Цитирай Първоначално написано от pure_girl Виж мнението
Ама хич не е добро, представям си каква си като си покажеш лошата страна. Искам да кажа, че е глупаво да се мислиш за всезнайка, защото като такава се държиш, опитай се да си малко по-деликатна и мека.

Бич.
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Обичайно момичетата се учим да се пазим от подобни инвидиди доста по-рано. Някои благодарение на горчив урок като при теб, други инстинктивно. При теб нещата просто се развиват по-бавно.
Да, гадно е, ама ще ти мине. Просто момичетата като цяло доста повече се привързваме към някого, с когото уж правим само секс. Не прави грешката да спиш пак с него, не се поддавай. Гледай себе си и собственото си... благоденствие, ако мога да се изразя така.
И да, позволила си му, но... както казах, на теб ти е трябвало урок, за да знаеш от какво да се пазиш. Страшно няма. Ще знаеш занапред.
Ето го поста от темата ти. Опитах се да помогна, ти тук нападаш.
Аз съм всезнайка? Един мухльо те е минал, кой започна да раздава навсякъде определения за мъжете и да се мисли за вещ по темата?
Че даже бях достатъчно добра да обясня защо не мисля, че имат общо. На което ми отговори с "Не мислиш, щото си глупава."
Ти нали си много умна? Що си нае*ана и зае*ана тогава, ще ме прощаваш за израза?