Първоначално написано от Meonesssss Не се оплаквай, мен две момчета декември месец ме хвърлиха в морето ti otkude si
Първоначално написано от baby_baby ужасс dekemvi mesec s edin ot foryma na keq peexme
Първоначално написано от trabi_bs werno li imate pristani6te:O:O имаме така че грабвайте лодките и идвайте насам
Първоначално написано от baby_baby ужасс после бях болна и ми слугуваха буквално ( те искаха ) цяла седмица
Първоначално написано от Meonesssss Не се оплаквай, мен две момчета декември месец ме хвърлиха в морето gorki4koto
Първоначално написано от trabi_bs dekemvi mesec s edin ot foryma na keq peexme с кой?
Първоначално написано от trabi_bs ti otkude si Ми не съм от Бургас, но съм му доста чест посетител
Първоначално написано от baby_baby имаме така че грабвайте лодките и идвайте насам idvamm ama 6i mi zeme6 vafla nali
Първоначално написано от Meonesssss Ми не съм от Бургас, но съм му доста чест посетител yey <3
Първоначално написано от trabi_bs gorki4koto Nali Кооолко да са прости ?
Първоначално написано от Meonesssss после бях болна и ми слугуваха буквално ( те искаха ) цяла седмица ужас ебати тапаците секи си гледа на него да му е кеф а на другите не им пука ужас..
Първоначално написано от baby_baby с кой? ls
Първоначално написано от trabi_bs idvamm ama 6i mi zeme6 vafla nali каквото искаш ще ти зема
Първоначално написано от trabi_bs ls ок е сега
Първоначално написано от baby_baby ужас ебати тапаците секи си гледа на него да му е кеф а на другите не им пука ужас.. Да беше много гадно Ама ми се извиниха около 1000 пъти, а и ме глезиха цяла седмица тейче им простих
Мъже !
Първоначално написано от Meonesssss Да беше много гадно Ама ми се извиниха около 1000 пъти, а и ме глезиха цяла седмица тейче им простих kak te glezixa
Ми като не мислят навреме ...
Първоначално написано от baby_baby каквото искаш ще ти зема samo edna vafla 6i si posikam
ALFA Romeo 156 TS GTA
Първоначално написано от trabi_bs samo edna vafla 6i si posikam дооооооообре
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx ALFA Romeo 156 TS GTA ti sa poqvi e :X
Първоначално написано от trabi_bs kak te glezixa oo как ли не ... общо взето ненужни неща, щот не бях много болна, обаче даже ми правиха за ядене, чайчета всичко абе пичове големи, щот ние бяхме в къщата на едно момче и тей за достаа време .. Супата беше гадна ама я ядох
http://2.bp.blogspot.com/-_VB2kKunnf...3r0fo1_400.gif оправя дрехите момчето
'ко правите бе ^^
Правила