- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- БАТАЛФИЛД 3 И 4 ОНЛАИН
кво стана ся... AnarchyBoy взе ли те в клана си или се оказа, че и там не приемат педерасти?
Последно редактирано от fire_magic : 11-19-2013 на 05:53
не ме взе момчето , може да го е хванало страхно тва е нормално , обречен съм хората да ме отбягват
![]()
приел съм го отдавна , а по добре това отколкото като теб , тебе те отбягват понеже от всяка твоя дупка тече спермаеби си маиката каикчия якорудски миризланник
![]()
с теб бих поиграл батълфилд на живо![]()
демек бих ти продупчил ташаците с няколко броя ''парабеллум'' , измекярев
оф заеби то мноо са изложих , аз няма кво да застрелям вети нямаше ташаци ве мухаха
БЕЗТАШАКОВ
притеснява ли те факта че си пълен малоумник или вече отдавна свикна с тази мисъл?
тва ли ти е най добрата затапка , измирисан селски бахур![]()
това ли е най-доброто измъкване на nosfgazati23?
Последно редактирано от fire_magic : 11-19-2013 на 15:55
ей мноо забавно , смях се доста , откъде научи да си толкова забавен , да не те научи баща ти който е муджахидин![]()
или майка ти която работи в арабската скара до вас![]()
ща оплюя по тъпата мутра , гърбава ухапана от мухи камило![]()
то аз нямам време да играя , децата иначе видях че стоят онлайн доста време , ще се засечем сигурно скоро пакти да не играеш и ти
![]()
от метана ли стана плешив, серопозитивен педераст
за тебе няма ли разлика между тва да си плешив и тва да се бръснеш нарочноили само плешивите се бръснат
не всички са като баща ти (плешив паток )
с тва ли ще ма уплашишаз за разлика от тебе никога няма да си сменя това което съм решил да си слагам на профила , виж се колко несигурна малка шматка си ,досущ като треперещо момиченце
изсипах ти точно една купичка с ако на темето и си смени аватара , несигурко
![]()
ся разбирам наистина колко си несигурен около момичета и затова питаш по форумапаляк
пръска със семе момчето , много хвърляще стигне чак до якоруда
пращам го с експресна доставка , сдъвкана сламко
![]()
инжектирай си мастноразтворим стероид венозно
Последно редактирано от fire_magic : 11-19-2013 на 18:10
Ще се спрете ли? Предупреждението е и за двамата.