.
Отговор в тема
Страница 30 от 91 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2259
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ние ще сме в хотел "Роял" в Златни пясъци на 24&25ти. Драснете едно лс, ако се засичаме с някой.
    Аз не мога да си избера резервни специалности, уж бях решила, но пак се разубедих.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Здравейте!Искам да ви попитам какво е мнението ви за НБУ?Или по-точно за актьорското майсторство там (ако някой знае нещо) ,заслужава ли си университета и признава ли се извън България?
    Не за НБУ, просто...не!
    Актьорско - НАТФИЗ...
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не за НБУ, просто...не!
    Актьорско - НАТФИЗ...
    "Искам да ви попитам какво е мнението ви за НБУ" "Не за НБУ, просто...не"

Мега фен Аватара на teenems
    Леле..мерси,но защо сте лошо настроени?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

JustaLittleKid
    Guest
    Ще се разрева.
    Как може да има толкова неориентиран човек като мен, как може.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Форумът ми затри първото мнение, но накратко: от една страшно искам да следвам Японистика, но ми писна да ми казват, че ще съм първата от фирма "Василка", която знае японски.
    Не знам към кое да се насоча, имам желание за Европеистика в СУ, РУ; История/може и с чужд език/ в СУ и ВТУ; Английски/Български език с Японски във ВТУ; Археология в ШУ, СУ. И когато се замисля какво ще работя с половината специалности издишам. Най - лесно ще ми е да запиша някаква си специалност в Шуменския с ДЗИ по БЕЛ, но не искам да следвам нещо, което не ми е приятно. И все пак не искам да умра от глад.

^..същата история при мен.Аз силно си искам най-много Натфиз,но я ме приели,я не.Пък и да ме приемат не се знае един ден дали няма да работя в театър за 300-400лв.Втората ми възможност е английска филология в СУ,но не ми е толкова на сърцето.Какви ли не специалностти не си измисля главата ми,но нищо не ми е тъй драго както актьорското.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    ^..същата история при мен.Аз силно си искам най-много Натфиз,но я ме приели,я не.Пък и да ме приемат не се знае един ден дали няма да работя в театър за 300-400лв.Втората ми възможност е английска филология в СУ,но не ми е толкова на сърцето.Какви ли не специалностти не си измисля главата ми,но нищо не ми е тъй драго както актьорското.
    Помисли си дали наистина си готова за НАТФИЗ и дали ще си способна на темпото там, другият начин е с връзки. Една позната от блолс влезе там и се скъсваше от учене, участва в миналия сезон на "Дървото на живота" както и в няколко реклами.

Признавам си, че ме домързя да изчета темата. Я кажете чували ли сте нещо за Висшето военноморско училище във Варна и специалността "Мениджмънт на водния транспорт". Аз въпреки, че съм момиче доколкото успях да поразпитам ми хареса там и мисля да се пробвам. Ако вие имате някаква допълнителна информация или сте чували отзиви, кажете.

П.С. Снощи сънувах кошмар.. не можех да си намеря бална рокля никъде.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Ще се разрева.
    Как може да има толкова неориентиран човек като мен, как може.
    много сме така, спокич

утре ще ходя да видя тва изложение в НДК на унита, ма нямам много вяра. то е ясно, че ако си имаш пари навсякъде може да отидеш, ама иначе нъцки.. върти ми се в главата идеята за Икономическия, хем е сравнително далеч от тук, хем е в България и няма да ми излезе толкова скъпо, хем е на морето

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Помисли си дали наистина си готова за НАТФИЗ и дали ще си способна на темпото там, другият начин е с връзки. Една позната от блолс влезе там и се скъсваше от учене, участва в миналия сезон на "Дървото на живота" както и в няколко реклами.
    Ами..мисля,че бих могла да издържа.Знам за темпото им,всичкото им го знам,имам доста познати в Натфиз.Иначе аз уча в музикално училище и 5 години уча актьорско майсторство..общо взето съм с тяхното темпо (:
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мацка, НАТФИЗ не си поплюват, гърчат ги яко,имам познат - влиза в 8 излиза в 22 часа.
    За да влезеш трябва да си много подготвена,ако смяташ ,че я имаш стабилната основа- нищо не губиш да пробваш. Ако влезеш там ще останеш доволна.
    maDamn

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Абе хора, не се шашкайте толкова, всъщност въобще не се шашкайте, това не ви помага. В България сме, трябва да бъдем кУрави копелета. Първо си изяснете, ако ще учите даде нещо, защо ще го учите? Дали, защото ви харесва или защото смятате че това ще ви донесе много блага в живота, така поне ще решите има ли смисъл да изберете нещо, което харесвате и без перспектива или обратното.
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 10-20-2013 на 10:24

