.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Секс за една вечер?

Здравейте,
    от скоро съм необвързан и една моя дългогодишна, та даже може да се каже най-добра приятелка ми предложи да си направим вечер с филми у нас и дори тя да преспи в нас, тъй като родителите ми са извън страната за уикенда. Въпроса ми е с каква цел според вас го прави? Държа да отбележа, че и двамата не сме девствени и сме необвързани, както и, че тя е доста разкрепостена(нямам впредвид лека).
    Благодаря!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Просто я покани и виж как ще се развият нещата.
    Напълно възможно е наистина да иска само да гледате филми.

Знам, че е така, но все пак да спи в нас? Тя живее на не повече от 10 мин с такси

Мега фен
    :d да не се казва Иваааааааа ?

не, Милена е :Д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да няма никва цел

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    :d да не се казва Иваааааааа ?
    ахаххахахаххаха

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Щибай я като за последно, после като я видиш да не се чудиш "офф трябваше да я чукам"...
    То е ясно, че не идва у вас да ти разглежда тапетите.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Филми... Sure....
    Кажи после к'во е станало.

Цитирай Първоначално написано от ivaaaaaan Виж мнението
    Здравейте,
    от скоро съм необвързан и една моя дългогодишна, та даже може да се каже най-добра приятелка ми предложи да си направим вечер с филми у нас и дори тя да преспи в нас, тъй като родителите ми са извън страната за уикенда. Въпроса ми е с каква цел според вас го прави? Държа да отбележа, че и двамата не сме девствени и сме необвързани, както и, че тя е доста разкрепостена(нямам впредвид лека).
    Благодаря!
    Ясно е какво иска.

Ми, може да иска да дойде да ти изпие пиенето и изпуши тревата, докато ти си мислиш как си мечтае за чепа ти.

Може и да иска да дойде, да те подразни и ти като си завре путката в лицето ти, а ти почнеш да налазваш да ти каже "ааа бббб ние сме само приятели".

Може и да дойде и да те изклати...

Филми - бол.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Според мен иска да четете Шекспир заедно.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Ако сте толкова дългогодишни приятели, би трябвало да се познавате добре. Наистина ли първото ти предположение е толкова плоско?
    Егати, да ви имам приятелството. Аз ако сега се обадя на най-добрия ми приятел и му кажа "мога ли да спя у вас", ще ми каже да идвам моментално без да се чуди и мае какво аджеба търся. Щото е супернормално. Поне за мен.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако сте толкова дългогодишни приятели, би трябвало да се познавате добре. Наистина ли първото ти предположение е толкова плоско?
    Егати, да ви имам приятелството. Аз ако сега се обадя на най-добрия ми приятел и му кажа "мога ли да спя у вас", ще ми каже да идвам моментално без да се чуди и мае какво аджеба търся. Щото е супернормално. Поне за мен.
    Имам предположение.
    Автора е от ония инфантилни мъжленца, които нямат топките да свалят мацки за това им стават приятелки с надеждата някой ден да им пуснат. И само се мазнят и обясняват к'ви БФФ-та са, докато чакат девойката да се напие и изтъркаля с тях.
    Да живеят мъжете путки, кой иначе щеше да ни забавлява и кара да оценяваме истинските мъже? <3

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Адски си старомодна! Днешните младежи не знаят що е то да не правиш секс с когото и където ти падне...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Тва ако е приятелство аз нещо не съм наред .
    Дай като ще гледате филм и задължително да правите после секс щото то трябва като по филмите да става . Мацка и пич гледат филм и после правят супер якия секс. Плоско до безкрай .

Така,
    Първо тва приятелство беше силно преди доста време, а в момента сме останали приятели. Наричам е "най-добра" просто за да ви обесня с две думи, че сме приятели от доста време. Второ, според мен и вие сте забелязали, че хората и чувствата име се променят - в един момент искаш приятелство в друг момент искаш нещо повече(все едно това ще е първата връзка, за която сте чули да започне със секс), а в трети - нищо. Трето, при положение, че не ме познавате не си позволявайте да правите тъпи коментари от сорта на ,,мъжка путка" или ,,инфантилни мъжленца". Сигурен съм, че съм доста по-голям мъж от половината от вас, които с атакуващи коментари се опитват да си докажат ,,мъжеството". Избивайте си комплексите за мъжественост на друго място. И последно, не съм приятел с нея за да може някой ден да правя секс с нея и въпреки това ако се стигне до там не бих отказал, но не там е работата - темата беше дали вие сте попадали в подобна ситуация и, ако да, какво се е случило. Всеки познава приятелите си и горе-долу предполага какво може да очаква от тях - не всичките ми приятелки са такива, но от нея бих допуснал, че такова нещо е възможно.

