Да, с четка за руж/пудра. Виждаме колко знаеш. ВСЕКИ божи ден гледам бюти клипове, в бюти среда съм, един път не съм видяла подобно безумие.
Понякога блендират ружа, бронзанта и хайлайтера със Stippling brush, която е четка за фон-дьо-тен, предпочитана заради по-естествения завършек. Но обратният вариант е нелеп по една много проста причина. Четките за руж и пудра са много по-рехави от четките за фон-дьо-тен, следователно има да си нанасяш до утре, за да постигнеш прилично покритие. Ще има да ти стои тоя фон-дьо-тен на повърхността на четката и следователно като не попие в кожата, ще изглежда cakey (мисля, че така беше думата).

Освен стиплинг бръш може да се използва и стандартна четка за фон-дьо-тен, тя е като четка за боядисване на стени - плоска и много гъста :д Често оставя черти и дава доста плътно покритие.

Бюти блендерите също са вариант, разбира се, но е въпрос на предпочитание. С пръсти също става, мусообразните констистенции например се разнасят в пъти по-добре с пръсти отколкото с четка според мен.

При всички тези варианти да предлагаш четка за руж/пудра и да твърдиш, че си знаела как се прави... е, нелепо е.