- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Изпитвам огромна радост, че няма да видя една голяма част от класа в следващите 10 години след завършването.
Различно е при всеки.
На мен лично училището не ми липсва, както и някои хора от него. След 5-10 години може и да мисля по друг начин, но засега - мне.
Липсват ми някои идиотии с класа, настроението към края, ама като цяло, в момента, в средата в която се намирам, се чувствам повече от добре.
maDamn
Оф, на мен пък, дето винаги съм си падала по организацията и в училище ме побъркваше как всеки си прави каквото иска когато иска, тук ми е ТОЛКОВА организирано, толкова нямам 2 минутки за губене ей така, че... полудявам.
О боже, да ! :Д
Особено половината момичета. Ще си запазя отношенията с най-близките ми приятели (поне се надявам това да стане), на другите- успех в живота.
Колкото до подготовката за матурите- въобще не се подготвям всеки ден за тях. Просто нямам време, невъзможно е. По простата причина, че не съм зарязала всички други предмети или пък социалния ми живот.. За изпита по история обаче, подготовката ми вече е абсолютно ежедневие.
на мен още от сега ми е мъчно
естествено не може всички да се харесваме, но по-голямата част
като почват да публикуват в групата ни песни от рода на ФСБ - след 10 години...
направо всички се разстройват :Д
Нас пък пишман мъжете такива опредекения пускат, чр за ФСБ никой не се сеща.
Готова съм с мотивационното си писмо за кандидатстване в университет!!!!![]()
Директорката как ще ни експлоатира труда в момента. Де'ба, че няма и какво да направим.
25 готови проекта, с които кой знае колко пари ще изяде.. пфф.
Чудя се от кой да искам втора препоръка. :С
Някой от тука май щеше да кандидатства за Дания - кой? :Д
*сън*
Аз ще кандидатствам в Дания![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Някой друг освен мен ще има ли на курсовете по английски на СУ в края на декември?
^ Какво ще кандидатстваш? Сигурно си казвала, но паметта ми за тикива неща е несъществуваща.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Японистика и Кореистика в СУ + още в други университети![]()
Всички, които отиват в ХоНлаНдия го правят заради тревата.
Здравейте,отбивам се да пожелая успех на всички и да предложа на момичетата моята бална рокля,понеже се продава :Д
http://prodavalnik.com/balna-roklya-pronovias-i36867233
Търся сиии курсове за подготовка за IELTS в София. Някакви предложения?
^Кога смяташ да го държиш?
Ако си се насочила към UK е късно. Изпускаш срокове. Крайния е 15-ти януари. След това също има някакви шансове да ти разгледат application-a, ама тцъ.
Ще кандидатствам в Холандия, като мога да си пратя документите предварително и резултатите от IELTS-а да ги изпратя допълнително.Искам скоро да започна курсовете.