П.С. Благодаря на всички, които си изказаха мнението. Отворен съм към нови такива.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Имам предположение.
    Автора е от ония инфантилни мъжленца, които нямат топките да свалят мацки за това им стават приятелки с надеждата някой ден да им пуснат. И само се мазнят и обясняват к'ви БФФ-та са, докато чакат девойката да се напие и изтъркаля с тях.
    Да живеят мъжете путки, кой иначе щеше да ни забавлява и кара да оценяваме истинските мъже? <3
    Сериозна ли си?
    Може би просто въпросната мадама е дала повод на автора да се съмнява. Това съвсем не значи, че е такъв, какъвто го описваш.

Мега фен Аватара на 102
    Не заслужаваш секс, щом се чудиш такива работи..

Сериозна ли си?
    Може би просто въпросната мадама е дала повод на автора да се съмнява. Това съвсем не значи, че е такъв, какъвто го описваш.
    Не и да. Провокирам, НО такива днешно време са на всеки километър. Виж темите за френд зоната - 80 процента от случаите са "влюбих се в едно момиче преди N години, не знаех как да я сваля и реших да станем приятели, сега се сетих поне да й кажа, но тя ме възприема като просто приятел, 'що така?"

Ми, да го беше написал, ако е така - аз да гадая ли какво точно става в живота на ОП? Аз мога да прочета само как на момичето й е скучно, гледат й се филми и не иска да се прибира по нощите, в студът.
    Ако беше "Онзи ден се съблече пред мен и ме пита дали харесвам тялото й и сега иска да дойде у нас" щях да съм категорична в обратното, примерно.

Цитирай Първоначално написано от ivaaaaaan Виж мнението
    Здравейте,
    Благодаря!
    опрай я

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Не и да. Провокирам, НО такива днешно време са на всеки километър. Виж темите за френд зоната - 80 процента от случаите са "влюбих се в едно момиче преди N години, не знаех как да я сваля и реших да станем приятели, сега се сетих поне да й кажа, но тя ме възприема като просто приятел, 'що така?"

Ми, да го беше написал, ако е така - аз да гадая ли какво точно става в живота на ОП? Аз мога да прочета само как на момичето й е скучно, гледат й се филми и не иска да се прибира по нощите, в студът.
    Ако беше "Онзи ден се съблече пред мен и ме пита дали харесвам тялото й и сега иска да дойде у нас" щях да съм категорична в обратното, примерно.
    хихи и кво? Така се добива опит. Ше кажеш по-притеснителните некви мишки, а тея дето се 3бат от 1клак, така наречените бройкаджии'' - са гоеми мъже, нищо,че някои ги е страх да се изпикаят на тъмно. хааха

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    хихи и кво? Така се добива опит. Ше кажеш по-притеснителните некви мишки, а тея дето се 3бат от 1клак, така наречените бройкаджии'' - са гоеми мъже, нищо,че някои ги е страх да се изпикаят на тъмно. хааха
    Ако си на 12-16 "добиваш опит", виж, ако си на 25-30 просто имаш някакви проблеми с общуването, и жените.
    Какви бройкаджии? Не е нужно да си бройкаджия, за да не си социален аутист.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Както ме канеше един познат "Ела у нас да гледаме филм и ако не ти хареса филма ще се облечеш и ще си ходиш".Аз съм канила най-добрият ми приятел да спи в моята стая в Америка,защото ме беше страх самичка.Той си знаеше че не е покана за повече и заспа преди мен.Не я нападай от врата,виж дали не иска наистнина само да гледате филм.Пиши какво е сттанало.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    направи и детенцеее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си