Знам,че ме исли за хубаво и симпатично момиче.Вклас погледите ни често се засичат,но той не проявява никакъв интерес към мен.Също така знам,че точно сега не му се занимава с момичета,но аз много го харесвам и искам да ме забеляжи..Моля ви помогнете ми какво трябва да направя.. Благодаря предварително (Забравих да кажа,че съм много срамежлива и ме бих посмяла да му пиша,да му се обадя и т.н.)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от x1x2x3 Виж мнението
    7ми клас съм.Момчето,което харесвам от началото на годината е в моя клас.Много е готин....Често излиза за ралика от мен.Познава много момичета и съм сигорна,че има и по-привлекателни от мен.Знам,че ме исли за хубаво и симпатично момиче.Вклас погледите ни често се засичат,но той не проявява никакъв интерес към мен.Също така знам,че точно сега не му се занимава с момичета,но аз много го харесвам и искам да ме забеляжи..Моля ви помогнете ми какво трябва да направя.. Благодаря предварително (Забравих да кажа,че съм много срамежлива и ме бих посмяла да му пиша,да му се обадя и т.н.)
    Ами хвани го и го целуни та с френска целувка - той нали е момче и няма да те плесне
    Оу , забравих да ти кажа ,че щом не можеш да се осмелиш да му пишеш , ами значии го отиди го изнасили направо

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    първо станете прияли па после се гаджосвайте

Kogato sum pokrai nego s paniram i ne znam dali 6te uspeq da se spriqtelq s nego daite idi kak da stane

Banned Голям фен
    Кажи му че ще му дадеш да си топне малко сосец

Немога да разбера какъв отговор очакваш от нас ние незнаем на него какви са му хобитата,интересите т.н за да ти кажем как да станете приятели чесно да ти кажа и да знаехме от какво0 се интересува пак нямаше да можем..Просто престраши се кажи му че го харесваш а пък каквото стане поне по тоя на4ин ще разбереш дали те е харесвал и т.н отколкото да гатаеш..

nqma da mu predlagam nqkvi neshta zastoto ne sum kurva

Banned Мега фен
    пишеш му по скайп ,, драстии :P: P :P :P,, и въобще да не му мислиш много ,много ,че нали знаеш какво станало с патката ,която мислила , та мислила и накрая ...!

Не искаш да говориш с него, не искаш да му пишеш, не искаш да си му приятелка, но искаш да те забележи и чак да го СВАЛЯШ. Как си го представяш това?!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    НЕ! 10 факнати букви...

Цитирай Първоначално написано от TheBoO Виж мнението
    Не искаш да говориш с него, не искаш да му пишеш, не искаш да си му приятелка, но искаш да те забележи и чак да го СВАЛЯШ. Как си го представяш това?!
    prav/a si no me e strah da ne opleskam nesho :X

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Хаха, да няма после Friendzoneed
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Правилно ли разбрах? Не искаш да му пишеш, звъннеш, говориш с него, целунеш? Как тогава очакваш да го "свалиш", при положение, че те е срам да завържеш един разговор?
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    Правилно ли разбрах? Не искаш да му пишеш, звъннеш, говориш с него, целунеш? Как тогава очакваш да го "свалиш", при положение, че те е срам да завържеш един разговор?
    Ще каже една молитва и ако Господ е благосклонен работата ще стане....

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    НЕ! 10 факнати букви...
    Защо не? Тя е момичето.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

абе, момиче, седми клас си и пишеш по-неграмотно от третокласник!!! Първо се научи да пишеш, после мисли как да ,,свалиш,, момче, защото сега образованието ти е най-важно!!! Колко ти е бала, бе, човек?!

@sisley19 Присмял се хърбел на щърбел

От известно време харесвам едно момче, което направо ме е подлудило. Той е на 22, а аз съм на 16. Приятел е на брат ми. Брат ми ме взе с него и негови приятели на почивка и така се запознахме. Той започна да разговаря с мен, да си прави майтапи и тем подобни. На морето се целунахме, докато брат ми си взимаше душ ;д. След като се прибрахме, започнахме да си пишем всеки ден, понякога и по цяла нощ! Когато брат ми ме взимаше по купони той винаги беше там, правеше ми намеци. Била съм хубава. Идеална. Брат ми понадуши нещо и когато той ни дойде на гости излязоха заедно и го запозна с едно момиче, която е по голяма от мен с две години. От тогава той започна да ми пише все по - рядко, а аз с всеки ден нямах търпение да пише. Преди седмица брат ми случайно си беше оставил на лаптопа си фейсбука включен, аз разбира се като малка пакостлива сестра ръчнах тук, ръчнах там и прочетох хронология между тях двамата, където той казва на брат ми, че много харесва момичето с което брат ми го е запознал. Почувствах се ужасно. Имаше едно много сериозни неща, които той ми писа. Не съм вярвала, знаех, че се ебава с мен, но той твърдеше, че не се ебава. После повярвах, но си знаех, че никога нищо няма да има между нас. Какво да направя за да ме хареса? Той обича футбола, колите, компютрите (работи като програмист и учи). Работи, плаща си университета и се изхранва сам самичък - (това е едно от нещата които харесах в него, това, че е трудолюбив ме трогна още повече), и има невероятно чувство за хумор + това е един от най - добрите приятели на брат ми.
    ПОМОЩЩЩ!!

Мега фен Аватара на an7raks
    И момчетата се свалят като момичетата...

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Убий го и стани нимфоманка! Винаги действа ...

По-скоро некрофилка.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    По-скоро некрофилка.
    Тук ме поправи на място

Голям фен Аватара на misha.rooney
    Ще ти дам един много ценен съвет : в часовете по БЕЛ не зяпай момчета , а внимавай

Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Тук ме поправи на място
    Винаги е на място, щото съм бок!

Цитирай Първоначално написано от misha.rooney Виж мнението
    Ще ти дам един много ценен съвет : в часовете по БЕЛ не зяпай момчета , а внимавай
    Аз искам съвет как да си падне по мен!! А, относно часовете по БЕЛ ти гарантирам, че внимавам!! В класа ми сме 18 момичета и 2 момчета, повярвай няма какво да ме разсейва!
    И не мисля, че ти си точният човек, който да ми казва какво е добре и какво не, та ти си едва на 14...
    Последно редактирано от secret.a : 08-27-2013 на 13:37

Голям фен Аватара на misha.rooney
    Цитирай Първоначално написано от secret.a Виж мнението
    Аз искам съвет как да си падне по мен!! А, относно часовете по БЕЛ ти гарантирам, че внимавам!! В класа ми сме 18 момичета и 2 момчета, повярвай няма какво да ме разсейва!
    И не мисля, че ти си точният човек, който да ми казва какво е добре и какво не, та ти си едва на 14...
    А ти като си на 16 , какво ? Да не съм по-малко умна ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си