- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Aбре деца я да видиме дали разбирате от музика
е не случайно слушам само старите песни на всичките изпълнители, 'щот няма никога да си пусна Киара или фифтъ центчето, еминемчо може щото има много хубави стари песни а и някой нови не са лоши..Не си падам по новата музика която правят днешните "Изпълнители"
и все пак май сл предимно бг
И не слушаш най-големия в България...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Е чи аспаруховския си го слушам още дори преди да се разпадни бара в който се сабираха бре.. Помня още 1вия му клип долу на катедралата .. хах голям смях беше. АМА ся.. новите песни не ме кефят, няя к'во да се правя ... Освен доспехите на бОГА е ного голяма.
За Атилката става на въпрос. Въобще цялото Шано крю.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
^ пффффф![]()
Шамара едно време правеше песни вече само бози, сарафа откакто се раздели с Спенс е пълен шит ..
забрави да споменеш Ъпсурт а те са си класика
^ това,че записваш с ''най-големите'' не те прави добър.. аз всъщност шамара мноооооооооого рядко го сл,но за сарафа съм на др мнение
Е то ако не поздравя рибара със хвани ме за трабата и трета вежда, със какво друго да го поздравя? 3 синджира боби ?
ъпсурт са си уникални беправят по един проект на година ама си е точно в техен стил
шамара е жалък смешник, няма такова противно копеле. Иначе старите му песни са хубави