Какво правите
Първоначално написано от fUcKsMiLe Мразя Гео Милев, някой да се смили над горката ми душица... Нем.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Първоначално написано от tori Да, точно на херца минах. Точно. Знаех си..
Първоначално написано от baby_baby Какво правите Нищо. Ти?
Първоначално написано от baby_baby Какво правите Опитвам се да не помета половината свят със яда си. А ти?
Първоначално написано от klimatronik казва се - съм сигурна иначе вие ученичка в 12 клас ли сте? успех на матурата и малко ти остава още.;п Добре господине! И да, за жалост. Искам вече да свършва. Мерси много!
*сън*
Първоначално написано от AnarchyBoy Знаех си.. Хахахаххахахахах
Първоначално написано от tori Опитвам се да не помета половината свят със яда си. А ти? Защо си ядосана Сега се прибрах бях малко на кафе
Първоначално написано от AnarchyBoy Нем. Ще видиш ти, като поискаш нещо от мен, няма да те отразя! :<
Първоначално написано от baby_baby Защо си ядосана Сега се прибрах бях малко на кафе Нищо, не е важно.
Здрасти
Първоначално написано от tori Да, точно на херца минах. Точно. а ти си много секси жаба
Драсте :3 Как си?
kак е хавата
Първоначално написано от klimatronik а ти си много секси жаба Вероятно имаш лош вкус за момичета.
Първоначално написано от fUcKsMiLe Драсте :3 Как си? Изморен ти?
Първоначално написано от fUcKsMiLe Добре господине! И да, за жалост. Искам вече да свършва. Мерси много! госпожице извинена сте ! Аз като свършвах ми се струваше,че отивам в мъглата, после отначало ми беше носталгично , но сега вече осъзнавам,че е доста по-добре..:
Първоначално написано от fUcKsMiLe Ще видиш ти, като поискаш нещо от мен, няма да те отразя! :< Аз съм над нещата..
Първоначално написано от tori Вероятно имаш лош вкус за момичета. не съм расист, пък и принцесите от къде мисли са произходили :*
Първоначално написано от SonataArctica Здрасти Sup?
Климатик, пак мъдрец го раздаваш май, а?
Първоначално написано от an7raks Климатик, пак мъдрец го раздаваш май, а? тоз па, да не си пил нещо? ;д
Първоначално написано от klimatronik не съм расист, пък и принцесите от къде мисли са произходили :* Без целувки. АнтраксО, убичъм тъ!
ех каква любов
Правила