.
Отговор в тема
Страница 17 от 91 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2259
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Освен това по Български, докато го решавахме в час открихме сума ти грешки.

Не само по български и английското има доста грешки...

Голям фен Аватара на joannalof
    В момента чета Тютюн и доста ми харесва.Очаквах да е мудно действието с много описания,но не се оказа така.По БЕЛ в училище ползваме помагалата на Литерайко.А знае ли се дали ще има промени в учебния материал по литература,нали се говореше нещо такова?Надявам се и да не променят пак нещо по матурата.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Записвам се и аз
    Аз ще държа матура биология, но дзи-то ще е английски. Много омешани са работите при мен. Ще се трудя за психология в софийския.. ако има някой друг такъв индивид може да драсне ЛС.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

JustaLittleKid
    Guest
    Аз май се насочвам към Връзки с обществеността в Софийския университет. Изглежда супер интересно и динамично, срещаш се с много хора. А и ще имам допълнителен стимул, за да наблегна на гимнастиката си, хахах.

Вие вече мислите ли за бала, роклите, ала-бала?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението

тъй като уча в чужбина и почнахме даsкало на 21ви авгуsт, вече моя випуsк диsкутира баловете и къде по-точно да бъдем :Д

иначе, рокля вече имам, доволно ми е и ще ми е по-sпокойно по-къsно.

Аз май се насочвам към Връзки с обществеността в Софийския университет. Изглежда супер интересно и динамично, срещаш се с много хора. А и ще имам допълнителен стимул, за да наблегна на гимнастиката си, хахах.

Като се гледам каква съм дребничка, ще мина през някой детски магазин за карнавали и ще си купя от там рокля...

Иначе засега съм към Благоевград с право.

Мега фен Аватара на Colouring
    Божеее, рокли, обувки, чанти.. далеч съм от тази мания и се надявам така и да не се доближа до нея. :Д

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Мейси Виж мнението
    Като се гледам каква съм дребничка, ще мина през някой детски магазин за карнавали и ще си купя от там рокля...

Иначе засега съм към Благоевград с право.
    Хахаха, разбирам те с размерите, и аз така...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Реших вече, искам да вляза в Академията ^^ това е добър напредък за мен, защото такива решения трудно взимам и то толкова от рано ;о
    днес пак не ми се получи с преговарянето по лит. : <

измислих си каква рокля искам за бала, мисля да я поръчам да ми я ушият, но трябва да разбера колко пари ще ме изръсят за хотела и др неща
    nigga stole my bike

JustaLittleKid
    Guest
    Ние ще бъдем в Шератон на 27 май.
    Сравнително лесно решихме къде да бъдем всъщност, заложихме на традицията
    По-големият спор (с участието на 200 човека випуск, хаха) беше кога да бъде - някои искаха да бъде в събота, за да "може роднините да дойдат", което пък е адски тъпо. Първо на първоо..веднага след матурите и когато са повечето балове... и някак да имаш бал в събота ми се струва много, много глупава идея

въпрос към момичетата: дали още от сега трябва да си запазваме часове за прически и т.н

Мега фен Аватара на Dagichka
    По-големият спор (с участието на 200 човека випуск, хаха) беше кога да бъде - някои искаха да бъде в събота, за да "може роднините да дойдат"
    пфф същото и при нас, даже някои девойки до истерия стигнаха как ако видиш ли е в понеделник всичко ще пропадне и родата от Долно и Горно село няма да може да дойде ;(( направо се нервирам само като си помисля кви неща бяха, добре че не си отворих устата :Д тааа ние ще сме в "Радисън" на 25ти, тъй като Шератон и Хилтън вече бяха заети, не че ми дреме де ;д ще ни одрусат едно 160лв май беше и тва е.. рокля съм си харесала на картинка хаха ще видим дали ще ми се занимава с шивачки, ако не - някоя изчистена до колената и тва е
    и аз мисля от утре да почвам преговор, поне отсега си знам, че по литература входното ще ни е на Дебелянов (не остана време миналата година да правим контролно на него ;д), ама математиката от сега ме притеснява :Д

JustaLittleKid
    Guest
    Хубаво е баща ти да вярва в теб. И да ти обяснява как трябва да се откажеш от това, което искаш (и което в общи линии е може би единственият възможен вариант за теб), защото няма да успееш и ще се наложи да ти събират гемиите (защото ще си 23-4 годишна и безработна, хех).

Връзки с обществеността избрах, харесва ми, интересно е. Ако наистина имам желание, а аз имам и ще имам!, мога да постигна много с каквото и да се заема. Ама на, нищо няма да стане и ще си остана безработна до края на живота си. Ако не стана програмист например, аз - дето нищо не разбирам от математика и информатика. Или да се набутам някъде със същите тия два предмета, които не мога да понасям, но с които, разбира се, ще преуспея.

Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    въпрос към момичетата: дали още от сега трябва да си запазваме часове за прически и т.н
    Миналата година една моя приятелка имаше бал и Януари месец отиде да си запазва час за 24 май при среден клас фризьорка и беше заето...............................

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз мисля да съм с някоя по - лесна прическа и не смятам засега да запазвам час при фризьор. Мен грима ме притеснява, защото не мога да се гримирам сама, където живея не е някакъв мегаполис, че да има гримьори под път и над път, приятелките ми ще са и те абитуриентки и няма да им се занимава.

Очаквам да випуска да спретне един хубав селски панаир, в който главните участници ще са звездите на класовете, които ще почнат да се бият като кокошки къде, как, защо, с какво. Ще ни замесят и нас в разправиите си. Поне няколко седмици ще се гледаме на кръв всички. Еди-коя-си ще стане 'курва', еди-кой-си 'мамино синче'. И всичко това, защото на повечето им мотото е "ВижтИтИ нИ кУИ смИ' и не се гледа кое е най - рационалното.

Имате ли идея до кога се събират кувертите за бала? Или зависи от самото училище?

Голям фен Аватара на joannalof
    Боже,най-малко за бала си мисля сега.Не знам нито за рокля,нито фризьори и гримьори Знам само,че ще е на 25-ти и в кой ресторант!И не мисля да се бъркам в организацията за бала .. не влизам в излишни спорове.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BezDuh Виж мнението
    Имате ли идея до кога се събират кувертите за бала? Или зависи от самото училище?
    Предполагам, че зависи от самото училище.

Хахаха, разбирам те с размерите, и аз така...
    ужасно е... но поне имаме по-голям избор с/в детските магазини.

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Мейси Виж мнението
    ужасно е... но поне имаме по-голям избор с/в детските магазини.
    Хаха, да, но ще се наложи да заложим на розовко.

Хаха, да, но ще се наложи да заложим на розовко.
    Имаме ли друг избор? Всъщност и жълтото е вариант.. стига да не се падне петък

Единственото нещо, което е сигурно за бала е, че ще е на 24-ти и в кой ресторант. Мислила съм за рокля, но най-вероятно ще я шия. Повече в момента мисля за това, което ще кандидатствам (или право, или международни отношения в Софийския) и най-вече сега на главата ми е предстоящото ми пътуване до Италия, защото другата седмица заминавам.

Има ли още някой, който иска в Софийския с право или международни?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Споделете си мъките,бе, има и прависти и международници от СУ тук.
    maDamn

Предполагам, че зависи от самото училище.
    Може би е така, защото от 3ма завършили миналата учебна година чух 3 различни неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си