Първоначално написано от SonataArctica Какво е туй нещо любов... Яде ли се? Пие ли се? Консумира се
Първоначално написано от AnarchyBoy
Първоначално написано от baby_baby Консумира се В големи дози.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от baby_baby Консумира се Не ми харесва тогава
Първоначално написано от SonataArctica Не ми харесва тогава седи си на сухо тогава
Първоначално написано от DayDreamer:) Вие правите повече коментари отколкото бебета се раждат Верно, верно.. 6 бебета се родиха за 1 минута, тия ми направиха 583608 коментара.
*сън*
Първоначално написано от SonataArctica Какво е туй нещо любов... Яде ли се? Пие ли се? В следствие на нея, се пие.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Първоначално написано от an7raks В следствие на нея, се пие. И то много.
Първоначално написано от DarkTemplar В големи дози. Някои да други не
Първоначално написано от DarkTemplar И то много. До края на вечността.
тц
Първоначално написано от an7raks В следствие на нея, се пие. Бърже да се влюбвам тогаз Някоя кандидатка няма ли?
Много бебета се родиха днеска
Първоначално написано от SonataArctica Бърже да се влюбвам тогаз То магията се получава при разлюбването...
Първоначално написано от baby_baby Има ли влюбении Има, има.
Първоначално написано от an7raks То магията се получава при разлюбването... Нали трябва да се 'любя първо Едно по едно нещата
Първоначално написано от tori Има, има. Аз обаче не съм Радвам се за теб тории
Първоначално написано от baby_baby Много бебета се родиха днеска Еми опитват се да ни изпреварят ама упорито не им се даваме
Първоначално написано от an7raks В следствие на нея, се пие. При нас няма следствие, ние си пием заедно и после... Пияна жена = весел креват.
Първоначално написано от DayDreamer:) Еми опитват се да ни изпреварят ама упорито не им се даваме ко каза ко
Първоначално написано от baby_baby Някои да други не Трябва да вземаме пример от тези, които са "да".
Първоначално написано от baby_baby Аз обаче не съм Радвам се за теб тории С такъв арен мъж как няма да се радваш за мен?! Даже и ми завиждаш благородно.
Първоначално написано от tori При нас няма следствие, ние си пием заедно и после... Пияна жена = весел креват. Много добре казано, либоф!
Първоначално написано от tori С такъв арен мъж как няма да се радваш за мен?! Даже и ми завиждаш благородно. Много се радвам даже
Правила