.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Оф, много драматизиране. "Грешна стъпка", "тялото е храм" - в що за филм живееш? Доста отдавна секса не е нещо много специално за обществото. Не казвам, че твоите разбирания са глупави, но е глупаво да очакваш, че всички мислят като теб.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Оф, много драматизиране. "Грешна стъпка", "тялото е храм" - в що за филм живееш? Доста отдавна секса не е нещо много специално за обществото. Не казвам, че твоите разбирания са глупави, но е глупаво да очакваш, че всички мислят като теб.
    Всъщност този форум може би съществува точно, защото секса вече не е нещо много специално за обществото... Според мен авторката е права до някъде - искала е да пробва, време й е наистина, но цялото това сравнение с храма и на мен ми е малко чуждо. Лично аз смятам, че секса е функция на любовта и не е някак си много...редно не, но правилно, можеби, да си лягаш с дЕ що завариш. Гледам на това като на нещо доста специално, което ако почнеш да правиш със всеки, почва да си губи смисъла.

Авторке, ще ти минат "емоционалните щети". Просто си научи урока, продължи напред и най-важното: известно време недей се занимава с гаджета и тям подобни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си