На Twisted Sister повечето са култови. Този също:
Welcome to the Jungle...
Шшшшш ей..Нали ви казах да си лягате? Защо не сте го направили още?
Кво лягане бе Лин аз се чудя утре кво ще правя че съм в няква супер неудобна ситуация![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Вчера сутринта се явиха родителите на моят ей така от нищото дошли във Мюнхен .И като почнаха да ми говорят на руски направо увиснах ченето
Утре моят има дворазови и ще бъда цял ден с тях защото аз съм свободна кво ще правя не знам
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-01-2013 на 20:52
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Да ще взема и като си дойде ще го ударя по главата с него. Вчера почнах да му се карам пък той се хили .
Поне има къде да ги заведа ама те немски не знаят английски не искат да говорят само руски
Гадноооо, гадно...От твоите приятели някой, който знае руски няма ли? Да го вземеш с вас..
Ти пък.. дай им водка и им гледай сеира..![]()
Dr. Gregory House
Имам доста познати рускини в отбора ми но те искат да сме само ние тримата да сме се опзнали по-добре
Ами явно искат да добият повече впечатления от бъдещата си снаха, да я поопознаят дето се вика.
Ще възраждате пакта Молотов-Рибентроп, нЕма начин.![]()
Welcome to the Jungle...