- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата в годините?
Здравейте, искам да чуя вашето мнение по въпроса. Става дума за момиче което ме харесва, обаче тя ще направи 14 след 2 месеца, аз пък направих 18 преди няколко дни. Проблем ли са годините, дали е прекалено голяма разлика? Наистина ме притеснява този факт.
4 години не са много, но в тая интервал, някак е възможно да ви е по-трудно и доста да ви се разминават интересите и възгледите.
Но нищо не ви пречи да пробвате.
В крайна сметка няма какво да губите, освен да спечелите.
И преди да направи 14 - никъв секс!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не съм мама. Само съм рационално мислеща
Той е пълнолетен - тя е малолетна. Поне още 2 месеца. Ако нейните мама и татко са против, тва са голееееми проблеми за нашия Казанова.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По-страшна е разликата в умственото развитие.
maDamn
Taka se sluchi che neina priqtelka e gadje s moi dobur priqtel, I ot tam trugwa vsichko, zapoznanstwo I t.n
Нищо не губиш като пробваш, но имай едно наум, защото все пак тя е на съвсем различен акъл от твоя, различни неща ви вълнуват.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
aма тая умствена разлика да не би да е в полза на девойчето
Зависи какви са ти намеренията ... НА 14 мисленето и е различно от твоето, но все пак всичко е до човека ... Аз ли1но мисля, че aкo за теб и нея няма проблем - може да пробвате![]()
Крайно време е тук да пишат две гаджета, като едното казва "смятам да скъсам с нея, как мислите" а тя да пита "мисля че се отчуждаваме, как да го задържа, без него ще се самоубия".
4 години не са много, но ако бяхте по-големи, според мен. Едно е например ти да си на 30, тя на 26. Някак си още е дете, техните как ще те приемат? Родителите си мислят всевъзможни неща, може да си помислят, че примерно само за единия секс си със нея. Поговори си с нея, ако искаш сериозна връзка можеш и да си с нея, но надали обществото ще Ви приеме. Всеки е свободен да обича и не избира в кой да се влюбва, и в кой - не, обаче твоите приятели ще реагират странно, и ако си човек, който се влияе от чуждото мнение ще ти е много трудно. Успех, надявам се и ти, и тя да сте щастливи ЗАЕДНО, защото няма нищо по-хубаво от споделеното щастие.![]()
Че на 14 тя си е дете. Не знам, според мен е малка. Както казаха в по-горния коментар, за вашите години 4 години разлика е много, ако бяхте на по 20, щеше да е друго.
nigga stole my bike
FuckinAwesome, абе ти само говориш как щели хората да реагират и какво щели да си помислят... как щяло да ги "приеме обществото" ?!?! и как приятелите му щели да реагират странно, те ако са му приятели ще го подкрепят.... това че трябва да се притеснява от мнението на хората би го казал само човек с ограничено мислене!
към автора, пич разликата в годините наистина не е голяма, а за различния манталитет си зависи изцяло от момичето - няма как от тук да я преценим и да ти кажем става ли не става ли.. пробвайте се пък каквото стане, нищо не губите![]()
еби я кат искаш
Еми, аз съм против ...
Проблем ще е след време. Когато момичето започне да расте и да се променят възгледите, желанията и приоритетите й. Тогава ти вече няма да си за нея този, който си сега, независимо какво означава тя за теб. Това ще развали всичко и ще доведе до логичния край.
Относно секса - добре ще е да изчакаш поне още 1 година. Ако не можеш да търпиш, поне 2 месеца.
Това е много срещнат въпрос.Виж сега според мен годините не са от голямо значение важното е да се обичате!!!!!
4 години не са много. Ако е зряла за възрастта си няма да имате проблеми, но ако е няква пикла, която не знае какво иска и само се надява да се фука "вижте приятелят ми е на 18", по- добре не. Все пак нищо не губите.
Ако става на въпрос за мен и 7-8 години не са голяма разлика, но при положение, че и двамата са пълнолетни. Например ако момичето е на 14, а момчето на 20+ това би ми било абсурдно. Ако обаче момичето е на 20 , а момчето на 27-8 вече всичко е ок.
Прецени дали на теб ще ти е добре.
Ако я харесваш и тя теб също, не знам какво ти пречи. 4 години е голяма работа .![]()