- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бихте ли ме набили?
http://9gag.com/gag/ay5NPo8?ref=mobile
Дано отваря линка. За теб се сетих директно.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз повече приличам на оригиналния Дядо Коледа с шкембенце
Хо хо хо
Grumpy old madman
Аз желая бой на тепих с darknesswillfallЩе се предам на 10та секунда,обещавам
![]()
I have a dream
ферхундин тъй ли се казва тоя боклук бре муаахаха бахти изсипъния
кой го напраи тва видео , ще го черпя бирамноо е яко , идеално илюстрира бременския педераст
еи канис насранис , аве акапулко , тия шапки тва ли носиш навънкаубой ли си
бахти поне да бяха в черен цвят що така червено ти си бил голям гей , как ще носиш червено бе момче това е момичешки цвят ууу бахти пришката кой те е взел в германия да работиш такъв като теб дори не става да чисти тоалетните , проблема при теб е че се унасяш с тва да ядеш хорските лайна и да се търкаш по стените
а от помията която ядеш щото нямаш пари посираш още повече и трябва да почваш да чистиш отново , бухал с разцентрована накатка
![]()
Между другото сега ми се навързва цялата историяв турция е пълно с тъпи гастербайтери , тоя явно е отишъл на гости при родата да се кланя на турското чердже което си е купил от джамията в исламабад
обаче така и не се е върнал като е видял колко много може да мюфти от честните хорица там
![]()
бахти насрания гастернасрайнтер![]()
теб те знам че си по мъжкарана и няма как да те кефят такива неща
аз се побърквам по момиче с ярко червено червило напримерпламенен цвят си е ама не е за мъж
![]()
Има ли?
darkneswillfall, май са ти се вкиснали вече доволни киселите наркотици, а?
Grumpy old madman
не употребявам , глупендерос
ама ако си толкова кефещ се на дрога , специално за теб ще отида в мааалата и ще взема от най тъпия гаден хероин който струва стотинки , ще го разтворя и като го видя ще ти го инжектирам в слепоочието , чу ли изгърбена мухоморко![]()
как няма да качиш 5 кг като само стоиш на компа и се тъпчеш с тонове баклава и дьонер кебабпосле как гъза ти да не е като на макак
![]()
Как се инжектира в слепоочието, което е кост? питам!
Ти кажи жега, като някакъв левъл бос в нета ли се изживяваш. кефи ли те да заплашваш и обиждаш с всеки пост?
Изпълва ли със смисъл битието ти?
Grumpy old madman
Аз съм го правил видеото.
Ето го и тука да се прави на як.
http://img585.imageshack.us/img585/6034/4s8t.jpg
Но ще си намери майстора - тука му смазахме лекичко физиономията:
http://img24.imageshack.us/img24/4933/v30h.jpg
Това - само за проба.
Илко, трябва много дълбоко да съм ти бръкнал в дупето, щом винаги изпълзяваш щом пропиша тук.
Боли ли? Как са ти форумчетата? Какво става с ДОИП? Хеликоптерчатата летят ли? Поръча ли си още карти?
Пикс няма. Външно промяна няма. Не знам и аз къде съм ги сложи лтия килограми.
Grumpy old madman
Ферхундине, влязох в темата заради Фекалбой, защото обещах, когато някой хвърля от твоите фекалии, да отговарям с твоето видео на ретардиралия ти хумор.
Как е, боли ли окото, бушона стабилен ми се вижда.
На мен нещата ми се развиват добре по всяка точка.