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Мацка, НАТФИЗ не си поплюват, гърчат ги яко,имам познат - влиза в 8 излиза в 22 часа.
    За да влезеш трябва да си много подготвена,ако смяташ ,че я имаш стабилната основа- нищо не губиш да пробваш. Ако влезеш там ще останеш доволна.
    Наясно съм с всичко!Не съм от онези момиченца,които са решили да се занимават с актьорско заради славата.Занимавам се с това от години,имала съм и все още имам участия по театрите.Часовете престой в Натфиз не ме плашат,плашат ме малкото места и връзкарите. (:
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    В България сме, трябва да бъдем кУрави копелета.
    Да, то в България, ако си на 18 и не можеш да изпиеш половин шише ракия, без да ти мигне окото, въобще не трябва да те допускат до университет.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Да, то в България, ако си на 18 и не можеш да изпиеш половин шише ракия, без да ти мигне окото, въобще не трябва да те допускат до университет.
    True True..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

JustaLittleKid
    Guest
    Мнения за следните специалности: Мениджмънт и Маркетинг? Имате ли познати, които са следвали / следват това? И каква е разликата между Бизнес Мениджмънт и само Мениджмънт? :Д

Голям фен Аватара на joannalof
    Някой от тук ще ходи ли на предварителен в УНСС с трети модул литература?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

anonymous708973
    Guest
    Мнение за специалности като "Мениджмънт" - прекалено тесни. 4 години се пинкаш за нещо, за което хората учат по 1-2 семестъра и го съчетават с доста по-задълбочени познания от други области, които имат връзка.
    Неслучайно масово в чужбина тия специалности са допълнение (Beifach/Nebenfach, ако знаеш немски) към основната. Примерно... икономика с акцент върху маркетинг.

Наясно съм с всичко!Не съм от онези момиченца,които са решили да се занимават с актьорско заради славата.Занимавам се с това от години,имала съм и все още имам участия по театрите.Часовете престой в Натфиз не ме плашат,плашат ме малкото места и връзкарите. (:
    Чувала съм истории как момиче отива на кастинга/прослушването/квото е там за прием и й казват "съблечи се". Ако не можеш, вън си.

Ама не знам колко е вярно :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-23-2013 на 16:39

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Хора, има ли възможност за преместване от български в чуждестранен университет след първи курс ?

anonymous708973
    Guest
    Много общо ти е питането.
    Кажи за кой университет става дума. Влизаш в сайта, търсиш мейл и питаш.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чувала съм истории как момиче отива на кастинга/прослушването/квото е там за прием и й казват "съблечи се". Ако не можеш, вън си.

Ама не знам колко е вярно :д
    А аз, че някаква са я накарали да се изходи пред тях. :Д
    На друг са му казали да направи нещо, с което ще ги накара да мръднат от местата си, и той взел че скочил от някво място там и паднал и всички се притекли на помощ. :Д
    И аз не знам дали е вярно. :Д

За НАТФИЗ е нужно да си обаятелен, чаровен, да имаш късмет, да попаднеш на човека, който ще иска точно ТЕБ, подготовка и талант най-накрая.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Как се пише доклад?
    Никога не сме писали такива чудо, не дадоха грам насока. Според мен трябва да е нещо от сорта на:
    ДОКЛАД
    на тема еди-коя-си
    от *информация за ученика*
    После си пиша обща информация, после си разделям нещата на категории. *Обща информация за мангите бла-бла, разделят се на екшън/ информация/ и т.н. След това завършвам сбито с какво е значението на мангите днес и КРАЙ.

Нямам си на идея дали трябва да е така.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Как се пише доклад?
    Никога не сме писали такива чудо, не дадоха грам насока. Според мен трябва да е нещо от сорта на:
    ДОКЛАД
    на тема еди-коя-си
    После си пиша обща информация, после си разделям нещата на категории. *Обща информация за мангите бла-бла, разделят се на екшън/ информация/ и т.н. След това завършвам сбито с какво е значението на мангите днес и КРАЙ.

И накрая казваш "Рапорт сдаден" и козируваш!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Как се пише доклад?
    ДОКЛАД
    на тема еди-коя-си

ми мисля, че май първо трябва да кажеш накратко за какво ще пишеш в доклада (нещо като план)
    после кратко инфо или запознаване с това, за което пишеш
    после доказателтвената част
    и накрая извод

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си